BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
From: Evzonas
This Post:
00
169490.91 in reply to 169490.90
Date: 1/22/2011 8:17:45 AM
Overall Posts Rated:
100100
αυτα ειναι συκοφαντιες!!ο μεγας προεδρος συμια ειναι γνωστός για το ηθος του.απλα ο ...κυριος...ισι ξεθαψε το τσεκουρι του πολεμου με καποια δηλωση του στο φορουμ της ΙΙ.1 οπου ειπε οτι ειμαι αυτος που τον εβαλε στο παιχνιδι και τωρα παιζει α2 ενω εγω....κουραζω τον εαυτο μου και τους υπολοιπους σε μικροτερες κατηγοριες.
επισης να δηλωσω οτι ουδεμια σχεση δεν εχω με κανεναν καπετανιο,ουτε καν με κανεναν λουτσο!! τελος...να πω οτι φοραω παντελονια και τα τιμαω....το μοναδικο διαλειμμα απτα παντελονια ηταν στην ευζωνικη μου θητεια οπου φορουσα φουστανελλα βεβαια και οχι...φουστιτσες σαν καποιες κυριες του ΒΒ...!!
ΥΓ:το φορουμ της ΙΙΙ.14 ειναι οτι ναναι...!! κατηγοριες απο ολους...προς ολους...!!κανενας δεν ειναι με κανεναν.διαμαχη μεταξυ περιοχων...μπραβοι....υποκοσμος...!οποιος θελει απτο ΒΒ να τσακωθει,διαμαρτυρηθει,κατηγορησει....βρισκει ευκολα στοργη εδω...

This Post:
11
169490.92 in reply to 169490.91
Date: 1/22/2011 9:33:38 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Διακρινω μια πικρα στα λογια του Andy (παει τελειωσε, νεο παρατσουκλι!), πικρα που πηγαζει απο τα οσα του καταμαρτυρουν, χωρις αποδεικτικα στοιχεια. Επισης μπορω να δω μεσα απο το γραπτο του οτι αφηνει καποιου ειδους μομφη για τα επιτιμα μελη του φορουμ της ΙΙΙ.14, επειδη εχουν ανεχθει να γινεται βημα για καθε ειδους λασπολογια.
Κυριοι, οι καταστασεις απαιτουν να παρετε θεση. Ηδη ο Andy αφηνει να εννοηθει οτι καποιοι φορανε φουστιτσες...
Οτι εχετε να πειτε, με στοιχεια, πρωτα εδω δημοσια και μετα στον εισαγγελεα, αλλιως να σωπασετε! Διαφορετικα ειμαι σιγουρος οτι ο Andy θα προσφυγει στη δικαιοσυνη για προσβολη και μειωση προσωπικοτητας, συκοφαντια κατ' εξακολουθηση και ηθικες βλαβες.
Επειδη η ομαδα του Αndy δεν ειναι και απο τις φθηνες της κατηγοριας, θα σας προτεινα να παρετε το μερος του, ακομα και αν δεν τον πιστευετε, διαφορετικα σας βλεπω να θυσιαζετε τις δικες σας ομαδες για να πληρωνετε δικηγορους και οτι του επιδικασει ο αθλητικος δικαστης και τα πολιτικα δικαστηρια...Κατι ακουστηκε για δικηγορικη ντριμ τιμ με αρχικη πενταδα Λυκουρεζο, Κουγια, Τσοβολα, Αγιοστρατιτη, Βλαχο (προσοχη στους 2 τελευταιους, ο Αγιοστρατιτης ειναι δικηγορος του Τριανταφυλλοπουλου και του Ξηρου της 17Ν και ο Βλαχος του Βαβυλη!!!).
ΠΡΟΣΕΞΤΕ αλλιως δεν μας/σας βλεπω καλα!

