BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208890.74 in reply to 208890.71
Date: 2/9/2012 10:21:38 PM
Overall Posts Rated:
10361036
nisi mora obrisat većinu postova, sad izgleda da pričam sam sa sobom

ništa, vrime je za spavanje, još da pogledam završnicu bostona pa u krevet

laku noć svima

Message deleted
From: biro

This Post:
11
208890.76 in reply to 208890.72
Date: 2/10/2012 5:56:59 AM
Overall Posts Rated:
222222
Ja se nikako ne slazem sa nicim sto si ti pisao :) Eto. Mislim da su Verbic, Polovanec i Caleta, koji su jos pod treningom, bolji duplo od bilokojeg naseg krila od prije i bolji od krila 90% drugih repki.

S druge strane unutarnji igraci, su nam na razini od prije par sezona, i svaka hebena repka protiv koje igramo ima unutarnje igrace sa boljim primarnim statovima za po par ocjena. Da smo mi imali 2 unutarnja igraca koji unutra imaju 18-20 ocjena sto vecina repki IMA, mi bi gazili sve. Pleja isto tako mi nemamo, tj. nemamo nekog cistog pleja sa 19-20 dodavanjem, sto nam isto fali kod look inside-a. Al su nam vanjski svi dosta svestrani, a unutarnji imaju dobre sekundarce i to nas vadi. Rekao bih da imamo SG-a i krila, dok nam ostale pozicije stekaju :)

Mozda ti puno bolje kuzis ovu igru od mene pa grijesim.

From: Anabolic

To: biro
This Post:
00
208890.77 in reply to 208890.76
Date: 2/10/2012 6:02:28 AM
Overall Posts Rated:
9999
Bok,

U ovoj raspravi ima odličnih ideja i totalnih gluposti. nažalost nitko od kandidata nije predložio kako dalje ako ekipa developera zakrpa glupost sa LI taktikom i ako to riješe. Znači tada princip jednostranih igrača pada u vodu i mislim da bi se naša repka trebala fokusirati na to jer ove jače ovim tempom ne možemo stići s obzirom na broj aktivnih igrača.

Lp

From: biro

This Post:
11
208890.78 in reply to 208890.77
Date: 2/10/2012 6:17:53 AM
Overall Posts Rated:
222222
Zakrpali oni to ili ne nama trebaju bolji unutarnji igraci a ne da nam neki Petrosa i slicni igraju, koji su na nivou ajme majko. A ionako nam fali raznovrsnosti igraca, pogotovo tih unutra, al bezveze njima sekundarci ako imaju neke 15-16 u skilovima :(
A mozemo i hocemo stic te repke, jer ima par unutarnjih pod treningom koji bi trebali pojest ovu postojecu garnituru. Dobra je stvar sto bolesnog centra napravis u 5 sezona, a za bolesno krilo ti treba 10 :)

From: choda

To: biro
This Post:
00
208890.79 in reply to 208890.76
Date: 2/10/2012 6:37:27 AM
Overall Posts Rated:
155155
Kao prvo, ja sam siguran da je tek par likova koji ovu igru kuze bolje od tebe :)

Ma mi imamo repku koja je za top 10, sigurne ne repku za cetvrtu europsku jakosnu skupinu u kojoj smo sad... nikad nismo bili u goroj poziciji, cak i dok je Reo vodija repku islo nam je bolje :(
Dvije najvece greske sta su napravljene u zadnje dvi sezone je sta se nije forsiralo sljedece...
kod vanjskih igraca dodavanje i samo dodavanje, sve drugo je apsolutno nebitno na tom levelu...
a kod nutarnjih igraca ne jebena nutarnja obrana, nego nutarnji sut i naravno isto tako dodavanje...
Krila su nam uber jaka, i jos su pod treningom sva... nema puno ekipa takav izbor krlia kao mi.
Nije da je sve bajno, jos fali tu 2-3 pop upa kod odredjenih igraca da mozemo se pofajtati sa svima, ali to sta fali je kod igraca koji to mogu i moraju dici u narednih par tjedana.
Tko god bude novi izbornik nadam se da ce na to obratiti najvise paznje...

@anabolic
nazalost LI cemo gledati jos neko vrime kako stvari stoje :(
iako sa tipom igraca koje mi imamo Li nam nije najjaca taktika, sta je naravno minus... al imamo plus sta smo jedna od rijetkih repki koja moze odigrati 2-3. Samo treba s tim biti oprezan, nije 2-3 za svakog i protiv svakog.

This Post:
00
208890.80 in reply to 208890.77
Date: 2/10/2012 6:47:55 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48434843
Misliš da se radi nešto po tom pitanju?
Iskreno sumnjam...

