Καλησπερα σας και παλι!
Η ελλειψη πιο ικανων και εμπειρων υποψηφιων εφερε εμενα στο τιμονι της Εθνικης (ισως ακουγεται σαν απειλη :P) και φυσικα σας ευχαριστω για την εμπιστοσυνη που μου δειξατε.
Απ' την πρωτη στιγμη ειχα επιγνωση του τι παω να κανω και εχω σκοπο να μην αφησω μερα να παει χαμενη.
Φτανουν οι γενικολογιες ομως.Οσον αφορα τα προωρα συμπερασματα απο μια πρωτη ματια?Χωρια τα τρανταχτα κενα που εχει το ροστερ και που πανω κατω τα ηξερα απ τη θητεια του Χρηστου (Τυφωνα), υπαρχει ενα ακομη μεγαλο μειονεκτημα.
Αν δεν εχασα το μετρημα, 6 στους 18 παικτες, δηλαδη το 1/3 του ροστερ, ειναι 33 χρονων και ανω, που συνεπαγεται πτωση σκιλς μεσα στη σεζον.
Καταλαβαινετε οτι υψηλοι αγωνιστικοι στοχοι δεν μπορουν να υπαρχουν.Εγω θα προσπαθησω αυτες οι 2 σεζον να καταφερουν να κανουν τις επομενες σεζον πιο ευκολες για τον επομενο προπονητη της εθνικης.
Τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα ειναι κατι που το γνωριζα απ την αρχη, αλλιως δεν θα πατουσα το ρημαδι το κουμπι για να δηλωσω υποψηφιοτητα.Δεν μου εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο.
Για να μην κουραζω αλλο, να τονισω οτι το τιμ ειναι ανοιχτο σε ολους, οποιοσδηποτε μπορει να στειλει τη συμβουλη-παρατηρηση-κριτικη του ειτε εδω ειτε με bb-mail ειτε στο facebook ειτε οπου αλλου θελει.Οσο μεγαλυτερη συμμετοχη, τοσο περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Αυτα για αρχη, θα τα λεμε εδω, πολυ τακτικα πλεον :)