BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
00
31970.713 in reply to 31970.712
Date: 11/19/2014 3:46:31 AM
Overall Posts Rated:
130130
Nemci so nam podarili zmago,vendar mi smo naredili svoje.Njihov načrt je bil,ob odlični pripravljenosti zunajnih igralcev,kaznovati slabo zunajno obrambo našega "krila" Vukojanca (26760104).Pa so se ušteli,ker Niki ni igral
Največja nevarnost preti ravno v takšnih primerih,če postavimo KC-ja na pozicijo K.In obratno,ker tudi njihov zunajni igralec ne more pokrivati KC-ja na K,če igramo notranjo taktiko.Tako,da pride do nepridvidljivosti in hazarda...
Hvala bogu,da Niki ni igral na Krilu,ker smo igrali nevtralno taktiko,bo pa v bodoče ....nepogrešljiv na KC,če bomo zaigrali kakšno zunajno ali nevtralno taktiko.
Vse ostalo,kar si napisal.........bom uporabil copy/paste,da mi ne bo potrebno pisati na kakšno temo o razvoju igralcev,sodelovanja rep.
Samo s tem se ne stinjam
Če ne, je mogoče bolje, da igrata Vukojanec in Jerin, bosta vsaj dobila izkušnje, z leti pa tudi skile []
Zaenkrat,še ne moreta nadomestiti "sidrašev",pa naj bodo še tako obupno natrenirani.

This Post:
00
31970.715 in reply to 31970.714
Date: 11/19/2014 4:53:33 AM
Overall Posts Rated:
130130
Nekateri lastniki igralcev z visokimi potenciali,trenirajo zvesto,neobremenjeno v dobri veri,da bo njihov igralec zaigral za mladinsko rep.Drugi imajo drugačna mnenja,kako naj bo natreniran igralec za rep.,tretji se zakalkulirajo pri treningu,četrte to sploh ne zanima,itd...
Upam,da bo Koperboy malo popustil pri svojih interesih za mladinsko rep. in nas spustil zraven,da lahko pričnemo s treningom v interesu članske rep.

From: Icce

This Post:
00
31970.716 in reply to 31970.715
Date: 11/19/2014 6:17:18 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Nemčija: Slovenija 107:121

Končno prva zmaga in končno olajšanje po treh zaporednih porazih proti sicer močnejšim nasprotnikom, katerim pa bi sigurno z malo sreče lahko odščipnili kakšno zmago.

Za Osnovni napad sem se odločil, ker sem bil prepričan, da bo Nemec ugibal taktiko (kar jo delno tudi je) in je tako bilo tudi to napačno predvidevanje velik del naše zmage.
Tekmo smo za razliko od prvih tekem začeli s Pucerjem na OI in Anžicem na krilu in Brezovnikom na C. Prvi cilj mi je bil v prvi peterki začeti z igralci z odlično pripravljenostjo in nekaterimi specifičnimi lastnostmi.
Pucerja dobro poznam in vem, da lahko ob takšni pripravljenosti veliko pripomore. Ima sicer slabšo zunanjo obrambo kot njegovi soigralci, vendar ima dobro notranjo, kar pomeni boljše ustavljanje prodorov nasprotnih playev. Ravno zaradi tega sem ga postavil na mesto 1 playa, ker je njihov OI znan po precej prodorih in malce slabšim metom iz razdalje. Njihov najboljši strelec z razdalje je na B, zato sta ga ustavljala Jecl in Dernovšek.
Na krilu je začel Anžic, ker sem v tistem trenutku ocenil, da lahko ustavi njihovega najbolj nepredvidljivega igralca - Dornfelda, ki ima oba meta kar visoko, malce boljši naj bi imel met z razdalje.
Brezovnika sem kljub slabši pripravljenosti postavil v prvo peterko, saj je precej bolj vzdržljiv in bolj zanesljiv, Dežman pa je svoje zelo dobro opravil kot 6 igralec.

Ja, res je problem v (ne)natreniranosti igralcev v zgodnjem obdobju in je slika precej neobetujoča. Na drugi strani pa imamo tudi kar nekaj zelo dobrhi potencialov, ki so dobro natrenirani in bodo v roku 3,4 let lahko zasedli mesta nosilcev igre. Nekatere igralce (Neumann, Navršnik) lahko računamo še v tem ciklu, potem pa bodo morali na sceno počasi stopiti novi igralci. Za mesto KC obstajajo 3,4 igralci, ki imajo potencial uspešno nadomestiti Navršnika in upam da vsaj dvema uspe trening. Na mesto C imamo zaenkrat dvojec, ki je relativno enodimenzionalen in pričakujem vsaj še manjši napredek. Najmanjšo izbiro za prihodnost imamo na branilskih položajih. Tukaj bo potrebno iskati rešitve, da bomo pripravljeni na menjavo generacij v roku 3,4 sezon.

