Драги ми смехурко,
Пиша за да питам това " да си кажем какво не ни харесва" за всички ни ли важи?
Щото аз като бивш селекционер, вече видях "кво що" и предполагам мога да си кажа и аз....ммм?
Още докато бях не се чувствах много ок, но си мълчах защото , винаги съм търсел диалога и НАЙ-ВЕЧЕ добрия тон и така смятам,че трябва да бъде.
Какво не ми хареса ли?
Отношението на доста мениджъри начело с теб, някакво арогантно, лек цинизъм прозиращ в коментарите, омаловажаване на резултатите, създаване на впечатление,че едва ли не всички отбори срещу ,които играем са "трета категория" и победите срещу тях са си съвсем нормални все едно сме световна супер сила!
Знаеш ли винаги съм мислел, че " ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" не са просто красиви думи а факт, който ако осъзнаем можем да живеем доста по-добре! Това с прословутото трейни,което ти боде очите ще кажа няколко неща и за него!
1) Хубаво е човек да си мери думите ,когато използва изрази като "супер неграмотно" най- малко е обидно за събеседника.
2) през тази една седмица през национала преминаха като повикани над 50 играчи- просто ги разглеждах, сравнявах и освобождават.
3) Моето трейни към момента ,когато писа за него от 14 играча в отбора беше на 6 място по ТПС и нямаше играч с по-високо ниво на пробиви от него.
4) това, че материала е такъв не е само моя грешка мисля.
Освен това и рейтинга- беше ми много обидно най-вече в момента, когато отбора имаше 9! Поредни победи и одобрението за мениджъра беше под 50% , тогава си дадох сметка, че хората явно просто не харесват мен и нещата са лични, защото другото би било ,че над 50% не одобряват това,че отбора печели. Беше ми болно и си зададох сам на себе си въпроса има ли смисъл да се изправям срещу отбори , които мениджъри имат ЗАД себе си подкрепата на цялата тяхна общност ЗАД себе си а аз да бъда дебнат само дали ще пусна 3-2 зона за да бъда оплют. Да няма лошо от критика и си е право на всеки ,но сега те виждам ,че се отнасяш по съвсем друг начин и търсиш разбирателство, значи може и така? А предния сезон не можеше...е със здраве...
Поздрави от Мен и Баба Цоцолана!
Твой Весел Патиланчо!