Last edited by candlebox71 at 1/22/2011 9:34:05 AM

This Post:
00
169490.93 in reply to 169490.92
Date: 1/22/2011 9:56:39 AM
Overall Posts Rated:
100100
υπαρχει οντως πικρα φιλε μητσο...ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος!!! αυτος ο πιτσιρικας ο ισι δεν ηξερε καν πως ειναι η μπαλα μπασκετ οταν τον γνωρισα.ειχε ερθει μετα απο εναν αγωνα πουχα παιξει και μουχε ζητησει αυτογραφο...και μουπε οτι θελει να μου μοιασει και τον λυπηθηκα...!τις πρωτες φορες που ερχοταν στο γηπεδακι ηταν απλα για να μου δινει τη μπαλα και εγω να εκτελω ακαταπαυστα απο καθε γωνια του γηπεδου...!σαυτον τον αμπαλο λοιπον πιτσιρικο εμαθα τα βασικα του μπασκετ και τον εκανα εναν απτους καλυτερους παιχτες στο αιγαλεω...!το ευχαριστω??το ειδες σε αυτο το σκληρο μνμ που εστειλε...η συνεχεια στις δικαστικες αιθουσες...

This Post:
33
169490.94 in reply to 169490.93
Date: 1/23/2011 9:56:45 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ανάλυση 3ης αγωνιστικής,
-Aetos Anogeion B.C. @ Rhino Warriors 83 - 90
Ποδαρικό στις νίκες για ένα από τα φαβορί για την άνοδο φέτος που αν και δυσκολεύτηκε λόγο της χαμηλότερης διάθεσης που είχε κέρδισε τον αγώνα στην τελευταία περίοδο με πρωταγωνιστές τους ψηλούς του και τις αλλαγές,από τους ηττημένους μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Sedland με 30 πόντους 6 ρ. 3 ασ. και 3 κλεψίματα,αξιοσημείωτο ότι δεν έβαλαν ούτε ένα πόντο οι αλλαγές του Αετού.
-Great Alexander @ Condores Ag.Paraskeuhs 74 - 90
Μεγάλη νίκη για τους Κόνδορες σε μια αναμέτρηση που ενδέχεται να την δούμε και στα play offs,με τους νικητές να κερδίζουν τον αγώνα στην 3η περίοδο όπου έφτιαξαν μια διαφορά ασφαλείας.Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε προβλήματα με τα φαουλ(28 συνολικά) κάτι που δεν τον άφησε να κυνηγήσει το παιχνίδι.Πολύ καλό παιχνίδι από τους ψηλούς της Αγίας που είχαν μαζί 39π. και 30ρ. ενώ από τους φιλοξενούμενους η μόνη λύση ήταν ο Vourlidas.Φήμες λένε πως ο πρόεδρος των γηπεδούχων κέρασε Big Macs τους φιλάθλους για να ξαναέρθουν την επόμενη εβδομάδα στο δύσκολο αγώνα με τους Rhino Warriors.
-nikolas2007 @ PELASGOI B.C 85 - 97
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής.Υποτίμησε πολύ τον αντίπαλο του ο Κοσμάς παίζοντας με χαλαρή διάθεση.Οι Πελασγοί παίζοντας με δυνατή διάθεση μέσα στην έδρα τους πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στην ΙΙΙ.Οι νικητές είχαν 3 παίκτες με πάνω από 20π. ενώ οι ηττημένοι είχαν τον Öge με 22π. αλλά σε 24 προσπάθειες εντός πεδιάς.Ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων χαρακτήρισε αυτή την μέρα ως μαύρη στην ιστορία της ομάδος του.Για να τον παρηγορήσω λίγο http://www.sport-fm.gr/newspapers/oragiasport/latest/
-Cholargos Legends @ basilissa 21 112 - 100
Μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για μένα.Εκμεταλλεύτηκα τις χαμηλές καταστάσεις των γηπεδούχων βάζοντας 112 πόντους που ήταν και το κλειδί για την νίκη.Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ottaviano για τους γηπεδούχους με 27π. 9ρ. και 7ασ.Από την δικιά μου πλευρά είχα 3 παίκτες πάνω από 20π. όπως επίσης είχα 10-23 3ποντα που πιστεύω ότι είναι ένα καλό ποσοστό για εκτός έδρας.

