ja više neznan šta da kažem, većina toga stoji, nije niko ništa napisa šta nije točno, al vi ne vidite najveći problem
a taj problem je da niko nije realan. i kad neki svate da ipak nismo najbolji na svitu, ili top 5, sve će bit bolje.
šta se tiče nekih igrača, ja već 2 sezone sve molim da se bar jednom visokom digne obrana na 18..
i niti jedan igrač to nije uspija
i ko je sad kriv za to? opet ja? pisa sam na forumu to 4 puta, isto tako na PM, al opet se ljudi odlučuju na trening drugih stvari. evo verbić i dalje diže druge skillove, a obrane nema. al naravno da će choda onda reć da obrana nije bitna ako ima odlične druge skilove. uvik će izmislit nešto šta ide njemu u prilog, a kad se radi o drugim igračima onda će opet doć na neku novu ideju. nikad kriteriji nisu bili isti.
e sad, to sa jakim sekundarcima i slabijim primarnim skilovima je ideja od prije 5-6 sezona i dosta igrača je trenirano u tom smjeru, al naravno, onaj ko je da tu ideju će danas prvi reć da to nije dobro.. šta je pomalo smišno
a šta je biro rek, ko će moć držat takve igrače s tim primarnim skilovima.. to će isto bit nemoguća opcija, jer evo, ne mogu se udomit ni da silva ni grbeš da ostanu kod nas i da se pazi forma.
vjerojatno je i za to kriv neki trećeligaš, đubre šta neće igrača reprezentativca, mučko đubre!

))))