BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
253435.89 in reply to 253435.86
Date: 1/29/2014 8:51:51 AM
Overall Posts Rated:
5858
Sana şöyle söyleyeyim Arroyo ve Spanoulis harici Euroleague'deki tüm adamları bloklar Varnado inanılmaz bir blok tehdidi var ve bize de zaten Blok tehdidi olan bir pivot ile dediğin gibi yönetecek bir oyun kurucu lazım.Bo'nun baskılı savunma yapıp organizasyondan bulamadığımız sayıları top çalıp fastbreak ile bulduğumuz ekstra sayılarla OK eksikliğini pek fazla hissetmiyoruz fakat Zoric savunmada çok yumuşak Vidmar'da çok çabuk faul alıyor ve Varnado'nun %25 i kadar bile blok tehdidi yok.

Ha neden Arroyo ve Spanoulis? O kadar akıllılar ki Varnado'dan nasıl blok yemeyeceğini bilen nadir oyunculardandır normal turnike atacakken ters turnike atmalar pump fake'ler vs.

This Post:
00
253435.90 in reply to 253435.89
Date: 1/29/2014 8:58:47 AM
Overall Posts Rated:
198198
Can dün mesajı yazdıktan sonra bi videosunu buldum izledim evet çok aşırı blok yapıyor ama bana fenerbahçenin ihtiyacı olan seviyede bi oyuncu gibi gelmedi. Evet böyle bi oyuncu lazım ama bu adam üst düzey savunma bilgisine sahip oldugundan yapmıyor o blokları tamamen atletikligini kullanıyor bi blok için 3 kez zıpladıgı pozisyonlar var videoda :) Ayrıca biraz undersize gibi geldi bana. Hemen peşinden videonun tmac hocanın mesajıda düşündüklerimi dogruladı sanki. Bence fenerbahçenin ihtiyacı olan tipte bir oyuncu ama o kalitede bi oyuncu degil bu. Kaldıki amerikalılar avrupalılardan daha çok seviyor böyle adamları orda tutunamamış olmasıda ayrıca düşünülmeli. Geçen sezon karşıyakada oynayan aminu yu bu sezon ortasında banvit transfer etti o bundan daha yararlı olurdu bence fenerbahçeye zamanında devreye girip alabilseydi.

This Post:
00
253435.91 in reply to 253435.89
Date: 1/29/2014 9:28:58 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
sadece blok tehdidi için bu oyuncuyu alacağıma İzzet'in süresini arttırıp yabancı sayımı yükseltmem. He illa alacağım derseniz şuan tbl blok lideri (3.7 blok ort.) ayrıca 11 sayı 7 rib. ortalaması var 2007 1. tur 17. sırada seçilmiş nba de oynarken izlediğim ile geçen hafta Beşiktaş maçında izlediğim oyuncu arasında dağlar kadar fark olan ki şuan bahsettiğim adam Sean Christopher Williams tanıyan varsa bilir hayatta kafaya bir şey taktığında yapabilme kapasitesi olup hiç bir şeyi kafasına takmayan bir adamdır :) savunmada bir Ömer Aşık olmasa da onun ayarında bir adam ayrıca hücum da fade awayleri olsun şutları olsun güveni kendine gelmiş birkaç maçını da izleyip tam kararımı veririm ama faydalı olabilir diye düşünüyorum. 28 yaşında şimdiye kadar rahatlıkta euroleague takımlarında oynardı ama geçmişi porto riko çin israil gibi ülke takımları olunca daha yeni ismini duyuyor oluyoruz kafa yapısı işte :)

From: D-Will8

This Post:
00
253435.92 in reply to 253435.91
Date: 1/29/2014 11:44:45 AM
Overall Posts Rated:
140140
Hocam Sean Williams çok rahat oyuncu bir takım oyuncusu değil yani sahaya çıkar blok kovalasın onun amacı o akatlardaki maçıda hatırlarsan bir pozisyonda pas alamadı diye hücuma çıkmamıştı daha sonra galatasaray maçında çok komik şekilde her topa zıplayıp blok yapmaya çalışıyordu ki çok defa fake yedi ve komik görüntüler yansıtıyordu.Kısacası obradovic böyle bir oyuncuyu bırakın almak istemeyi tesislerin önünden geçirmez.:)

From: T-Mac1

This Post:
00
253435.93 in reply to 253435.92
Date: 1/29/2014 12:12:43 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
hocam o konuda haklısın ben sadece özellik bakımından o tarz bir oyuncu fenere yararlı olabilir dedim bahsettiğim gibi kafaya koysa bazı şeyleri yapma potansiyeli var ama kafa başka yerlerde :)

From: T-Mac1
This Post:
00
253435.94 in reply to 253435.93
Date: 1/30/2014 4:48:15 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Türk takımlarımıza karşı ekstra motive olan oyuncuları ne yapmak gerek bir karar verelim bence. Curtis tamam ortalama bir oyuncu 15 atmış fazla bile. Peki bu Kangur denen adamı ne yapmalı. 4 de 4 üçlük 12 sayı. Adamın kariyerine baktım zaten hep fenere çalışmış. Bogdanovic kitlendiği maçta Kleiza 26 attı ama yetmedi. Hala şansımızın devam ettiğini düşünüyorum. Obra ufak dokunuşlar ile bu takımı Final Four oynatacağını düşünüyorum. Ama bir pivot şart bugün fener pivotsuz oynadıç

This Post:
00
253435.95 in reply to 253435.94
Date: 1/30/2014 5:22:41 PM
Overall Posts Rated:
168168
Sen maçı izledin mi?

