BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256406.78 in reply to 256406.62
Date: 4/3/2014 8:47:32 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
666666

Δεν νομίζω δηλαδή ότι το βασικό πρόβλημα θα μπορούσε να είναι το μακρορόθεσμο πλάνο ή το ποιοι παίκτες θα καλεστούν, όσο ο επιμερισμός της δουλειάς (αν αυτός είναι εφικτός)....

Επίσης δε θα συμφωνήσω. Το βασικότερο απ'όλα είναι να υπάρχει ένα σταθερό πλάνο πάνω από 2 σεζόν όπως και το ποιοι παίκτες θα καλεστούν (με ποια κριτήρια δηλαδή).

Το παράδειγμα με το πρότζεκτ που αναφέρεις είναι απόλυτα κατανοητό...¨οταν έγραψα ότι δεν είναι το βασικό πρόβλημα το μακροπρόθεσμο πλάνο υπέθετα ότι ένας νέος προπονητής θα ''σεβόταν'' το ήδη υπάρχον πλάνο και δεν θα απαιτούσε αλλαγή της πορείας που έχει χαραχτεί...Δεν ξέρω αν στο παρελθόν ο κάθε προπονητής ήθελε να κάνει ''το δικό του''...

Και διαφωνώ με το ότι πρέπει να αναρτήσουμε κάποιου είδους εγχειρίδιο χρήσης.

Προφανώς δεν είναι το θέμα ένα εγχειρίδιο χρήσης όπως επίσης δεν είναι δουλειά κανενός να κυνηγάει από πίσω τους μανατζερ που θέλουν να γίνουν προπονητές εθνικής...Από μόνοι τους πρέπει να ασχολούνται και να ρωτούν οι ίδιοι...!

Θεωρώ ότι αν ο καθένας ήξερε ότι πρέπει να γίνουν 5 πράγματα και μπορούσε να αναλάβει τα 2 μπορεί να βρίσκονταν και κάποιοι άλλοι που να αναλάμβαναν τα υπόλοιπα και να έβγαινε η κατάσταση από το να φτάνουμε στο παρά 5 να ψάχνουμε ποιος ξέρει τι ,ποιος έχει πιο πλάνο και τι θα γίνει αύριο με την εθνική...Αν δηλαδή κάναμε την όποια συζήτηση ένα μηνα πριν ,θα είχαμε σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα και ίσως μεγαλύτερη συμμετοχή....Η συζήτηση σίγουρα πρέπει να είναι αμφίδρομη αλλά κομμάτι ευθύνης υπάρχει και στον εκάστοτε προπονητή που δεν ανοίγει την κουβέντα κάποιο καιρό πρίν....(Αν ξεκινούσε την συζήτηση και δεν υπήρχε ανταπόκριση θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να χολοσκάμε για την εθνική και ας την πάρει όποιος να 'ναι στην τύχη και δεν θα χρειάζόταν η αντιπαράθεση αυτή τη περίοδο...)

This Post:
00
256406.79 in reply to 256406.77
Date: 4/3/2014 8:52:43 PM
Overall Posts Rated:
123123
Αψογα...γνωριζω οτι η δουλεια που κανετε στην "μικρη" εθνικη ειναι πολυ καλη και ελπιζω να συνεχιστει...Αν υπαρχει κατι αντιστοιχο απο τον pazinok θα βοηθουσε αλλα και παλι καλο θα ηταν να γινει ενα ξεψαχνισμα ολων των ελληνων παιχτων...

This Post:
00
256406.82 in reply to 256406.77
Date: 4/3/2014 9:03:59 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Πάντως από 18 μέχρι 22 τα χουμε όλα εμείς οπότε ότι χρειαστεί ο νέος κόουτς χαρά μας να βοηθήσουμε.

Εννοείται ότι εσείς τα έχετε Βασίλη και δεν τίθεται θέμα να ζητηθούν και να αρνηθείτε. Το ρωτάω με το εξής σκεπτικό.

