Jaz pa bom stopil v bran koperboxu, ker morem priznat da me je zelo lepo usmerjal pri treniranju dveh HOF igralcev,
Vedel sem ,da bo tako izpadlo in moram razložiti nekatere stvari-Primer Udriha:
24 sezona,star (18) let-treniran na C in KC
25 sezona (19)-na C in KC
26 sezona (20)-na C in KC
27-sezona (21) večina na C in KC in prvič tudi na B in OI
28-sezona (22) na C in KC in malo več na OI,kot prejšno sezono
29-sezona (23) na C in KC in še največ do sedaj na OI
Zakaj ga treniraš na OI?
Odgovor: ker se ti,jaz,pa še kdo drug.... zaveda pomembnosti- zunajne obrambe- in -podajanja- NT Centrov in Krilnih centrov.
V tvojem primeru ni nič zamudil.....namesto,da bi ga treniral prej na OI (pri 18,19,20),ga pač treniraš sedaj na OI (ko ima višjo plačo).Samo po sebi nič napačnega....si pa eden redkih,ki je to pripravljen početi-trenirati 40k centra/v 3.ligi (kjer 40k center veliko propomore k igri) na OI poziciji.
Si predstavljaš....da bi bil treniran na OI v 24,25,26 sezoni (ko je bil star 18,19,20 let in imel plačo 5k-10k)= in bi ti sedaj in v bodoče igral,le še na poziciji C ali KC

?
P.S-vodenje žoge in prodiranje-se lahko trenira tudi na KC (1 na 1 za KC/K) in tudi ni "big deal" če naš CENTER igra na poziciji KRILNEGA centra z 200k plače
Kot,drugo......pa ne mislim preveč razpravljati o njemu,na njegovo željo in bom to tudi upošteval,vendar moram povdariti naslednje:
Nikoli nisem rekel,da ne zna,de ne ve in še kaj podobnega,kar se tiče treninga,ravno obratno.Dan,dva sem ti poslal ZS z vsebino:
Pomojem je še čas,da ga letos treniraš v podajanju (s tem treningom-gre gor tudi vodenje žoge in prodiranje)
Drugače je pa kar dobro natreniran,predvsem mi je všeč,da ima 11 zunajno obrambo.
Raje se obrni na Koperboya.....da predvidi,če je še kaj časa za zunajne skile
l.p.