BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208890.83 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 8:00:08 AM
Overall Posts Rated:
10361036

Nekuzim sta se izmislja ista drugo, nekuzim zasto se neradi na tome da bar nam prva petorka tako izgleda.
Meni nije iskreno jasno u kojem smjeru ste vi razvijali nase igrace... sa kakvom idejom i za kakvu taktiku ?!

ko mi? aj molim te sad reci da se u 2 sezone može stvorit igrač?

sad si zapea za ta dodavanja, a zašto dok si bija izbornik nisi forsira da treniram dodavanja kod grbeša?
najlakše je sad pametovat i pribacivat opet krivnju na druge

This Post:
00
208890.84 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 8:02:24 AM
Overall Posts Rated:
10361036
iskreno, volija bi da dobiješ izbore i da nam pokažeš "čuda"
aj dobij s ovom ekipom bolje ekipe i stvori u 2 sezone igrača s 20 dodavanjem

al naravno da neće bit tako, i opet će neko drugi bit kriv, a ti ćeš se smijat i rugat, klasika

This Post:
22
208890.85 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 8:02:43 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48434843
Nisam napisao post do kraja...najurila me žena na ručak...=)))

Moj najočitiji primjer...

Hrvatska vs. Portugal 72 - 91 ((17822))

Forma nam je bila podjednako dobra...ENT čak i mrvicu bolji...taktike iste...Portugalska unutarnja linija sa zamjenama (C/PF) nam je uvalila 57 koševa...naši su uspjeli zabit 34...Mijac je takav kakav je...ali ne može se reći da Karabatić, Žakula i Troskot imaju loše sekundarce, svaki od njih ima bar 3 skila na 7 i više...i svejedno su pomeli pod s nama...

I onda nešto kasnije nađem 2 ili čak 3 njihova centra, koji su nam uzeli mjeru, u kratko vrijeme na TL i vidim da su naši daleko bolji u sekundarcima od njih, ali očito da je badava sve to kad si kratak u primarnim skilovima...

S našim standardno dobro razvijenim sekundarcima trebamo dva centra koji će pokrpat te obrambeno-skakačke rupe pod košem...to bi morali biti Orlić i Hegedušić jednog dana...a dok oni ne stasaju pokušali smo vidjet dal se ikako da dio igrača osposobiti za koji vanjski napad...realno da pokušamo iskoristiti sve te mukotrpno istrenirane sekundarce na koji drugi način...očito je da nije išlo...ponijeli su nas početni uspjesi protiv objektivno prosječnih reprezentacija...

A, nažalost, nekako se moralo naučit da glavom kroz zid nejde...

Da ne bude zabune, dio igrača se normalno trenirao za napad pod koš...

Bottom line svega, koliko god sekundarci nosili prednost na terenu, uvjek kad se sudarimo sa momčadima sa zvijerima pod košem, bili oni monoskilni ili s super sekundarcima, skoro redovito gubimo utakmice...jer naši sekundarci ne mogu nadoknaditi debeli zaostatak u primarnim skilovima...

Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 2/10/2012 8:19:02 AM

Sei un mito
This Post:
00
208890.86 in reply to 208890.85
Date: 2/10/2012 8:09:36 AM
Overall Posts Rated:
395395
Slažem se da ne možemo bez vrhunskih primarnih skilova na unutarnjim igračima , ali ako isti ima dodavanje 1 to isto nije dobro.
Vidio sam jednog Estonskog centra na TL , primarni skilovi su naravno u fokusu , ali sekundarci nisu na 1,2 ili 3.
Ne moraju ti centri imati npr. 12 pass ili 11 skok šut , ali moraju imati solidne primarne skilove , a ne da im je prosjek izgubljenih lopti 4.

Message deleted
From: biro

This Post:
00
208890.88 in reply to 208890.86
Date: 2/10/2012 8:23:28 AM
Overall Posts Rated:
222222
Vrlo lako i cesto se mogu vidjeti jaki nutarnji igraci na TL-u o kakvim smo mi mogli samo sanjati. Te price da oni imaju igrace sa jakim unutarnjim a da nemaju sekundarce ne drze vodu :) To su igraci koji unutra imaju zelene skilove a gore sve neke 5-7 ocjene a nerjetko skok sut 10-12... i to su njihovi centri :) Nisu to igraci koji imaju gore neke jedinice i nemaju dodavanje...

