Здравейте отново,
Предполагам всички се досещат защо не писах в последната една седмица, затова няма и да обяснявам.
"Играли сме добро, немоли сме шанс". - Това го чуваме от един куп време насам и все резултатите са едни и същи, защо ли? Все играем добре, пък все падаме... дали единствената вина е в енджина? Според мен е някъде другаде и не ги разбирам тези поздравления. Поздравления за загубата ли /за поредната загуба/? За мен е необяснимо такива "специалист" да оправдават загубата всеки път с необяснимото, честно ви казвам. Типично по български - търсим вината навсякъде, но не и в нас. Сега ще попитате защо не дам някакво предложение, а само критикувам - отговор: нямаше как да дам някакво предложение, защото бях баннат от форума, а от GM-Nik0 ми беше забранено да му пиша BB mail, неразбрали? Още повече, миналия сезон неведнъж давах предложения за тактика за даден мач, но нито един път въпросния "всезнаещ специалист" не взе някое от нещата предвид. Защо да продължавам да го правя? Има ли смисъл? Все ми се обяснява колко много не разбирам, абе хора аз не претендирам /за разлика от някои от вас/, че много разбирам - просто давам мнение, а това че вие сте много посветени в играта и нямате нужда от коректив го виждаме, тоест виждаме резултатите....
Тук не става въпрос за лагери. Аз за пореден път ви казвам, погледнете резултатите на въпросните "специалисти" и тогава ще разберете за какво говоря. Много е просто... Във форума е забавно, докато аз пиша - като ме няма и е мъртвилник /изключвам този случай, в който Дани е драсна няколко мнения, с които е разбунил духовете/. Не знам дали предишната дискусия е достъпна все още, но ако проверите ще видите колко мнения съм изказвал за тактиката /колко от тях са взети предвид/ и че при победа - поздравявам. Аз съм обективен, за разлика от някои други хора.
@Fa7a , треньора винаги пита за чужди мнения, но досега не съм видял да се е съобразил с някое от тях /може би 1/2 пъти с тези на Венко, което е нормално и препоръчително, тъй като за мен то е един от най-разбиращите играта БГ мениджъри, а може би и най-разбиращия я/. Вече казах защо няма да изказвам мнение малко по-горе, но не очаквайте да спра да критикувам. И ще продължа да критикувам, независимо кой е треньор. За мен това няма значение. Дразгата ни с Nik0 е на друга основа, а относно позицията му като мениджър на НО - против съм, защото няма нужните умения и знания за този пост и това е видно от резутатите, които е постигнал начело на отбора.