Po meni najbolje rješenje bi bilo da smanje utjecaj vanjskog šuta tj. dosega na plaću...jer realno, imamo centre sa 18-18-18 u primarnim skilovima...možda ponegdje imaju i 20 a negdje 17, manje bitno...a jel ko vidio beka s 18-18-18 (JS, JR, OD) korištenog u bilo kojoj vanjskoj taktici? Ne, jer ne postoje...digne se skok-šut do 20, možda i obrana do 20, možda, uglavnom je to 19, a jel je vidio ko da je domet viši od 17? Mislim da je Topić imao 17...

Kaj želim reći...imamo centre, koji dominiraju pod košem zbog koncentracije na trening tri primarna skila...ako imaju sekundarce super, a ako ne, opet dobro, jer mu baš previše i ne trebaju...

A jel može bek dominirat sa samo tri skila dignuta na maximum...ne...bek je ovisan o 5-6 skilova...

Po meni igra nije balansirana u tom pogledu...znam igrače koji imaju jako dobre šutere...no opet taj šut za 3 ostaje negdje na 30%...ako je jača liga ili konkurencija, još i niže...u momčadskom pogledu je to propast, jer je igrač već debelo preko 100k s platom, a u reprezentativnom katastrofa...

Realno, imaš beka s skok-šutom 18-19 i dosegom 15-16...i drži ga igrač s obranom 19-20 u dobroj formi...kaj možeš očekivati...ništa, nadaš se da neće potrošit puno lopti bezveze...tu je problem...

Sei un mito
This Post:
22
208890.81 in reply to 208890.80
Date: 2/10/2012 7:03:20 AM
Overall Posts Rated:
155155
inace se nikad nisam petljao u tvoje postove cisto jer do sad sve sta si iznosija je imalo smisla i logike, bar kod mene...
ali ode sta si sad napisa, nesto s cim se ne slazem...

Kaj želim reći...imamo centre, koji dominiraju pod košem zbog koncentracije na trening tri primarna skila...ako imaju sekundarce super, a ako ne, opet dobro, jer mu baš previše i ne trebaju...

sve, ali apsolutno sve se sad svodi na to da centri imaju sta bolje sekundarce... dodavanje kao najvazniji sekundarac, pa sljede skok sut i vanjska obrana. Mi da imamo centre koji doli imaju sve 20 djabe nam je ako nema sekundarce.

I jos nesto, ovaj problem da vanjski igrac trosi puno lopti se da popraviti... tako da mu uvjerljivo najjaci skil bude dodavnje.
Pa sve je jasno sta treba napraviti kad je GE vec ovako ukurcu... imas dva PG, tri jaka nutarnja sa sta boljim sekundarcima... i imas mocnu repku.
Nekuzim sta se izmislja ista drugo, nekuzim zasto se neradi na tome da bar nam prva petorka tako izgleda.
Meni nije iskreno jasno u kojem smjeru ste vi razvijali nase igrace... sa kakvom idejom i za kakvu taktiku ?!

From: DeonX
This Post:
00
208890.82 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 7:59:28 AM
Overall Posts Rated:
395395
Napokon se počelo pisati nešto konstruktivno...

Po meni vanjska linija i nije toliki problem kao što je unutarnja.
Bez centara sa vrhunskim primarnim skilovima i dobrim dodavanjem ( i ostalim sekundarcima ) , ne možemo uopće početi govoriti o nekom rezultatu sa reprezentacijom.

Sad lako je o tome pričati , ali neko bi se morao žrtvovati da se takvo što postigne , jer nije moguće imati igrača od 300k+ npr. u 2-oj ligi i očekivati nešto od kluba.

This Post:
00
208890.83 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 8:00:08 AM
Overall Posts Rated:
10361036

Nekuzim sta se izmislja ista drugo, nekuzim zasto se neradi na tome da bar nam prva petorka tako izgleda.
Meni nije iskreno jasno u kojem smjeru ste vi razvijali nase igrace... sa kakvom idejom i za kakvu taktiku ?!

ko mi? aj molim te sad reci da se u 2 sezone može stvorit igrač?

sad si zapea za ta dodavanja, a zašto dok si bija izbornik nisi forsira da treniram dodavanja kod grbeša?
najlakše je sad pametovat i pribacivat opet krivnju na druge

This Post:
00
208890.84 in reply to 208890.81
Date: 2/10/2012 8:02:24 AM
Overall Posts Rated:
10361036
iskreno, volija bi da dobiješ izbore i da nam pokažeš "čuda"
aj dobij s ovom ekipom bolje ekipe i stvori u 2 sezone igrača s 20 dodavanjem

al naravno da neće bit tako, i opet će neko drugi bit kriv, a ti ćeš se smijat i rugat, klasika

Advertisement