TEŽAK PROPUST UPRAVE-SVETI VID OSTAO BEZ PR MENADŽERA DAN PRED FINALE!
Kako saznajemo iz izvora bliskih upravi KK Sveti Vid, zbog odsutnosti menadžera Gomeljskog nije došlo do realizacije ugovora sa pr menadžerom specijalistom za reklamnu kampanju u državi. Kada je menadžer Gomeljski danas došao u svoju kancelariju imao je šta i da vidi, od novog pr-a ni traga ni glasa, a klub u međuvremenu zbog nedeljnog finansijskog obračuna ušao u minus od 22.000 što automatski znači blokiranje daljih transakcija! "Nisam mogao da verujem, kada sam u subotu uveče otišao na službeni put ostavio sam ponudu na stolu za pr-a, ali se u međuvremenu ispostavilo da je on otišao za veće pare u drugi klub. Veliki je propust na strani finansijskog direktora što nije ispratio licitaciju do kraja, pa ne moram valjda ja o svemu da mislim", besneo je Gomeljski. "Biće sankcija za sve odgovorne, mada to sad i nije najbitnije. Važnije je da smo dan pred finale ostali bez čoveka koji može da donese i presudan uticaj u neizvesnim završnicama. Šta da se radi, stegnućemo redove i boriti se muški, pa šta bude, mada nam sada šanse sa predviđenih 35 posto padaju na 30." Gomeljski je još dodao da o ovom događaju neće obavestiti trenera i igrače, kako im ne bi kvario moral, koji je, kako je istakao, na zavidnom nivou. "Momci jedva čekaju da istrče na teren. Od njih se bar može očekivati da maksimalno odrade svoj deo posla."
Last edited by Gomeljski at 3/24/2014 9:26:11 AM