This Post:
33
169490.95 in reply to 169490.93
Date: 1/23/2011 9:56:58 AM
Overall Posts Rated:
5454
-Panathinaikos 2009 @ revence 86 - 110
Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία η ομάδα του leonardo,κερδίζοντας μια πολύ δυνατή ομάδα.Στηριζόμενος στην πολύ καλή μοιρασιά των επιθέσεων και τα επιθετικά ριμπάουντς είδε κάθε παίκτη του να έχει πάνω από 10π. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού άξιος αναφοράς ήταν ο Rusu ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 19π 7ρ. σε 27 λεπτά συμμετοχής.
-panionios @ phoenix kalamarias 112 - 87
Άνετη νίκη του Gm μέσα στο κλειστό <<ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0 :)>> έχοντας 49-97 εντός πεδιάς συνολικά λόγω της 2-3 που έβαλε ο γηπεδούχος φοβούμενος το λοου ποστ.Πολύ καλές εμφανίσεις από τους βασικούς παίχτες του Πανιώνιου με καλύτερη αυτή του Perez που είχε 22π. 4ρ. και 4ασ.Για τους γηπεδούχους στους 28π. σταμάτησε ο Borbeľ ενώ είχε και 5 ασ. επίσης.
-ARIS SALONICA3 @ SymTeam 72 - 105
Με όπλο του την άμυνα ο Αντρέας κέρδισε χωρίς πολλές δυσκολίες τον Άρη που δεν πήγε να κυνηγήσει το παιχνίδι.Καλή εμφάνιση του Allegra με 20π. 6ασ. και 4ρ. όπως επίσης του Nigro με 18π. και 14ρ.Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Soriano με 16π. 4ρ. και 4 κλεψίματα.
-Autokratoras @ JK69ER 98 - 106
Πολύ άσχημη από βαθμολογικής απόψεως ήττα για τον Θάνο διότι πλέον είναι μόνος τελευταίος στον κόκκινο όμιλο.Αντιθέτως πρώτη νίκη για τον JK69ER στην ΙΙΙ που εκμεταλλεύτηκε τα πάρα πολλά φαουλ που φορτώθηκαν οι βασικοί του Αυτοκράτορα.Προς το τέλος ο Θάνος προσπάθησε να γυρίσει τον αγώνα αλλά ο Maragkoudakis που ήταν ο καλύτερος παίκτης του με 25π. έχασε 2 καθοριστικά 3ποντα που θα μπορούσαν να στείλουν τον αγώνα σε παράταση.Για τους νικητές που είχαν 31-39 βολές,ο Garcia είχε 30π. και 8ρ.

M.V.P Αγωνιστικής=Vural Fazile, 28π. 19ρ.(εκ των οποίων τα 10 επιθετικά)
Παιχνίδι της αγωνιστικής=Autokratoras @ JK69ER 98 - 106
Coach αγωνιστικής=GM-billlion

Πείτε και εσείς τα δικά σας βραβεία για την αγωνιστική.

This Post:
00
169490.96 in reply to 169490.95
Date: 1/23/2011 1:39:27 PM
Overall Posts Rated:
138138
Τι να πούμε και εμείς, τα έχεις καλύψει όλα, σούπερ και η ανάλυση. Α για να μην το ξεχάσω ...................................................ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.
Ελπίζω να (εισ)ακούστηκε.

Last edited by ALARIHOS at 1/23/2011 1:40:24 PM

From: vissber
This Post:
00
169490.97 in reply to 169490.96
Date: 1/23/2011 2:07:49 PM
Overall Posts Rated:
3434
koitaxte tin teleutaia metagrafi tou tipou kai meta leme gia pousties ......BK Blansko (176676). O tipos exei xtipisei enan paikti 18 xronon me mistho 4000 peripou gia ena ekatomirio..................

