odgovoriću ti na pitanja
1. šta je subjektivna analiza? - Mi ne znamo kakvi su igrači samuraja kakvi tvoji po skilovima iz tih utakmica, znamo otprilike, barem ja kao posmatrač sa strane. Ja mogu da vidim samo plate i učinke igrača, po tome mogu da zaključim da bez obzira na snagu tvog tima, uspeh finala zavisi samo od samuraja. Međutim, njemu fali entuzijazma, i još ulazi u utakmicu na TIE. Greška. I poraz.
2. Kako si pobedio u drugoj utakmici. Sam si odgovorio na to pitanje, samuraj s takvim jednodimezionalnim centrima ne može da igra zonu 2-3 međutim on je ipak igra, plus domaći teren. Međutim ovo i nije tako važno jer si sam rekao da bi njegova pobeda u prvoj utakmici rešila sve.
3. Zašto je bitno ko ima kakav skor? Ti imaš slabiju konferenciju, samuraj i ja čistimo redom sve ekipe iz crvene konferencije slično kao ove sezone što prve četiri ekipe iz plave čiste, tako da crveni timovi mogu da počnu da se pojačavaju tek u trećoj trećini sezone. Međutim niko se ne pojačava osim tebe, dakle imaš otvoren put ka finalu u plej ofu, budžiš entuzijazam. Dakle on je morao da se bori za prvo mesto sa mnom cele sezone, ti nisi.
4. da li želim da opravdam svoj ovosezonski neuspeh? ne smatram neuspehom ništa što bih uradio ove sezone a da nije ispadanje iz lige jer sam u fazi rekonstrukcije. naprotiv mislim da martinenko ili revan zaslužuju titulu ali se može desiti da u borbi koju će voditi sa mnom i triperom da bi ušli u finale, kao i između sebe, potroše entuzijazam i na kraju izgube od neke ekipe iz crvene lige koja u regularnom delu sezone nije morala toliko da se muči da dođe do finala.