Po meni je isto glupost ovo sa pogadjanjem taktika. To nema nikakve veze sa kosarkom, gde je jos neko video da igraci na pocetku utakmice kada vide sta protivnik igra pocinju da skacu od srece :/ Mislim uvek je bilo nepisano pravilo ako na RNG odigras 3-2 imaces vece sanse za pobedu nego ako odigras 2-3. Tako da mogli su da pojacaju vise znacaj skilova u odbrani u odnosu na skilove u napadu. Ovako se pravi bezveze dupli posao, vise nije dovoljno da ja ako znam da ce protivnik igrati spolja stavim moju 3-2 zonu nego sad moram i da pogadjam da ce on igrati RNG ili ostale napadacke taktike, a ako ne zelim da rizikujem u toj anketi a protivnik rizikuje uprkos mojoj dobroj taktici ja cu mozda izgubiti, iako sam ga spolja zatvorio.
Ako misle da ce ovako zeznuti LI i da ce smanjiti broj ljudi koji to igraju ja u to ne verujem. To se moze ili pojacavanje odbrane ili ubacivanjem nizaaaa taktika novih i skilova, mozda treba i resetovati celu igru, ovo vise nema smisla. Sta sad ako ne uspe ni ovo onda ce tim koji odigra LI biti banovan.. Je l to sledeci korak?. Nek ubace 10, 20 kosarkaskih akcija u napadu, zatim u odbrani, nek ubace jos nekoliko skilova(brzinu, visinu...) ako se ima veci izbor vise ce biti mogucih taktika.
p.s. Ako sam nekog uvredio neznanjem igre (dugo me nije ni bilo puno toga se i zaboravilo) molim ga da ne komentarise ili da mi se javi na mail. Ja priznajem da mozda jesam kosarkaski laik, ali imam pravo na svoje misljenje(dugo ga nije bilo) i nemam nikakvu nameru da se prepucavam ni sa kim :)
p.s.2. @Gomeljski: Tek sad procitah tvoj post mozdaaaa cak uspeju i LI da umanje(kao sto rekoh ne verujem), ali to je samo zakrpa i nista drugo i kad tad ce se opet pocepati.. Jedino sto ce se desiti je to da ce bogati timovi napraviti tim za dve taktike recimo LI i lupam RNG i onda protivnik jednostavno nece smeti da rizikuje, recimo ti igras protiv nekog ko je cele sezone igrao samo LI i RNG sanse da ubodes 50-50, ako promasis izgubio si utakmicu bez obzira kako ogirao...tako se meni prognoziranje svodi na to da niko nece smeti da rizikuje..
Last edited by Golub at 9/30/2013 7:54:02 PM