This Post:
00
253435.96 in reply to 253435.95
Date: 1/30/2014 6:44:05 PM
Overall Posts Rated:
5858
Yavaş yavaş taraftarlarda "Obra işini bilir" düşüncesi kalmamaya başlıyor ne bir transfer var nede iç transfer bojan Top 32 de telafisi olan(hatta 4. olmanın daha avantajlı olduğu bir sistem) maçlarda sayı atıp Top 16 da bu kadar kötü oynayacaksa gitsin NBA'e biz kesinlikle daha iyisini buluruz hatta şimdiden gitsin Melih ilk 5 başlayıp daha çok gelişsin

Ama bu maçı olağanüstü bir şekilde 2 pivotta sakatlanmasa kazanabilirdik

Maçı Ferit Şahenk sağolsun izleyemedim de kasıtlı bir şekilde mi sakatladılar acaba?

This Post:
00
253435.97 in reply to 253435.96
Date: 1/30/2014 7:00:28 PM
Overall Posts Rated:
198198
Yok daha neler can 2 adamlarını sakatlayalım sonra rahat rahat kazanırız gibii bir düşünce sitili varmı yahu :) Savunmada sorun yarattımı bilmiyorum ama hucum için 2si topam 5 sayıdaymış sakatlandıklarında çok etkilememiş takımı bende izleyemedim işim vardı son 6 7 dakika hariç. Sadece merak ettigim langford hacket melli ve moss toplamda 30 sayıyı anca bulurken son 2 3 dakkaya girildiginde milanonun bukadar yüksek sayıya nasıl ulaştıgı oldu benim.
Edit: Ha birde milano bu maçı çok çok fazla istiyordu taraftarından oyuncusuna kadar. Fenerbahçenin aldıgı molalarda yapılan anons fenerbahçe sahadan çekildi der gibi coşkulu ve tezahuratlar eşliginde oluyordu. 1 dakkadan fazla bi süre varken bogdanovic 2de 1 serbest atış attıgında sanki f4 finali son saniyesindeymiş gibi sevindiler bi an sahaya inip oyuncuları omuzlarına alacaklarını sandım okadar coşkuluydu milano seyircisi izledigim bölümde.
Son bi edit : Fenerbahçe olurda burda top 8 e kalamazsa kelleler gider bana kalırsa. Bukadar yatırım yapılıpta sonuç yine top 16 oldugu taktirde birilerinin bunu ödemesini bekler camia. Ve bu birileri obradovic ve ekibi olmaz bence. Emir bogdanovic ve bo gibi 2 3 sezondur başarısız kadronun temellerini oluşturan oyuncular daha önce gelir. Bunlara astronomik bi ücreti olan kleizaada eklenebilir hatta nispeten genç olan bjelicza dışındaki tüm yabancılarla ve yerlilerdende emirle yollar ayrılabilir sezon sonunda fenerbahçenin gidişi düzelmezse.

Last edited by umutcanxxx at 1/30/2014 7:11:09 PM

This Post:
00
253435.98 in reply to 253435.97
Date: 1/31/2014 5:53:03 AM
Overall Posts Rated:
168168
Emir, Şelçuk Şahin ve Sabri gibi bir oyuncu. Herkes gider, o kalır maalesef. :=) Daha önce demiştim, Fenerbahçe hücumda çok iyi ama savunmada berbat bi takım diye. Savunmanın bu denli kötü olmasında gerek oyuncuların gerek Obradoviç'in payı çok fazla. Takım alan savunmasında neden bu kadar ısrarcı anlamak güç. Ha alan savunmasını iyi yapabilseler bi sözüm yok ama onu da beceremiyoruz. Aldığımız ribaundlara bakın, rakip oyuncuların boş şut bulup da kaçırdıklarının toplarını alabiliyoruz, iyi savunma yaptığımızdan değil yani. Bir rakibe her hücumunda boş şut fırsatı verilir mi yahu. Hem de sürelerinin yalnızca ilk 10 saniyelerini kullanaraktan. Normal şartlarda 20-30 sayı fark atacağamız takımlar karşısında çok ezik durumlara düştük euroligde. Bundan sonra şansımız çok zor. En fazla 1 mağlubiyet alma lüksümüz kaldı. O lüksümüz de malum Barça deplasmanı. Ama diğer maçlarımızı özellikle Pana deplasmanını kesinlikle kazanmamız gerekir.

This Post:
00
253435.99 in reply to 253435.98
Date: 1/31/2014 7:57:36 AM
Overall Posts Rated:
198198
Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımı, pota altına takviye yaptı.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile oynanan maçta Brad Buckman'ın sakatlanmasının ardından arayışlara giren siyah-beyazlı takım, geçen sezon Banvit'te forma giyen Kenan Bajramovic ile anlaştı.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, 1981 doğumlu ve 2,07 metre boyundaki Boşnak oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.

Kunter, yaptığı açıklamada, Allen Iverson'ın ödemelerini yapmamalarından dolayı FIBA tarafından kendilerine verilen transfer yasağını kaldırdıklarını belirterek, "O konudaki yükümlülüklerimizi yerine getirdik ve transfer yasağını kaldırdık. Böylece Bajramovic'i de kadromuza kattık" dedi.

Boşnak oyuncunun İstanbul'a geldiğini kaydeden Erman Kunter, tecrübeli basketbolcunun sağlık kontrollerinde sıkıntı çıkmaması halinde sözleşmenin resmiyet kazanacağını sözlerine ekledi.

Advertisement