From: thanos

This Post:
00
169490.98 in reply to 169490.97
Date: 1/23/2011 2:22:20 PM
Overall Posts Rated:
272272
Τον παιχτη δειξε μας γιατι ακομα δεν εγινε η μεταγγραφη!!

From: vissber

This Post:
00
169490.99 in reply to 169490.98
Date: 1/23/2011 2:48:03 PM
Overall Posts Rated:
3434
i metagrafi elixe prin apo ligo....tha tin perasi se ligo......to periergo einai oti oi omades einai apo diaforetikes xwres

From: Evzonas
This Post:
11
169490.100 in reply to 169490.95
Date: 1/23/2011 2:55:10 PM
Overall Posts Rated:
100100
συγχαρητηρια unforgiven(claudio)!! εδειξες οτι ξερεις καλα τις ομαδες του ομιλου αν και νεος ακομα εδω...!καποιοι σε ειπαν νεα symteam με την εννοια οτι κανεις την εκπληξη οπως περσι ειχα εκπληξει και εγω με την πορεια μου σαν νεοφωτιστος και αποτι φαινεται δεν ειχαν αδικο.η ομαδα σου δειχνει οργανωμενη και γινεται καλη δουλεια...!θα συμφωνησω με οσα εγραψες και θα εδινα και τα ιδια "βραβεια".ενδιαφερον παιχνιδι ηταν παντως και το αετος - ρινο (κυριως λογω του οτι ο πρωτος επαιξε κανονικα ενω ο δευτερος χαλαρα αλλα αυτο ειναι μερος του παιχνιδιου και δεν παυει να το κανει ενδιαφερον)!! συγχαρητηρια λοιπον ελπιδοφορε νεαρε για την πολυ καλη αναλυση!!
ΥΓ 1 : μην ακους το βασιλη που λεει δεν ειναι φαβορι!απλα περσι τον ειχαμε ζαλισει φαβορι και φαβορι και τον γκαντεμιασαμε και εχασε πριν παει τελικο.φετος βεβαια με αυτα που εσουρε στον κοσμα(δικαιολογημενα....) ισως οντως να μην ειναι φαβορι!!:Ρ
ΥΓ 2 : μπορει να ειπα καλα λογια πριν για σενα αλλα αυτο δε σημαινει πως ξεχνω οτι εισαι βαζελος...αρα και προστατευομενος του "προεδρου"....

From: wud1976

This Post:
00
169490.101 in reply to 169490.100
Date: 1/23/2011 6:55:38 PM
Overall Posts Rated:
180180
Οσο μιλάει ο Μητσοτάκης, ο Βασίλης θα παίζει στην ΙΙΙ... αλλά φέτος δεν θα τον δώσω για φαβορί!!! Αντρίκο είσαι το φαβορί!!! :P
Κατά τα άλλα, όσοι Παναθηναϊκοί στον όμιλο προσέλθετε στην παράγκα του "Προέδρου"... ο Κλαούντιο (φοβερή η ανάλυση του) είναι απο τα παιδιά που θα προοδεύσουν στον ΙΙΙ.14 λόγω της πρασινης καταγωγής του, δεν του δίνω τον τίτλο του φαβορί Μαρίκα μου!!!
Οσο για την ήττα απο τους Πελασγούς, το μόνο που θα πω είναι, ότι ήταν χειρότερη και απο το 0-4 της ΑΕΚ... οι Κινέζοι μπουκ πλησίασαν παίκτες της ομάδας (Oge, Jedrkowiak) και τους έταξαν πολλά χρήματα για να μην περάσει το φαβορί διπλό... στοιχεία απο τη BetFair αναφέρουν ότι σπρώχθηκαν γύρω στα 900000 buzzer-δολλάρια στον άσο που κατρακύλησε στο 1,10 απο το αρχικό 6,00.

Advertisement