Από τα λίγα πράγματα που είμαι σίγουρος για το τί θα ήθελα να κάνω αν έβαζα υποψηφιότητα για την Ανδρών, είναι να συνεννοηθώ, εκ των προτέρων, με τον κόουτς της U21 ότι θα έχω προτεραιότητα σε 18χρονους παίκτες με προοπτική και σκίλσετ για Εθνική.
Εφόσον φυσικά ο μάνατζερ του παίκτη, θα θέλει να προπονήσει και δεν έχει πρόβλημα να προπονήσει μακροχρόνια ή/και εκτός θέσης τον παίκτη του.
Δηλαδή, με την παραπάνω προϋπόθεση, αν βγει ένας 18χρονος hall of famer με σκιλσετ που φτιάχνει εξαιρετικό παίκτη για την Ανδρών, ο προπονητής της Ανδρών να έχει first option πανω στην προπόνηση του.
Γιατί, πολύ απλά, αν ένας τέτοιο παίκτη(πχ ψηλό) του δώσουμε μάνι μάνι 25 εσωτερικά για να παίξει U21, αυτός ξεκάθαρα δεν μπορεί να γίνει σοβαρός παίκτης Εθνικής Ανδρών, πλέον, παρά μόνο ένα μονοκόμματο ντούκι.

Υπάρχει η αυτή η διάθεση από πλευράς υποψηφίων? Είναι αντίθετοι με αυτό το σκεπτικό? Αν συμφωνούνε, το έχουν συζητήσει μαζί σου?

This Post:
11
256406.83 in reply to 256406.75
Date: 4/3/2014 9:14:52 PM
Overall Posts Rated:
9595
Καθομαι και διαβαζω εδω και μια μερα ολα αυτα κ πραγματικα το μονο που μου ελειπε ηταν τα ποπ κορν.

Δεν ειχα σκοπο να γραψω,αλλα μου εδωσε την αφορμη αυτο που ανεφερε ο Τζερονιμο οτι οι προηγουμενοι μανατζερς μετα τον Μαμου τον ειχαν στο τιμ τους για να μην τον εχουν απεναντι.
Οντας ενας απο αυτους (ο πρωτος συγκεκριμενα που τον διαδεχθηκε στην ανδρων) θα πω μερικα λογια για να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους.

1ον.Με τον Μαμου ειχα ξεκινησει την συνεργασια μου απο πολυ πριν τον διαδεχθω καθως ημουν μαζι με τζιλαρντινο και κρεπαλεον στην νεων και ειχαμε φτιαξει τη λεγομενη κοινη γραμμη συνεργασιας με την ανδρων.Η αποφαση μαλιστα να μπω υποψηφιος για την ανδρων παρθηκε 1 μηνα πριν τελειωσει η θητεια του Μαμου και την ιδια μερα του προτεινα να ειναι μαζι μου στο τιμ.

2ον. Ο Μαμου μαζι με αλλους χρηστες οπως Ματσας,Δον,Κατζα εκεινη την εποχη (ακομα κ τωρα αν κ λογω φορτου εργασιας δεν ασχολουμαι οσο παλιοτερα) αποτελουσαν τους καλυτερους οδηγους μας (μαμου μην κοκκινιζεις),οχι μονο σε οτι αφορα τις εθνικες,αλλα και στο παιχνιδι γενικοτερα.Αυτο σημαινει οτι η καθε τους κριτικη ηταν ευσπροδεκτη.

3ον. Οταν εισαι μανατζερ της ανδρων, ειναι σιγουρο και πρεπει να αποδεχθεις το γεγονος οτι θα δεχθεις κριτικη απο τον οποιοδηποτε.(πριν,κατα την διαρκεια και μετα το περας της θητειας)

4ον. Η εθνικη φυσικα και δεν ειναι τσιφλικι κανενος,αλλα ειναι μια κληρονομια. Πρεπει να τη γνωριζεις πριν την παραλαβεις.

Αυτα οσον αφορα την δηλωση για κριτικες απο απεναντι και κλικες...

Τωρα οσον αφορα την επομενη μερα της εθνικης μας.
Σιγουρα ολοι εχουν ξενερωσει για αυτο που γινεται τωρα.Η εθνικη βρισκεται σε διαρκη βελτιωση ροστερ,αποτελεσματων και ολοι θελουν να συνεχιστει αυτη η δουλεια.Να ομως που τωρα ολοι φοβουνται οτι θα παει στραφι η ολη αυτη προσπαθεια.
Φιλε μου το γεγονος οτι εσυ και ο ΑnTony ειστε νεοι χρηστες ειναι κατα σας.Το προβλημα ομως δεν ειναι οτι ειστε νεοι...εγω προσωπικα οπως ανεφερε και ο Μετεωριτης οτι πλανο εχετε,καλο ή κακο δεν θα κρινω.Αλλα το να φτανουμε μια μερα πριν την ληξη της προθεσμιας και να μην υπαρχει ουτε μια δηλωση για το τι θα κανει ο καθε υποψηφιος αμα βγει ή οχι...αυτο ειναι πολυ μεγαλο κατα.Καμια επικοινωνια... που για τους μανατζερ της ανδρων ειναι η νο1 ασχολια κατα της διαρκεια της θητειας τους.

