огляд/прогнози 11 туру СЛ:
Rяboff best-PANDORAs - Рябов і його Ко на цій неділі мають доволі важку виїзну кубкову зустріч, тому, на мою думку, сьогодні на майданчик вийдуть не всі основні гравці. Тому, вважаю, що господарі мають перевагу: 42%-58% на користь PANDORAs.
Stoned Pimps-Mafia) - у господарів майданчика на цій неділі 3 дуже важких матчі. у гостей же немає кубкової зістрічі, тому, я думаю, вони захочуть заціпитись за 2 перемоги на цій неділі. + до того ще не знати в якому матчі регулярки вийдуть основні гравці Мафії) і в якому матчі вони будуть намагатимуться перемогти: чи сьогодні в домашньому, чи у вівторок проти "старого знайомого". та все ж, думаю, що: 52%-48% на користь Stoned Pimps.
SUMY DEVILS-Lugansk Stars - сумчани, які боряться за 1-у позицію в східній конференції, їдуть в гості до аутсайдера заходу, які переживають не кращі свої часи. тому, вважаю, що тут без шансів: 60%-40% на користь SUMY DEVILS.
Koloss - Dnipro-БК Закарпаття - і знову таки зустрічається команда, яка ще грає в кубку, проти команди, яка вже там не приймає участь. але по складу в Закарпаття більш потужні гравці, тому думаю, що на домашній арені вони все-таки будуть грати на перемогу: 42%-58% на користь БК Закарпаття.
Kharkov Dolphins 68-Ukranian Wariors - в цьому матчі домашня площадка, на мою думку, дасться взнаки, адже по складах клуби більш-менш рівні. тому, думаю: 40%-60% на користь Ukranian Wariors.
Kharkov Suns-Piramida - незважаючи на непередбаченість Тода Барклі, зараз харків'яни мають не досить потужну команду, та й з формою в гравців все не дуже ідеально. тому, вважаю: 45%-55% на користь Piramida.
Dnepryani-Jazzmen - джазмени ще грають в кубку країни, але тут схожа ситуація як із закарпатцями, господарі повинні чіплятись за домашню гру і перемагати. та й по підбору гравців гості поступаються господарям. тому, думаю: 40%-60% на користь Jazzmen.
BC Dinamo Kiev-Metallist Kharkov - навряд чи київляни захочуть мотсити чемпіона. та й навряд цей самий мотс їм допоможе в Харкові. тому, однозначно мають перемогти МХ : 20%-80% на користь Metallist Kharkov.