Alo bre drugoligas, kad sam te der'o u III ligi nisi bio tako uobrazen :P Javi se nekad ;)
Ne mora imati MVP-a, ne mora kao selektor praviti krila koja ce se prodavati za 2+ milona :P
@Aleksa
Iskreno po meni ne vredi ti trenirati ovog igraca zbog pocenih skilova, jer imas problem vec na nekim glavnim skilovima, poput sp.odbrane, suta iznutra i delimicno sa un.odbranom. Moj savet ti je da uzmes superstara nekog koji ima bar 5-6 na svim skilovima(skok,spoljni sut i blokiranje mogu biti i manje) i da ga treniras, ako je nizak onda prvo iznutra(sut iznutra i un.odbranu, ali da ti igra na centru i da namestis u treningu samo za centra da se trenira), ili ako je visok onda spoljnu odbranu(samo za pleja, i tako ga i stavis da igra na pleju) i dodavanje, takodje na pleju. To je sto se tice prve sezone, a za drugu sezonu ces i sam ukapirati sta i kako, ako ipak ne, slobodno posalji BB-mejl. I da, nisam rekao, ako imas love kupi i 5. levla trenera(ako vec nemas, uzmes sa malo vecom platom oko 30 hiljada, da bi ga manje platio ;) ).