No, v zadnjem času se je Krevh nekoliko pomiru, bojda je bila težava v tem, da je na vsak način želel prepričati selektorja da si zasluži prednost pred Klavcem, ampak smo prišli do dogovora, da naj se raje posveti treningom in rezultati bodo prišli sami od sebe. Hja, ne morem mu zamerit, se pa prvi sadovi že kažejo! Veseli tud uspešen trening Srše in Šegule, ki bosta oba v kratkem preskočila v večih skillih. Šegula se še vedno privaja na novo sredino in s tem tednom pričakujem, da bo končno v optimalni formi. S tem pridobim dodatno širino in potem vkolikor igram "na polno" sem prepričan, da se lahko kosam z večino ekip v ligi. Ena od prednosti Savelj je tudi v tem, da iz tedna v teden pridobivamo na moči, saj sta dva od glavnih igralcev še vedno treniranca a obenem že na nivoju da bi brez težav igrala v prvi postavi večine moštev SKL-ja.
Škoda pa mi je res poraza proti botu Novi Vasi, ampak je naneslo da sem ga dobil že v prvem tednu, ko game shape še ne igra vloge in sem ga močno podcenil. Vsekakor pa pričakujem preobrat v 2. polovici sezone, če pa bo potreba pa mogoče tudi nakup dodatnega PF-ja ni izključen, tedenski profit je namreč zelo lep