milli takim kocuysan emek vermek zorundasin. gerekirse hic cevap atmayabilirim.1,5 sezondur formu yuksek alinin. iki sezon once attigin mesaji ornek vermissin.
Ali'nin milli takımda olması gerektiğine ben de katılıyorum, hatta haftalar önce bunu dile getirdim ancak left hand path'in dediği gibi, bunu şimdi dile getirmen bağcıyı dövmek oluyor hocam..
"Ali'nin form durumuna artık dikkat ediyorum, neden takıma alınmıyor?" diye bu sezonun başında yazsaydın foruma emin ol ki herkes sana destek verirdi..
ikiniz de milli takım için emek harcayan kişilersiniz ama bu sürtüşmeniz yüzünden takıma faydalı olamadınız..
sürtüşme gözünü seveyim ne sürtüşmesinden bahsediyorsun bir kere forumda suçlamadım attığım mesajlara baksın bir kere kırıcı konuşmuşmuyum güven vermedi bana.
ve kaldiki gördüğün en iyi guard oysa sen türk guard görmemişsin
al sana örnekler
Uzaktan Şut: muazzam Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: dünya dışı Top Tutma: harikulade
Top Sürme: olağanüstü Pas Verme: harikulade
İçeriden Şut: iyi İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: berbat
Tecrübe: işe yaramaz
Uzaktan Şut: devasa Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: dünya dışı Top Tutma: sansasyonel
Top Sürme: harikulade Pas Verme: üstün
İçeriden Şut: vasat İç Defans: üstün
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: işe yaramaz
Tecrübe: vasat
Uzaktan Şut: devasa Şut Menzili: sansasyonel
Dış Defans: dünya dışı Top Tutma: harikulade
Top Sürme: harikulade Pas Verme: heybetli
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: vasat
Kondisyon: iyi ↑ Serbest Atış: zayıf
Tecrübe: vasat
daha birçokda örnek veririm kim benim yerimde olup da bunlar varken formunu düzgün tutan hocaları varken formunun ne olacağı şüpheli aliyi kadroya alır yağmurla sezeri bile tercih ederim ali nemutlu yerine aman aman bir farkı yok ali nemutlunun ha formuna güvensem almazmıydım alırdım bana cevap yazmayan adamın oyuncusu oynatmak sana mantıklı geliyorsa birşey diyemem o zaman sana birşey diyemem.
yani figutive haklı tarafı varmış gibi savunmayın biraz objektif olun kendinize malzeme çıkartmayın.
ha beni eleştirin zaten eleştirmenizi en çok ben istiyordum kim yazdı da cevap vermedim yada hatamı veya gerekçemi açıklamadım.