Παιδια..ΛΙΓΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!

Ολα αυτα φυσικα τα λεω καλοπροαιρετα και χωρις να θελω να θιξω ή να κατηγορησω εσενα και τον οποιοδηποτε για οτι εχει γινει σημερα.
Και εγω για να ειμαι ειλικρινης εχω ξενερωσει πολυ με την ολη φαση και αν δεν ημουν στα καραβια πιθανοτατα να ειχα θεσει υποψηφιοτητα.Οχι επειδη θελω,αλλα για να συνεχιστει τουλαχιστον το εργο που εχουμε ηδη φτιαξει.
Και παλι δεν θα ημουν καλος υποψηφιος γιατι εχω μεινει λιγο πισω στα της εθνικης.

Τελος παντων...εγω ,σαν μελος του τιμ της νεων ,το μονο που μπορω να πω (σε εσενα και στους αλλους υποψηφιους) με σιγουρια, ειναι πως η εθνικη νεων θα φροντισει να εχει αριστη συνεργασια με τον μανατζερ που θα εκλεγει και θα ειναι στη διαθεση του.

Και σε σενα προσωπικα χαιρομαι για την ορεξη σου κ σου ευχομαι οτι καλυτερο.

αυτα και σορρυ για τα σεντονια....

This Post:
00
256406.84 in reply to 256406.81
Date: 4/3/2014 9:17:46 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
666666
Ρε Μάμου τρώγοντας έρχεται η όρεξη....!

Αν άνοιγε ένα νήμα ο Παζ εσύ ,εγώ κάποιος τελος πάντων νομίζω ότι θα βρίσκαμε μία άκρη...! Αν δεν βρίσκαμε δεν θα είχε νόημα όλη αυτή η συζήτηση που κάνουμε...

Μπορεί να είχαν μιλήσει και άλλοι 10.... Να σου πώ το απλό παράδειγμα ότι εγώ δεν ήξερα ότι ησουν στο τιμ της εθνικής...Υπέθετα σίγουρα ότι θα σε συμβουλεύονταν οι προπονητές αλλά μέχρι εκεί...¨οταν για μένα λοιπόν που ασχολούμε έχω πλήρη άγνοια για το πώς ''δουλεύει'' το κομμάτι εθνική ,δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ανεξάρτητα αν τη ζήτησα ή όχι (συμφωνώ ότι θα έπρπε να την ζητήσω αν ήθελα να είμαι υποψήφιος)...Δεν είναι θέμα διαδοχής δηλαδή όπως το αναφέρεις αλλά είναι θέμα ποιος χρειάζεται που.... Σίγουρα χρειάζεται κάποιος έμπειρος αλλά ένα τιμ 3-4 ατόμων θα μπορούσε να είχε βγεί ήδη μέσα από την συζήτηση που αναφέρω....

This Post:
00
256406.86 in reply to 256406.82
Date: 4/3/2014 9:20:11 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Όχι εγώ δεν έχω συζητήσει τα της εθνικής με κανέναν υποψήφιοι. Από εκεί και περα δεν τίθεται θέμα σχετικά με τα παιδιά που απαρτίζουν το τιμ. Είναι πολύ έμπειρα και φυσικά δεν καίμε παίκτες. Αυτοί που είναι για την μεγάλη εθνική προπονούνται αποκλειστικά σε δευτερεύοντα

From: Kung Flu

To: manu
This Post:
00
256406.88 in reply to 256406.87
Date: 4/3/2014 9:31:31 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
666666
χαχαχαχ...! Την παντόφλα δεν τη γλιτώνεις, είναι κάτι σαν το νόμο της βαρύτητας ένα πράμα...!

Λοιπόν αυτές οι συζητήσεις μετά τις 4 δεν μου βγαίνουν σε καλό...! Πρέπει να πιώ κάτι να καθαρίσει το κεφάλι μου....! :D

Advertisement