BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
22
226091.81 in reply to 226091.80
Date: 9/22/2012 7:41:54 AM
Overall Posts Rated:
44
http://www.youtube.com/watch?v=rtVX3QgAHX4

This Post:
11
226091.82 in reply to 226091.79
Date: 9/22/2012 8:28:49 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Καλησπέρα,

Θα σε στενοχωρήσω, αλλά δεν είμαι ΠΑΟ, πλέον δεν είμαι τίποτα, υποστήριζα την ΑΕΚ. Από το να μου κάνεις μάθημα, καλύτερα να σταματήσεις με το ποδόσφαιρο, διότι η βρώμα δεν έχει όρια. Μπόχα σκέτη. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Message deleted
This Post:
00
226091.85 in reply to 226091.81
Date: 9/22/2012 9:38:27 AM
Overall Posts Rated:
151151
χαχα τελεια 10αδα.

From: fd97
This Post:
11
226091.86 in reply to 226091.83
Date: 9/22/2012 9:48:53 AM
Overall Posts Rated:
6262
Και σειρα στο θεμα παιρνει ο γκουρου!! Θα πω λιγα και καλα..

Καταρχας ειμαι ΑΕΚ αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.Ο αθλητισμος σημερα η μαλλον ο πρωταθλητισμος ειναι τελειωμενος δεν εχει μελλον.Αρα τι συζηταμε για ποδοσφαιρο μπασκετ κλπ.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να υποστηριζει οποια ομαδα θελει...Σημερα γενικα ο πρωταθλητισμος σε κανει να μην ενδιαφερεσαι.Το μπασκετ εδω και και χρονια ειναι μονο Ολυμπιακος Παναθηναικος και μετα ολες οι αλλες ομαδες.Στο ποδοσφαιρο ειχε λιγο παραπανω ενδιαφερον.Αλλα λιγο οι στημενοι αγωνες λιγο τα σκανδαλα με διαιτητες ομαδες τελειωσαν τα παντα.

Στο ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακος εχει λεφτα και παιρνει παιχτες αρα και πρωταθλημα και μπραβο του...Αλλα και αυτος συμμετειχε στα στημενα ή τουλαχιστον σε οτιδηποτε παρανομο.Αρα αυτο δεν ειναι πρωταθλητισμος ουτε εχει ανταγωνισμο.

Θυμαμαι πριν απο μια δεκαετια τωρα ενας γνωστος μου επαιζε στην Γ εθνικη και ηθελε 2 παιχνιδια για να τελειωσει το πρωταθλημα.Ηταν πρωτη η ομαδα του με 5 βαθμους διαφορα αρα μια ισοπαλια να εκανε τελειωνε.Κι ομως ανεβηκε η δευτερη ομαδα με 2 νικες και η πρωτη εκανε 2 ηττες.Τοτε στην αρχη του πρωταθληματος κανονιζαν ποιος θα πεσει ποιος θα ανεβει κλπ. Καπου ειχε ακουσει οτι θα ανεβει η ομαδα που ανεβηκε αλλα οταν ηταν 2 παιχνιδια ακομα και 5 βαθμους διαφορα δεν περιμενε να γινει τετοιο πραγμα.

Αυτα αν συνεχισετε να "μαλωνετε" για τις ομαδες δεν εχετε απλα κατι να κανετε και σκοτωνετε τον χρονο σας ετσι..

This Post:
22
226091.87 in reply to 226091.84
Date: 9/22/2012 9:58:45 AM
Overall Posts Rated:
150150
καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί και ασχολήστε ακόμα με ελληνικό πρωτάθλημα;;;

συνήθως δεν παίρνω θέση σε τέτοια ποστ αλλά δεν μπορώ..πραγματκά το θεωρώ ΒΛΑΚΕΙΑ να παρακολουθείς ένα πρωτάθλημα που ξέρεις από πριν ότι δεν θα παιχτεί δίκαια...και όποιος νομίζει ότι όσοι σταμάτησαν να βλέπουν μπάλα στην Ελλάδα είναι "αντι-ολυμπιακοί", όπως συχνά χαρακτηρίζονται τότε κάνει λάθος..ξέρω άτομα που ήταν ολυμπιακοί αλλά δεν βλέπουν πλέον άλλο αυτό το σάπιο πρωτάθλημα επειδή έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να κάθονται και να παραμυθιάζονται..και δεν λέω ότι μόνο ο Ολυμπιακός στήνει παιχνίδια ή κάτι τέτοιο, όλοι κάνουν τα δικά τους...

απλά το ότι η πλειονότητα των ατόμων που αποδοκιμάζουν αυτό το "πρωτάθλημα" δεν είναι ολυμπιακοί είναι λογικό...είναι ωραίο να κερδίζει η ομάδα σου, και πολλές φορές ο φανατισμός δεν σου επιτρέπει να δεις πέρα από τη μύτη σου..ή ακόμα και να δεις ερμηνεύεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι...

This Post:
00
226091.88 in reply to 226091.84
Date: 9/22/2012 10:08:07 AM
Overall Posts Rated:
9393
το δευτερο ενικου δεν πηγαινε επι του προσωπικου αλλα περιλαμβανει καθε πικραμενο βαζελοαεκτζη για φετος τουλαχιστο.

Είχε δίκαιο ο Πανούσης τελικά...

Εσυ και αλλοι 7 που εκαναν like χαρηκατε με ενα ποστ που μαλλον προσωπικη επιθεση στον αιντολ τεινει να γινει παρα συζητηση για την μπαλα.

