BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: Mr.X

This Post:
00
31970.737 in reply to 31970.736
Date: 12/2/2014 5:04:34 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
A, sepravi sem se zasral ko sem binkovskemu treniral ena na ena. In sedaj ko ima prodiranje 17 ne da žoge od sebe.
:)

From: Koperbox

To: Mr.X
This Post:
00
31970.738 in reply to 31970.737
Date: 12/2/2014 5:12:57 PM
Overall Posts Rated:
116116
Kakšne skille pa ima?

From: Icce

This Post:
00
31970.739 in reply to 31970.738
Date: 12/3/2014 8:11:29 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Vidim, da je v temi reprezentančnih tekem bilo prelitega kar nekaj črnila tudi na druge teme, ampak dobro, to vsaj pomeni da smo malce "oživeli" in bom v teh trenutkih to vzel kot pozitivno novico Poleg tega pa tudi takšna ali drugačna vrnitev Koperya med žive zame vseeno pomeni pozitivno. V preteklosti je bilo kar nekaj trenja in različnih pogledov, kljub temu pa sva imela (vsaj osebno imam tak občutek) pozitiven pogovor in bova lahko v prihodnje v nekaterih zadevah brez težav sodelovala. Nenazadnje je v določenih zadevah on verjetno celo najboljši v naši skupnosti in to sodelovanje pozdravljam.

Slovenija: Luxemburg 118: 101

Pa je za nami še predzadnja tekma tega dela turnirja, kjer smo po pričakovanjih premagali mojo nekdanjo reprezentanco Luxemburga, ki ni tako slaba kot morda deluje na prvi pogled. O sami tekmi tokrat ne bom izgubljal preveč besed, igrali smo dobro in imamo možnost, da bomo imeli po zadnji tekmi proti Švedom pozitivno razmerje zmag in porazov.
V kolikor nam še na zadnji tekmi uspe zmagati, potem bo to seveda cikel z močno grenkim priokusom, saj bi lahko z malce več sreče lahko celo dosegli 2 mesto v skupini. O tem bomo lahko razpravljali po končanem dvoboju s Švedi seveda...

From: cupavi21

To: Icce
This Post:
00
31970.740 in reply to 31970.739
Date: 12/3/2014 3:57:10 PM
Overall Posts Rated:
2525
Jaz pa bom stopil v bran koperboxu, ker morem priznat da me je zelo lepo usmerjal pri treniranju dveh HOF igralcev, katera sta oba bila v U21 cez cas pa mislim da znata skupaj odigrat kako tekmo v NT. Za skille Jozka Bezjaka zdaj ne vem ker je pri New York Titanih, kateri mislim da ve kaj dela z njim jaz pa mislim da sem spravil Udriha ze na visoko raven z najvecjo Koperboxovo pomocjo.

Šime Udrih (30335661) Dodaj zaznamek igralca Krilni center

Tedenska plača: $ 42 042
Vloga: redna menjava
(BuzzerBeta)

DMI: 474300
Starost: 23
Višina: 6'9" / 206 cm
Potencial: večno slaven
Pripravljenost: dober
Met iz skoka: osupljiv Razdalja meta: povprečen
Zunanja obr.: izstopajoč Vodenje žoge: osupljiv
Prodiranje: čudovit Podajanje: nezadosten
Met pod košem: sijajen Obr. pod košem: sijajen ↑
Skok: čudovit Blokade: sprejemljiv
Vzdržljivost: slab Prosti meti: povprečen

Izkušenost: slab

Res da se zdaj tudi posvetujem z vsemi priznanimi igralci kot so Elan, Ice, copatar in na koncu jemljem neko sredino, in upam da bom iz tega igralca naredil zelo dobrega reprezentanta.

Aja pa koperbox me ni silil v noben trening ampak sem bolj jaz njemu gnjavil za nasvete.

This Post:
00
31970.741 in reply to 31970.740
Date: 12/3/2014 4:40:02 PM
Overall Posts Rated:
130130
Jaz pa bom stopil v bran koperboxu, ker morem priznat da me je zelo lepo usmerjal pri treniranju dveh HOF igralcev,

Vedel sem ,da bo tako izpadlo in moram razložiti nekatere stvari-Primer Udriha:

24 sezona,star (18) let-treniran na C in KC
25 sezona (19)-na C in KC
26 sezona (20)-na C in KC
27-sezona (21) večina na C in KC in prvič tudi na B in OI
28-sezona (22) na C in KC in malo več na OI,kot prejšno sezono
29-sezona (23) na C in KC in še največ do sedaj na OI

Zakaj ga treniraš na OI?
Odgovor: ker se ti,jaz,pa še kdo drug.... zaveda pomembnosti- zunajne obrambe- in -podajanja- NT Centrov in Krilnih centrov.
V tvojem primeru ni nič zamudil.....namesto,da bi ga treniral prej na OI (pri 18,19,20),ga pač treniraš sedaj na OI (ko ima višjo plačo).Samo po sebi nič napačnega....si pa eden redkih,ki je to pripravljen početi-trenirati 40k centra/v 3.ligi (kjer 40k center veliko propomore k igri) na OI poziciji.
Si predstavljaš....da bi bil treniran na OI v 24,25,26 sezoni (ko je bil star 18,19,20 let in imel plačo 5k-10k)= in bi ti sedaj in v bodoče igral,le še na poziciji C ali KC ?
P.S-vodenje žoge in prodiranje-se lahko trenira tudi na KC (1 na 1 za KC/K) in tudi ni "big deal" če naš CENTER igra na poziciji KRILNEGA centra z 200k plače
Kot,drugo......pa ne mislim preveč razpravljati o njemu,na njegovo željo in bom to tudi upošteval,vendar moram povdariti naslednje:
Nikoli nisem rekel,da ne zna,de ne ve in še kaj podobnega,kar se tiče treninga,ravno obratno.Dan,dva sem ti poslal ZS z vsebino:
Pomojem je še čas,da ga letos treniraš v podajanju (s tem treningom-gre gor tudi vodenje žoge in prodiranje)
Drugače je pa kar dobro natreniran,predvsem mi je všeč,da ima 11 zunajno obrambo.
Raje se obrni na Koperboya.....da predvidi,če je še kaj časa za zunajne skile
l.p.

