BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Μουντιάλ 2014

Μουντιάλ 2014

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259427.10 in reply to 259427.9
Date: 6/12/2014 9:21:05 AM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Καλησπερα σε ολους.
Γουσταρω την Ουρουγουαη που συνδιαζει θεαμα,γκολ και ξυλο.

Η Ελλαδαρα με το κλασικο συστημα του κλεφτοπολεμου.Πολυ αμυντικη τακτικη,ψιλοαμπαλοι παικτες αλλα μεγαλοι κλεφτοκοταδες με υπομονη στη διαρκεια του παιχνιδιου.Αν μας χαλασουν τη δημιουργια,που δεν εχουμε σε τετοιο επιπεδο,
τους δινουμε τη μπαλα και τους την παιρνουμε πισω με τακλιν και φευγουμε στη κοντρα...χαχαχα
Παντως στο φιλικο με τη χαμηλη σε δυναμικοτητα Βολιβια μου αρεσε η αριστερη πλευρα με Χολεμπας-Σαμαρα.
Για τριαδα μπροστα θελει τον Σαμαρα και τους Γκεκα-Σαλπι που ειναι κλεφτοκοταδες και αλλαγες Μητρογλου-Φετφα
και να εχει η ομαδα βοηθεια του Θεου...

This Post:
00
259427.12 in reply to 259427.1
Date: 6/12/2014 12:08:02 PM
Overall Posts Rated:
10001000
άλλος ψήφισα ίσως και γιατί άλλον θέλω

λόγω και κλιματολογικών συνθηκών, ποτέ ευρωπαϊκή χώρα δεν το σήκωσε στην Αμερική, και ποτέ Αμερικανική χώρα στην Ευρώπη με εξαίρεση το μουντιάλ της Σουηδίας επί Πελέ όταν και τροπαιούχος στέφθηκε η Βραζιλία.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι θητείας Μπλάτερ, τα καλά αουσάιντερ που δεν έχουν εμπορικό όνομα, πολλές φορές με ένα σφυριγματάκι άμα χρειαστεί, μένουν εκτός συνέχειας του θεσμού.
Τέλος οικοδέσποινα χώρα με βαρύ όνομα δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσεις ημιτελικά.

Μήπως όμως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε?

Ως παραδοσιακός φίλος των Οράνιε, θα ψηφίσω Ολλανδία έτσι για το γαμώτο. Ένας γραμμάτιο που χρωστάει η ιστορία στους Ιπτάμενους Ολλανδούς από το μακρινό 1978 όταν η χούντα νίκησε το ποδόσφαιρο. Και θα είχε και το γούστο του να το σηκώσει με αντίπαλο την Αργεντινή

Εκτός κι αν βγει αληθινό το όνειρο που είχε δει κάποτε ο Αλκέτας Παναγούλιας και νικήσουμε στον τελικό την Βραζιλία, αν και κάτι τέτοιο ....μόνο στα όνειρα.

Ολλανδία γιατί έτσι κάνω κέφι το λοιπόν!

Καλό μουντιάλ να έχουμε και μακάρι να μας χαρίσει συγκινήσεις και η εθνική μας.

This Post:
00
259427.17 in reply to 259427.16
Date: 6/12/2014 3:34:06 PM
Overall Posts Rated:
6565
αγγλια 1η-ουρουγουαη δευτερη σας δινω κ φορκαστ ομιλου...
εγω ιταλια με επιθετικο μπαλοτελι κ κλαψιαρη μπονουτσι πισω τη βλεπω τριτη κ μπονουτσι να χασει 2 κιλα απο το κλαμα

This Post:
00
259427.19 in reply to 259427.18
Date: 6/12/2014 4:13:10 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Εγώ ψήφισα άλλος γενικά :Ρ
Από τις επιλογές δεν ήταν 1 που είπα τη βρήκαμε..οι μισοί Ισπανοί είναι πεσμένοι, οι Βραζιλιάνοι με τέτοιο κέντρο και χωρίς μεγάλο επιθετικό (ο Νειμάρ δε φτάνει με την καμία) νομίζω ότι μόνο χάρις την έδρα θα πάνε μέχρι 4, οι Γερμανοί δεν νομίζω (κυρίως δεν θέλω) κι η Αργεντινή είναι λίγο λούζερ..
Ουρουγουάι,Ολλανδία,Γαλλία και λιγότερο Αγγλία και Πορτογαλλία θα έβαζα στις δυνατές άλλες..
Το Βέλγιο το πάω κι εγώ και το πιστεύω αλλά θα ναι έκπληξη ακόμα και να πάει στους 8..στους 4 τεράστια..
Όσο γράφω με επιβεβαιώνουν οι Κροάτες για τη Βραζιλία..0-1 ο Μαρσέλο..αυτογκόλ.

Advertisement