Επειδή η υποψηφιότητα του Jeronimo 1821 φαίνεται (μπορεί και να μην είναι) πιο δουλεμένη από αυτή του AnTony, ωστόσο είμαι σίγουρος πως και οι δύο το θέλουν, θα έλεγα ο AnTony να προσχωρήσει στο team του Jeronimo 1821, και οι 2 μαζί να συμφωνήσουν με τις αρχές του Mamuwalde και να έχουμε 1 σχήμα το οποίο θα είναι μεν φρέσκο (θα προπονήσει προπονητές), αλλά θα έχει τις πλάτες του γίγαντα (δεν αναφέρομαι στο όσπριο - εδώ χαμογελάμε).
Τι εννοείς ακριβώς δεν το κατάλαβα.
Αναφερόμουνα στο μήνυμα: http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=256406&m=42
στο οποίο εκτός των άλλων λες:
Εγώ μπορώ να αναλάβω τακτικά την ομάδα και σε ότι αφορά το σκάουτινγκ. Προτίθεμαι να βοηθήσω σχεδόν οποιονδήποτε υποψήφιο ο οποίος θα συμφωνεί σε 3 πράγματα μαζί μου (και οποιοιδήποτε άλλοι θέλουν φυσικά).
Δεν έκανες αναφορά στα κριτήρια με βάση τα οποία το
σχεδόν αποκλείει κάποιους, αλλά πιστεύω ότι από τους υποψηφίους που είχαμε εκείνη τη στιγμή, τα 2 παιδιά δικαιούνται να είναι εντός των αποδεκτών (άπειροι, χαζοβιόληδες, ονειροπόλοι, οτιδήποτε αλλά κάποια βασικά τα κάνανε - να παρουσιαστούν/εκτεθούν και να απαντήσουν 1-2 ερωτήσεις)
Τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή έχουμε υποψηφιότητα
manu, οπότε λέω στα 2 παιδιά να στείλουν ένα μήνυμα στον άνθρωπο, να ζητήσουν να μπουν στο τιμ του, να μαθαίνουν για να πάρουν σειρά για τις επόμενες εκλογές (και ποιος σου είπε εσένα πως ο manu τους θέλει; κανένας, απλώς σκέφτομαι και λέω...)
Υ.Γ: Manu, δεν έχεις ακόμα βάλει ομιλία στο θέμα με τις ομιλίες
Υ.Γ2: Manu, έσωσες την παρτίδα...