Sto se tice Grbesa i nasih unutarnjih igraca mislim da su takvi kakvi jesu zbog par razloga. Prvi je sto smo mi svi krivo procjenili pred par sezona sto treba trenirati, da nam ipak treba neki plej sa dodavanjem 20 a i unutarnji sa toliko jakim primarnim. Previse smo mozda zabrijali na te skundarce a zanemarili primarne skilove za pojedine pozicije :)

A drugi razlog je sto je naravno igracima u klubu puno korisniji igrac sa jakim sekundarcima a ne sa monstruoznim primarnim skilovima jer ce mu odigrat jednako a imat puno manju placu, al na reprezentativnom nivou to nije dovoljno.

From: DeonX

To: biro
This Post:
00
208890.89 in reply to 208890.88
Date: 2/10/2012 8:33:59 AM
Overall Posts Rated:
395395
Vidio sam jednog Estonskog centra na TL , primarni skilovi su naravno u fokusu , ali sekundarci nisu na 1,2 ili 3.

Da citiram samog sebe :)
Većina nas zna kakvi bi igrači trebali biti , bar okvirno.
Ali neka mi netko odgovori tko će preuzeti brigu za takvog igrača od 300k+ ?

This Post:
33
208890.90 in reply to 208890.88
Date: 2/10/2012 8:34:32 AM
Overall Posts Rated:
10361036
ja više neznan šta da kažem, većina toga stoji, nije niko ništa napisa šta nije točno, al vi ne vidite najveći problem

a taj problem je da niko nije realan. i kad neki svate da ipak nismo najbolji na svitu, ili top 5, sve će bit bolje.

šta se tiče nekih igrača, ja već 2 sezone sve molim da se bar jednom visokom digne obrana na 18..
i niti jedan igrač to nije uspija
i ko je sad kriv za to? opet ja? pisa sam na forumu to 4 puta, isto tako na PM, al opet se ljudi odlučuju na trening drugih stvari. evo verbić i dalje diže druge skillove, a obrane nema. al naravno da će choda onda reć da obrana nije bitna ako ima odlične druge skilove. uvik će izmislit nešto šta ide njemu u prilog, a kad se radi o drugim igračima onda će opet doć na neku novu ideju. nikad kriteriji nisu bili isti.

e sad, to sa jakim sekundarcima i slabijim primarnim skilovima je ideja od prije 5-6 sezona i dosta igrača je trenirano u tom smjeru, al naravno, onaj ko je da tu ideju će danas prvi reć da to nije dobro.. šta je pomalo smišno

a šta je biro rek, ko će moć držat takve igrače s tim primarnim skilovima.. to će isto bit nemoguća opcija, jer evo, ne mogu se udomit ni da silva ni grbeš da ostanu kod nas i da se pazi forma.
vjerojatno je i za to kriv neki trećeligaš, đubre šta neće igrača reprezentativca, mučko đubre!))))

This Post:
11
208890.91 in reply to 208890.90
Date: 2/10/2012 8:45:40 AM
Overall Posts Rated:
750750
Evo kako neke najbolje svjetske repke rješavaju problem sa svojim najboljim igračima, a to bi trebao biti slučaj i kod nas...ovo je momčad u V. poljskoj ligi (163040), a ovo je igrač koji tamo igra (4845180), sve je jasno...vjerojatno se cijele sezone trenira samo forma i imaju zvijer pod košem u odličnoj formi, zato i jesu najbolji

This Post:
00
208890.92 in reply to 208890.91
Date: 2/10/2012 8:54:21 AM
Overall Posts Rated:
395395
Znaš kolika je moja tjedna zarada u 2-oj ligi ?! Otprilike 460-480k
Ako oduzmemo staff salary , ostaje mi ajmo reć 425k , znači taman za jednog takvog igrača :D

Farme su uvijek rješenje kao u ovom gore slučaju :D

Last edited by DeonX at 2/10/2012 8:58:23 AM

This Post:
00
208890.93 in reply to 208890.91
Date: 2/10/2012 8:59:28 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48434843
Da, to se sve dotiće još jednog problema...činjenica da se večina naših reprezentativaca raštrkala po svijetu...onda ti se neki ne žele javljat, pa je forma u banani, pa im moraš crtat da igraču moraju pazit na formu ako žele u reprezentaciju, a trening, pa sretan si ako dobiješ bilo što, a kamoli da možeš birat i nedaj bože odrađivat što će trenirat...

Koliko je naših top igrača prolazilo kroz takva veselja samo u zadnje dvije sezone...Mijac, Curka, Krajina, Težak...nedavno je otišao Troskot van, sad su Da Silva i Grbeš na TL...nek još i oni odu u neke čudne lige...

Izbornik u iduće dvije sezone svakako neće imati lak posao...

Sei un mito
Advertisement