BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: koctas76

To: fd97
This Post:
00
237211.79 in reply to 237211.78
Date: 3/9/2013 3:51:57 AM
Overall Posts Rated:
2727
ταπεινή μου άποψη είναι πως πρέπει να καθίσουν-ουμε μία ομάδα μάνατζερ και να βρουν ένα πλάνο προπόνησης σε 20 παίκτες 18-19 χρονών ώστε όταν θα γίνουν αυτοί 21 να μπορούμε να παίξουμε πολλά συστήματα ανάλογα με τις αδυναμίες των εκάστοτε αντιπάλων..Να βρούμε δηλαδή μάνατζερ που θα είναι σε σχετικά εύκολο όμιλο χωρίς να πηγαίνουν όμως για άμεση άνοδο όπως δηλαδή η περίπτωσή μου. Μου έτυχε ένα παλικάρι πολύ καλό και θα τον προπονήσω για την κ21..τέλος πάντων.

Μετά αυτοί οι παίκτες που στα 21 τους θα κάνουν παπάδες να πάνε σε καλύτερες ομάδες εσωτερικού-εξωτερικού που θα είμαστε σίγουροι όμως ότι οι μάνατζερ θα συνεχίσουν την προπόνηση του και δεν θα χαθούν στα βάθη...από αυτούς τους 20 που θα ξεκινήσουν λογικά θα μειωθούν κάποιοι και θα φτάσουν ας πούμε στους 12-15 που όμως είναι ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός..

Αυτοί οι παίκτες θα πληρούν τις προσδοκίες της εθνικής και παράλληλα θα ανήκουν σε ομάδες που θα μπορούν να τους θρέψουν..Έτσι πιστεύω και θα ανεβεί το επίπεδο της εθνικής και θα μπορούμε να έχουμε καλύτερους Έλληνες παίκτες..

Stay cool..
From: kajabbar

To: fd97
This Post:
00
237211.80 in reply to 237211.75
Date: 3/9/2013 6:02:01 AM
Overall Posts Rated:
231231
Πιστευω οτι μεγαλοποιουμε τα πραγματα ειδικα για την δουλεια που γινεται στις αλλες χωρες..εχουν παραπανω γνωσεις απο εμας στο παιχνιδι; Το μονο που εχουν παραπανω ειναι ο αριθμος χρηστων και καταφερνουν μονο με αυτο να κυριαρχουν.

Προανέφερα πως παραπάνω γνώσεις δεν έχουν. PF με 16 μπάσιμο, 13 χειρισμό, 10άρα πάσα και 20 εσωτερικό σκοράρισμα έχουν και δεν ευθύνεται γι αυτό ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών. Τσέκαρε τον περσινό τελικό των Εθνικών Ανδρών και πόσους χρήστες έχουν οι χώρες τους. Κάτω από 200 χιλιάρικα μισθό έχει μόνο το τριάρι της Κίνας το οποίο είναι και στη λίστα αν θέλετε να τον δείτε. Εμείς 17 εσωτερικό σκοράρισμα έχουμε μόνο σε PF-C και το έχουμε δει μόνο τος τελευταίες 5 σεζόν, δηλαδή εδώ και 1 ημερολογιακό χρόνο.

*Τα σκιλς που προανέφερα δεν τα έβγαλε η φαντασία μου. Είναι καταχωρημένοι στις βάσεις δεδομένων μας.

(23159) Κοίτα και πάλι Κοίτα και Κοίτα λέγοντας. 17 εσωτερικό σκοράρισμα!

Υπάρχει βέβαια και καλύτερο (22822). Λόγω των παρατάσεων ανέβηκαν τα ratings, αλλά 19 εσωτερικό σκοράρισμα???

Εμείς με 13-14 και 15 σπάνια και στα καλύτερά μας, δεν θα έλεγες πως έχουμε ταβάνι?

Αν ήταν τόσο απλά αναλογικό, θα έπρεπε να ήμασταν η 7η δύναμη στο ΒΒ λόγω χρηστών.
Η Κινα δεν θα έπρεπε να ήταν 1η δύναμη, μιας και έχει λιγότερους χρήστες από μας.
Η Σλοβακία δε με τους.... 282 χρήστες δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην πρώτη 20άδα, αλλά είναι 2η δύναμη!

Αν θελουμε μπορουμε, βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχει νοημα και εχουμε ταβανι

Θαυμάζω την αισιοδοξία, την θέληση και το πάθος σου και ελπίζω να με διαψεύσει το μέλλον και να δικαιώσει εσένα.

Δεν είμαι ούτε μεμψίμοιρος, ούτε απαισιόδοξος.

Η ενασχόληση μου όμως με τις Εθνικές εδώ και 13 σεζόν με έχει απλά κάνει κυνικό, ίσως σε ενοχλητικό βαθμό και απολογούμαι.

