inace se nikad nisam petljao u tvoje postove cisto jer do sad sve sta si iznosija je imalo smisla i logike, bar kod mene...
ali ode sta si sad napisa, nesto s cim se ne slazem...
Kaj želim reći...imamo centre, koji dominiraju pod košem zbog koncentracije na trening tri primarna skila...ako imaju sekundarce super, a ako ne, opet dobro, jer mu baš previše i ne trebaju...
sve, ali apsolutno sve se sad svodi na to da centri imaju sta bolje sekundarce... dodavanje kao najvazniji sekundarac, pa sljede skok sut i vanjska obrana. Mi da imamo centre koji doli imaju sve 20 djabe nam je ako nema sekundarce.
I jos nesto, ovaj problem da vanjski igrac trosi puno lopti se da popraviti... tako da mu uvjerljivo najjaci skil bude dodavnje.
Pa sve je jasno sta treba napraviti kad je GE vec ovako ukurcu... imas dva PG, tri jaka nutarnja sa sta boljim sekundarcima... i imas mocnu repku.
Nekuzim sta se izmislja ista drugo, nekuzim zasto se neradi na tome da bar nam prva petorka tako izgleda.
Meni nije iskreno jasno u kojem smjeru ste vi razvijali nase igrace... sa kakvom idejom i za kakvu taktiku ?!