Съгласен съм с всичко, което си написал.
Само има едно малко изключение.
Мен точно мачове като този с Беларус винаги са ме притеснявали.
Причината е много проста, ако се случи да загубим от тях ще си бъде издънка.
А ако срещнем Литва , които имат център с 80к заплата плюс няколко с над 30, и в добавка на това една камара гардове на хартия над нашите ще бъде.. Все едно на футбол да паднем от Италия...не е приятно но с оглед на история ,традиции и класа е нормално- т.е когато си "аутсайдер" можеш само да спечелиш. А когато си "фаворит" можеш или да вземеш резонна победа ,която не те радва кой знае колко или колосално да се провалиш

Освен това през миналия сезон допуснахме една загуба в турнира на Европа точно срещу Беларус и точно тази загуба не си коства класирането ако си спомняш последния кръг ни беше необходима победа срещу Хърватите ,но загубихме както после уточнихме с моя грешка да пусна нормално вместо Мач на сезона.
Та миналия сезон въпреки победите над по-класни състави, имахме грешка срещу аутсайдера Беларус и загуба от равностойните на нас Хървати и бяхме аут

Това е минало, сега гледаме напред.
Не го казвам от Куртоазия или нещо подобно , да се правя на интересен но за мен такива мачове наистина са тегави, особено ако тръгне в началото равностойно много се напряга

Освен това усилията на двата отбора ще бъдат доста различни, което е нормално.