From: fd97

This Post:
00
237211.81 in reply to 237211.80
Date: 3/9/2013 6:21:36 AM
Overall Posts Rated:
6262
Εισαι απο τους μανατζερ που θελω να διαβαζω ποστ τους.Γιατι πολυ απλα μιλας με αποδειξεις και μου αρεσει πολυ αυτο.

Αν θελουμε μπορουμε, βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχει νοημα και εχουμε ταβανι.Οκ δεν λεω η αληθεια ειναι αυτη αλλα σκεφτειτε οτι αν 15 μανατζερ επι 10 σεζον κανουν σωστη δουλεια μπορουμε να κανουμε παρα πολλα

Απο οτι βλεπεις ακριβως μετα απο αυτο λεω οτι αυτη ειναι η αληθεια(αυτα που γραφεις) απλα το μονο που με κραταει ειναι η ελπιδα.Δεν εχω ψαξει πιο εντονα το θεμα με τους χρηστες αλλα σιγουρα ασχολουνται περισσοτεροι με το παιχνιδι οχι σαν αριθμος χρηστων αλλα γι αυτους που ασχολουνται εντονα με το ΒΒ.Εισαι απο τους πιο εμπειρους και σιγουρα ξερεις πολλα περισσοτερα απο εμενα αλλα η αληθεια δεν κρυβεται οσα και να ξερεις.Ειλικρινα το 19 στο εσωτερικο σκοραρισμα θα αργησουμε πολυ να το δουμε και πρωτη φορα το βλεπω, ευχαριστω που το ανεφερες.

Δεν είμαι ούτε μεμψίμοιρος, ούτε απαισιόδοξος.
Προς θεου, και εγω οτι ειπα το ειπα απο θεμα αισιοδοξιας(γνωριζοντας την δυσκολια του να πραγματοποιηθει) αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο.Εκει καταληγω και ελπιζω οτι καποια στιγμη θα δουμε την Εθνικη μας ψηλα

Πιστευεις οτι μπορουμε να μπουμε στην πρωτη 10αδα με σωστη δουλεια;Το ταβανι κατα την γνωμη σου ποιο ειναι; Σε ρωταω γιατι σιγουρα εχεις δει περισσοτερα αρα μπορεις να απαντησεις πιο σωστα απο εμενα..

This Post:
11
237211.82 in reply to 237211.81
Date: 3/9/2013 7:08:29 AM
Overall Posts Rated:
1313
φαρμες...μαλιστα..εμμ...δεν ξερω..

θελει πολυ δουλεια για να επιτευχθει κατι τετοιο,δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται. σκεφτειτε,ποσο ευκολο ειναι να πας σε ενα νεο χρηστη που εχει ονειρα και φιλοδοξιες να εγκαταλειψει τη ομαδα του και να ασχοληθει αποκλειστικα και μονο ωστε να βγει ενας παικτης για την εθνικη...δυσκολο..

και φυσικα ουτε αυτος που ειναι στις πολυ υψηλες κατηγοριες μπορει να παρει μαι τετοια αποφαση...μονο οι αδιαφοροι παικτες που ειναι στο bb ,λογω συνηθειας η πολλες σαιζον.γι αυτο ακριβως προτεινα ενα πλανο το οποιο εφαρμοζεται σε μια μεγαλυτερη γκαμα χρηστων.

οσο αναφορα την προοδο της εθνικης,σιγουρα οποιοσδηποτε μπορει να δει προοδο στην εθνικη μας αλλα εμενα προσωπικα η παρουσα κατασταση δεν με ευχαριστει.

1) βαση χρηστων (1η δεκαδα σταθερα)
2) ενδιαφερωντος και γνωσειςς,δεν ειναι δυνατον να ειναι η πολωνια στις πιο ισχυρες χωρες ενω το μπσκετ της θεωρειται ''4ο αθλημα'' στη χωρα και εμεις να μην ειμαστε ουτε στις πρωτες 25 ομαδες..(φυσικα και δεν ειναι ο μονος παραγοντας)

θα επρεπε να ημασταν ιδη πολυ ψηλοτερα...

This Post:
00
237211.83 in reply to 237211.6
Date: 3/9/2013 8:16:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Καλημέρες απο το Αγρίνιο.
Σχετικά με αυτό που ανέφερες φίλε μουτις προηγούμενες χρονιές είχαν δηλώσει και φιλοδοξοι μανατζερς να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας,μέχρι και απο την τελευταία κατηγορία.ΚΛατα την δικιά μυον φνώμη πρέπει να πείσουμε και τους παλιότερους που'χαν την ομάδα αλλά και μανατζερ καλούς ,όχι απαρέτιτα απο την α1 και αν δεν τα καταφέρουμε να ψαχτούμε να πείσουμε μάναζτερ εξεραιτικά καλό απο το εξωτερικό.Αν δεν υλοποιηθεί φέτος αυτό το σχέδιο, να το 'χουμε στα υπόψην για τοθ χρόνου και για τις 2 εθνικές. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

