ja vam mogu svima samo da ste svi samo obićni ljenjivci i da svi vi skupa znate samo puno filozofirati---ali kad treba nešto napraviti nikog nigdje ...svi se aktivirate samo kad su izbori i pametujete ali kad se treba prihvatit posla...nikog nigdje..
isti ste ko i naši političari puno obečavate a kad vas se izabere ...nula od onoga kaj ste obečavali....
zato ćemu mjenjati Jukića kad i onaj drugi kaj bu došel bude isti...možda čak i gori...
ja mogu samo pohvaliti Jukića kaj se je stvarno trudio i oko mog Vukoje...a sad i oko Vicka....ali da bi mogel više bi...
ja sam njemu predlagal da mi da spisak 18 godišnjaka koji su prošle sezone bili MVPi HOF...pa da bum ja tlačil menađere tih igraća ...rekel je da su svi već tlačeni...
ja sam se bio ponudio ...ali nije trebalo....na žalost...
pa možda nebi propalo par HOF-ova kak je....
a i da se razumijemo , da i među menađerima ima idiota koji neće nikog slušati to i sami znate...
ti im daš savjet a oni po svome i upropaste kvalitetne igraće...i možeš im ti slati stotine poruka oni delaju po svome i onda na kraju sezone po plači vidiš, da se ne drže onog kaj si im rekel...
kad bi svi bili ko ovaj moj frend iz B I H....čovjek me slušal sve kaj sam mu savjetoval....i evo napravio 3 vrhunska igrača...
ali samo kaj je slušali delal sve kak mu se reklo...
evo možete pogledati....njegova 3 igraća oni su plod slušanja savjeta i sreće na draftu....
Stipo Šedlovski
(16724663)Gabrijel Lonjak
(16896140)Filip Papić
(16896132)kad bi svi bili ko on , samo šteta kaj nije iz naše zajednice...jebat ga kad niko kod nas nebi me htio slušati, ipak ko je marijoh da nekom pametuje
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!