Δεν μπορώ να ξέρω ούτε να τσουβαλιάζω σε μία κατηγορία ανθρώπων όσους πατάνε ένα κουμπάκι στο pc τους, που εσένα σου δημιουργεί θέμα εγωισμού.

Ημουν σιγουρος απο την πρωτη στιγμη οτι θα γυρισει παλι αλλη μια συζητηση επι του προσωπικου και για αυτο το συνεχισα..

Πάλι; Τι εννοείς; Έχουμε μιλήσει ξανά μαζί ή μήπως το ύφος σου έχει προκαλέσει και άλλους ώστε να σου την πουν; Πάντως ότι και να είναι, αναιρείς μόνος σου τα παραπάνω και ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι εσύ το συνέχισες με σκοπό να πάει επί προσωπικού η κουβέντα...

1.5 χρονο μετα τπτ δεν εχει αλλαξει στο ΒΒ. Ειδικα αυτα τα ''κυριος'', ''ποσο χρονων εισαι'' κλπ... Πραγματικα ολοκληρωνουν μια συζητηση βαζοντας τον συνομιλητη στην θεση του και ''ταπωνοντας'' με λιγη σαλτσα και δυο τρια κομματα παραπανω...

Και ξαναρωτάω χωρίς το "κύριος" που θεώρησες προσβολή, έχουμε γνωριστεί παλιότερα και δεν το θυμάμαι;1,5 χρόνο πριν δεν ήμουνα στο χώρο αυτόν, απλά ενημερώνω.

Α και κατι αλλο. Δεν παρεθεσα επιχειρηματα, αλλα γεγονοτα που εγιναν, γινονται και θα γινουν. Τωρα μην μου βγεις και εσυ σαν τον αλλον και μου πεις οτι δεν υποστηριζεις πλεον καμια ομαδα, γιατι θα κλαψω στα γελια.

Τα γεγονότα συνοδεύονται με αποδείξεις ή απλά είναι ιστορικά αποδεκτά από μεγάλο σύνολο πληθυσμού.
Το τι πιστεύεις εσύ ότι κάνουν οι βαζελοαεκτσήδες στο σπίτι τους και στον καναπέ τους όταν βλέπουν τον ολυμπιακό στην τηλεόραση, δε σημαίνει ότι έχουν τη βαρύτητα του γεγονότος..

Το τι ομάδα υποστηρίζω και αν, δεν είναι το κριτήριο για το πως θα μιλήσεις σε κάποιον, με τι ύφος και με τι επιχειρήματα.

Αυτά, τέλος με το οφ τόπικ από μένα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

This Post:
00
226091.89 in reply to 226091.88
Date: 9/22/2012 10:35:39 AM
Overall Posts Rated:
151151
ενταξει μουσης... Ξεχασα να βαλω την φραση: ''δεν ειναι επι του προσωπικου'' πριν ξεκινησω να γραφω. Θεωρησε οτι το βαλα. Βαζωντας το πιστευεις οτι πραγματικα ενα ποστ δεν ειναι προσωπικη επιθεση? Χμ μαλιστα... Εν τω μεταξυ εγω με τον επαναστατη μιλουσα και ...τσουπ πριτς πλοκ πλοκ πριτς πριτς ...

Για τους λοιπους λοιπον υπερασπιστες του ''καλου'' ελληνικου ποδοσφαιρου, εχω να πω οτι οταν ειστε σε χαμηλα επιπεδα ποδοσφαιρικα λογικο ειναι να βγαινετε και να λετε οτι δεν ασχολειστε πλεον, οτι και οι ολυμπιακοι δεν ασχολουνται, οτι ολα ειναι μαυρα, οτι το πρωταθλημα δεν αξιζει πλεον κλπ. Παρολαυτα:

1. Καθε κυριακη ολα τα καφε γεματα απο κοσμο (ολυμπιακοι και μη)
2. Σε λιγο καιρο (ισως με μια οικονομικη αναπτυξη της χωρας και του ποδοσφαιρου) παλι τα παπαγαλακια θα βγουν απο το κλουβι τους
3. Παλι θα φταιει για ολα ο κακος ολυμπιακος
4. Παλι φανατικα για μπαλα θα μιλατε
5. Αν το παρει η ομαδα σας φετος δεν θα το χαρειτε?

το οτι ειστε σε μια κατασταση αδρανειας δεν αναιρει το γεγονος οτι τοσα χρονια μονο ησυχες εκφανσεις δεν ειχατε και κατα καιρους ησασταν ολοι σας μαζι και οι ολυμπιακοι αντιπερα σε καθε συζητηση, μμε, ιντερνετ, φορουμς κλπ...

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

This Post:
00
226091.90 in reply to 226091.89
Date: 9/22/2012 10:43:00 AM
Overall Posts Rated:
9393
Αν αυτό είναι κουβέντα για μπάλα, τότε εγώ είμαι καθαρόαιμο δεξί μπακ/χαφ.

Πιο πολύ για υπεράσπιση της ολυμπιακής ιδέας μου φαίνεται εμένα παρά για κουβέντα ποδοσφαιρική.

Τι θα πει τσουπ πλοκ πλοκ ρε είδωλο; μόνοι σας τα λέτε στο φόρουμ και απαγορεύεται να πάρει θέση κάποιος άλλος στην κουβέντα; Τι τρόποι...τς τς τς...

Πραγματικά εμείς οι άμπαλοι δεν έχουμε θέση εδώ μέσα, δίδαξέ μας τα ποδοσφαιρικά ιδεώδη και εμείς απλά θα παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό..

εεε κλειστό ήθελα να πω :X

Last edited by Mousis at 9/22/2012 10:43:25 AM

Advertisement