This Post:
00
31970.742 in reply to 31970.741
Date: 12/3/2014 5:15:40 PM
Overall Posts Rated:
116116
24 sezona,star (18) let-treniran na C in KC
25 sezona (19)-na C in KC
26 sezona (20)-na C in KC
27-sezona (21) večina na C in KC in prvič tudi na B in OI
28-sezona (22) na C in KC in malo več na OI,kot prejšno sezono
29-sezona (23) na C in KC in še največ do sedaj na OI

To ni neka znanost. Na KC je treniral 1 na 1, zato da kasneje zaradi elastičnega efekta zunanji skilli hitreje napredujejo (ZO, POD). 42k plače pri 23 letih za bodočega reprezentančnega centra je zelo malo in zaradi visokega prodiranja/vodenja lahko ima zelo produktivne minute tudi na OI-ju. Seveda v tretji ligi; v drugi ligi na OI-ju ne bi imel tako lepe statistike.

Vodenje in prodiranje mora tak in tak natrenirati. Zakaj bi torej pri 18. letih treniral ZO in POD, ki bi zaradi negativnega elastičnega efekta počasneje napredovali? Meni je Anžic pri 24. letih v podajah napredoval trikrat v štirih tednih (pri 201 cm višine), in to samo zaradi elastičnega efekta. Prav tako Navršnik ni potreboval nikoli več kot 2 tedna za podaje, in to pri 25. in 26. letih.

Plan za Udriha je bil po mojem mnenju najoptimalnejši glede na njegovo višino in začetne skille. Do njegovega 27. ali 28. leta, ko bo že igral v repki in se bo njegov trening končal, bo zlahka presegel 130 skillpointov, kar ga bo uvrščalo vsaj ob bok Navršnika, verjetno pa bo še boljši (odvisno od sublevela potenciala - Navršnik ima zelo visokega). Če bi Udrih imel 213 cm ali še več, pa bi naredil plan, bolj podoben tvojemu predlogu - da torej začne podajanje in zunanjo obrambo trenirati vsaj pri 20. letih, ali pa celo pri 19. (po 1 na 1 seveda).

This Post:
00
31970.743 in reply to 31970.742
Date: 12/3/2014 5:35:32 PM
Overall Posts Rated:
130130
Vodenje in prodiranje mora tak in tak natrenirati. Zakaj bi torej pri 18. letih treniral ZO in POD, ki bi zaradi negativnega elastičnega efekta počasneje napredovali?
In obratno,saj deluje tudi v obratni smeri,kot je meni znano...kar pomeni,da s treningom ZO in POD,bo vodenje žoge in prodiranje, kasneje-hitreje napredovalo zaradi elastičnega efekta.Zakaj ne bi najprej natrenirali ZO in POD,da ne bo,vodenje žoge in prodiranje zaradi negativnega elastičnega efekta počasneje napredovali?
Pa še plača igralca-je veliko nižja v takem primeru in omogoča veliko manjše nevšečnosti lastnikom,omenjenih igralcev.

This Post:
00
31970.744 in reply to 31970.743
Date: 12/3/2014 6:09:40 PM
Overall Posts Rated:
116116
Po mojih izkušnjah je bolje najprej trenirati 1 na 1. Ko govorimo o elastičnem efektu, so POD, ZO in RM odvisne od vodenja (hitreje napredujejo z visokim vodenjem). Vsaj dva od teh treh skillov boš mogel fajn dvigniti, da se bo vodenje pri 1 na 1 toliko hitreje treniralo. Dosti bolj smotrno je torej dvigniti en skill (vodenje) za hitrejše treniranje treh skillov kasneje.

Disclaimer: Če smo natančni, je RM odvisen tudi od višine meta iz skoka.

This Post:
00
31970.745 in reply to 31970.744
Date: 12/3/2014 6:29:55 PM
Overall Posts Rated:
130130
Morda.....je temu tako,potem pa bi lahko-recimo Udrih treniral takole:
1 sezono 1 na 1
2 sezono 1na 1
3 sezono POD/ZO
4 sezono.....
U glavnem ...primarne treniramo kasneje,ko igralca dokončujemo.
Kako,pa bi ti treniral,Udriha (do 21 leta),če ne bil HOF oz prenizek potencial za NT? Kaj drugače?
P.S-RM-kar naj bo odvisen,ga ne bomo trenirali za C/KC

This Post:
00
31970.746 in reply to 31970.745
Date: 12/4/2014 3:15:22 AM
Overall Posts Rated:
116116
Ja odvisno od začetnih skillov. Če bi ga treniral za U21, bi mu za centra samo nabil primarne skille (tudi blokade); če bi treniral kot KC za U21, pa bi mu nekaj malega natreniral tudi met iz skoka in, če bi bilo treba, tudi vodenje žoge (pač odvisno od začetnih skillov).

Ker v treh sezonah nimaš časa natrenirati nekih hudo sofisticiranih igralcev, še posebej pod košem ne, je za U21 najbolje, če se notranji igralci trenirajo tako, kot sem napisal zgoraj. Ampak dostikrat to za klub ni najbolje zaradi visoke plače, tako da je ponavadi treba z lastnikom narediti kompromis.

Advertisement