BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254794.8 in reply to 254794.4
Date: 2/4/2014 8:24:40 AM
Overall Posts Rated:
7979
Λίγη βελτίωση στο σουτ και στην άμυνα θέλει αλλά κατά τα άλλα είναι παιχτούρα!!Θα γίνει ο LEBRON JAMES NO2!!Άλλωστε παίζει όλες τις θέσεις με τέτοιο ύψος που έχει...Πολύ ομαδικός παίχτης και απίστευτος στα driving!!

Και έτσι όπως είναι τώρα μπορεί να βοηθήσει την Εθνική παρόλο που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία

This Post:
22
254794.9 in reply to 254794.8
Date: 2/4/2014 8:55:25 AM
Overall Posts Rated:
7979
Κάπως έτσι θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο ΒB :D

DMI: -
Ύψος: 2.06 cm
Προοπτική: φημισμένος
Αγωνιστική Κατάσταση:δυνατός
Σούτ με Άλμα: αξιοσέβαστος Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα:φυσιολογικός Χειρισμός: καταρτισμένος
Μπάσιμο: διαπρεπής Πάσες: καταρτισμένος
Εσ. Σούτ: δυνατός Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος
Ριμπάουντς:καταρτισμένος Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή:φυσιολογικός Ελ. Βολές: φυσιολογικός

Εμπειρία:απαίσιος

This Post:
00
254794.15 in reply to 254794.14
Date: 2/4/2014 3:06:54 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Κατα τη γνωμη μου το NBA καταστρεφει τετοιους παικτες. Ο κουφος στα 18 του ειχε ιδιαιτερη εφεση στο σκοραρισμα και ειχε εξαιρετικο σουτακι απο μεση( μην πω και μακρινη) αποσταση. Επαιζε κυριως με προσωπο αλλα και με πλατα και σκοραρε οπως ηθελε. Ξαφνικα παει αμερικη και τα χερια του φουσκωνουν και βλεπεις εναν Κουφο κατεστραμενο απλα.

This Post:
00
254794.17 in reply to 254794.13
Date: 2/4/2014 3:14:19 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.. ο Γιαννης πρεπει να παιξει φετος για να αρχισει σιγα σιγα να μπαινει και στο κλιμα της εθνικης.. κακα τα ψεματα το ευρωπαικο μπασκετ με το ΝΒΑ εχουν διαφορες και ενας καλος παικτης πρεπει να προσαρμοζεται αναλογα με το ποιους εχει συμπαικτες αλλα και αντιπαλους..

Ο Κουφος θελω να ειναι στην εθνικη χωρις να ξερουμε τι μπορει να κανει περισσοτερο για να αποφυγουμε τις γελοιες (κατα την αποψη μου παντα) κλησεις των καββαδα μαυροκεφαλιδη και βουγιουκα.. για τον τελευταιο οχι και τοσο αλλα τους αλλους 2 οσοι τους ειδαν στο περασμενο ευρωμπασκετ καταλαβαν οτι δεν κανουν για την εθνικη.. ο ενας ακομα αγουρος μονο για την βρωμοδουλεια μεσα που δεν την κανει και καλα... ο αλλος σεντερ που εχει απο τα πιο αργα ποδια να μαρκαρουν περιφερειακο (εκανε παρτυ η φιλανδια και οχι μονο) και κινησεις μεσα στην ρακετα 0!!!

Οι υπολοιποι λιγο πολυ ειναι αναμενομενοι που θα κληθουν (αν δεν εχουν τραυματισμο τελευταιας στιγμης) οποτε παμε στο θεμα προπονητη..

για εμενα απο τους κατσικαρη και γιαννακη προτιμω με τα χιλια τον γιαννακη που εχει δουλεψει πολλα χρονια κι εχει προσφερει τα μεγιστα στην εθνικη και σαν παικτης και σαν προπονητης.

This Post:
00
254794.18 in reply to 254794.16
Date: 2/4/2014 3:16:45 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καταρχας δεν ειμαι προπονητης εγω. Μπασκετ παιζω μονο και απο τα ελαχιστα που ξερω πιστευω οτι ειναι ιδαιτερα εξυπνος. Δεν θα τραβηξει προσπαθεια απο τα μαλλια και αν ερθει η βοηθεια θα πασαρει σωστα. Ειναι πολυ καλος στα ριμπαουντ και στην αμυνα ψηλα. Πιστευω θα ειναι καλο οπλο για την εθνικη μας. Εστω ενα 12λεπτο015λεπτο μπορει να προσφερει σιγουρα. Γενικα το ΝΒΑ δεν μου αρεσει καθολου. Εχει συγκεκριμενες απαιτησεις. Γενικα κατα την αποψη μου δεν ειναι μπασκετ.

Advertisement