From: Getho
This Post:
33
237211.84 in reply to 237211.83
Date: 3/9/2013 10:15:14 AM
Overall Posts Rated:
162162
Με χαρά μου θέλω να ανακοινώσω το νεο μέλος που θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια μας (εαν εκλεγουμε φυσικά).. Πρόκειται για τον χρήστη Mousis (145004) ο οποίος ειναι ενας νεος μάνατζερ με πολλές γνώσεις και ορεξη.. Κατόρθωσε σε μόλις 6 σεζόν να ανέβει στην ΙΙ κατηγορία ενω εχει γραψει και αυτο το καταπληκτικό βοηθημα για νεους χρήστες http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr... (εαν δεν το εχεται διαβάσει ηδη καντε το αξίζει).

Καλώς ηρθες στην παρέα μας Στέφανε!

This Post:
00
237211.85 in reply to 237211.83
Date: 3/9/2013 10:51:15 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Ολοι, λίγο πολύ, συμφωνούμε ότι η μέγιστη απορρόφηση μάνατζερς που θα προπονούν παίκτη για την μικρή Εθνική, μπορεί να είναι από την δεξαμενή των νέων χρηστών.
Οι παλαιότεροι είναι πλέον κατασταλλαγμένοι όσο αφορά την συμμετοχή τους στο παιχνίδι και όσοι αξιέπαινα προπονούν "μικρούς" είναι γνωστοί και δεν μπορούμε να προσμένουμε θεαματικές μεταβολές, από αυτό τον τομέα.

Επανερχόμενος στους νέους χρήστες, έχουμε πιάσει το θέμα από το πώς θα τους προσελκύσουμε να προπονήσουν για Εθνική και το ξαναπιάνουμε από το σημείο που θα αρχίσουν να προπονούν, όπου αντιλαμβάνομαι ότι η καθοδήγηση από τα εθνικά επιτελεία(προπονητική, οικονομική, τακτική κτλ) είναι άψογη.

Ενδιάμεσα, αλλά και πιο πριν(από την πρώτη μέρα τους στο παιχνίδι), υπάρχει ένα κενό, κρίσιμο. Η διαμόρφωση/διάπλαση των ίδιων των νέων χρηστών, σε λειτουργικούς μάνατζερς με υγιείς ομάδες.
Αν πάρουμε μια φορά χαρά, που ένας νέος μάνατζερ θα προπονήσει για Εθνική, θα έχουμε δυο φορές λύπη αν αυτός στην πορεία φαληρίσει και παρατήσει το πρότζεκτ και ενδεχομένως το ίδιο το παιχνίδι.

Ο Κατζαμπαρ είχε γράψει ένα αναλυτικό ποστ κάπου(δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα), στα μέσα της σεζόν 22, όπου εξηγούσε λεπτομερώς, τί ,γιατί και πώς πρέπει να ενεργήσει ο νέος χρήστης τις πρώτες του σεζόν στο παιχνίδι, ούτως ώστε μετά από 3-4 σεζόν να είναι σε θέση και να έχει τα εχέγγυα να επιλέξει περαιτέρω ανόδους ή/και προπόνηση για την U-21.

Θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι, πρέπει να γίνει μπούσουλας κάθε νέου χρήστη, όποιο δρόμο κι αν αποφασίσει στην πορεία να ακολουθήσει. Αν μπορεί ο Κάτζα να το βρει και να παραθέσει λινκ, έστω και ένας νέος χρήστης να το διαβάσει και να το ακολουθήσει, κέρδος θα είναι.

Ούτως ή άλλως, δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε...ταρζάν που θα ανέβουν με το καλημέρα τις κατηγορίες και χωρίς το ανάλογο υπόβαθρο θα εξαφανιστούν εν μια νυκτί, ούτε τους αντίστοιχους που με καλή μεν πρόθεση θα αναλάβουν παίκτη για Εθνική, δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν δε το όλο εγχείρημα και θα το παρατήσουν απογοητευμένοι και οικονομικά κατεστραμμένοι.

From: Mousis

This Post:
33
237211.86 in reply to 237211.84
Date: 3/9/2013 10:55:21 AM
Overall Posts Rated:
9393
Χαρά δική μου να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου την Εθνική ομάδα αν τελικά εκλεγεί το τιμ. Καλώς σας βρήκα!

Last edited by Mousis at 3/9/2013 10:56:29 AM

From: Tyfonas

This Post:
00
237211.87 in reply to 237211.86
Date: 3/9/2013 10:59:54 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Καλως ηρθες Στεφανε,η βοηθεια σου θα ειναι πολυτιμη.

This Post:
00
237211.88 in reply to 237211.87
Date: 3/9/2013 11:04:14 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Panoukos, Mousis ήδη τα πρώτα έμπρακτα συν της όλης κουβέντας μας!