Ukraina vs. Hrvatska 91 - 89 (24332) +2 !!!!Надзвичайно цікава, і надзвичайно інтригуюча гра. Неймовірний камбек від Хорватів і гра, яка була на нашу користь +15 на початку 4 чверті - зводиться до 0! Але наші зіграли сьогодні ДОКІНЦЯГЕЙМІНГ!!! І за це їм велике спасибі. Адже ця перемога вивела нас у ФІНАЛ!!!!! утішалки, ВПРЕШЕ В ІСТОРІЇ для молодіжної збірної.
По матчу:
Проблема з малими, яка у нас виникає протягом другого тижня(травма гамарніка + погана форма костюка) далася в знаки. Хорвати це відчули і зіграли карусель. Але добре що у РЗ та АЗ(наших маленьких героїв, які другий матч вже тащать на своїй спині розіграш) є внєшка. І як казав армін, зіграв би хорват більший настрій і були б нам граблі. І я з ним погоджуюся. Але з іншої сторони, результат досить прийнятний, оскільки поляна то їхня. Ентузіазм у нас на однаковому рівні десь, він так же само грав свої попередні матчі як і я (в плані настрою).
Чому ми виграли? бо у нас є те, чого немає у жодної молодіжки: НАШІ ВЕЛИКІ!!! ) Вдалий захист кошика на підборах(бо противник грав карусель, тому було мало натиску на щит), і реалізація свої моментів, хоч і не вражаюча, но достатня.
Герой матчу - командна гра.
Антигерой матчу - Авдєєнко, від кого від кого, но від нього 0 7 я не очікував))
далі фінал, чекаємо суперника(Туреччина - Іспанія).
І ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ДО ВСІХ - ПОТРЕНУЙТЕ ФОРМУ ЗБІРНИКАМ. НЕ КОЖЕН ЧАС ВИПАДАЄ НАМ ГРАТИ У ФІНАЛІ!!!
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 6/3/2013 2:21:03 PM