Žal je komunikacija med mano in mladim selektorjem še vedno status quo in se kot kaže ne bo spremenilo. Tako pa je oteženo tudi sodelovanje o morebitnih dolgoročnih kandidatih za rep.

Last edited by Icce at 11/19/2014 6:19:14 AM

From: Icce

To: Icce
This Post:
00
31970.717 in reply to 31970.716
Date: 11/29/2014 5:03:59 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Škotska : Slovenija 66:114

Tokrat še druga, precej bolj pričakovana zmaga, kjer bi seveda bilo vse prej kot zanesljiva zmaga kar precejšnje presenečenje. Zaradi tega smo si lahko privoščili tudi taktiko, ki je do sedaj nismo in se je izšla kar dobro. Za to tekmo sta bila vpoklicana tudi Padar in Bajlec, ki je dosegel svoje prve reprezentančne točke. V ponedeljek nas čaka še tekma z Luxemburgom, ki ni tako naivna ekipa kot morda izgleda na prvi pogled, vendar vseeno smo na tej tekmi favoriti in moramo doseči zmago.

Po 5ih tekmah je razmerje na lestvici v skupini dokaj pričakovano, edina izjema zaenkrat bi lahko rekli da je poraz Srbov proti Nemcem, kar nam je kar malce otežilo možnost višje uvrstitve (pred Nemčijo). Možnosti za to sicer še so, vendar so te znatno manjše, saj moramo upati na dva zaporedna poraza ali Nemcev, Srbov ali Italijanov.

This Post:
00
31970.718 in reply to 31970.715
Date: 12/1/2014 7:43:14 AM
Overall Posts Rated:
116116
Nekateri lastniki igralcev z visokimi potenciali,trenirajo zvesto,neobremenjeno v dobri veri,da bo njihov igralec zaigral za mladinsko rep.Drugi imajo drugačna mnenja,kako naj bo natreniran igralec za rep.,tretji se zakalkulirajo pri treningu,četrte to sploh ne zanima,itd...
Upam,da bo Koperboy malo popustil pri svojih interesih za mladinsko rep. in nas spustil zraven,da lahko pričnemo s treningom v interesu članske rep.

Pri kakšnih interesih ne popuščam?

Da lahko pričnete s treningom v interesu članske repke? Tega ne moreš, ker te jaz ne spustim zraven? Si ti resen?

Kaj ti preprečuje, da se z Iceom zmeniš, da boš scout za NT, ga prosiš za bazo večno slavnih od 18 let dalje in jim težiš za trening?

This Post:
00
31970.719 in reply to 31970.718
Date: 12/1/2014 4:30:47 PM
Overall Posts Rated:
130130
No,evo...tega sem se bal in se hkrati veselim
Do sedaj smo imeli,nenapisano "pravilo",da za trening Under 21 skrbi selektor mladinske rep.
Česa sem se bal? Taga,da se bomo malo porazdelili med tiste,ki bodo upošetevali trening plan mladinskega selektorja in tiste,ki bodo upoštevali plan članskega selektorja.
Česa se hkrati veselim? Ravno tega,kar sem opisal že zgoraj......vsaj nekaj igralcev se bo treniralo za člansko rep.
Sedaj pa veselo na delo,vrata so odprta,ni več izgovorov........pa naj se vsak lastnik sam odloči,koga bo upošteval.

Kaj ti preprečuje, da se z Iceom zmeniš, da boš scout za NT, ga prosiš za bazo večno slavnih od 18 let dalje in jim težiš za trening?

Samo to sem hotel slišati,da ne bo potem, kakšnih nesporezumov v kolikor bodo lastniki potencialnih rep. igralcev imeli več,različnih trening planov.Hvala!

This Post:
00
31970.720 in reply to 31970.719
Date: 12/1/2014 5:41:09 PM
Overall Posts Rated:
116116
Pa dej nehi no, kaki butasti izgovori. Kot da me poznaš od včeraj. Pravi ti od vseh tukaj (ok, razen mogoče Elana) najbolj veš, da potencialom za člane NIKOLI nisem dajal planov za U21 in nanje za U21 niti nisem računal. Razen če je lastnik pač izrecno to hotel. Vedno sem jim naredil plane za člansko reprezentanco. Zdaj pa govoriš, kot da izgleda, da lastnike večno slavnih igralcev silim k treniranju za U21 in nobenemu ne pustim zraven, kar je preprosto povedano laž.

Kako se lahko človek tako obrne, da celo potvarja dejstva??

Česa se hkrati veselim? Ravno tega,kar sem opisal že zgoraj......vsaj nekaj igralcev se bo treniralo za člansko rep.

Pod mojim vodstvom se je treniralo veliko članov. Ne rabim ti jih naštevat, ker trenutno zapolnjujejo vsaj 2/3 članske reprezentance.

Razumem, da ti grem na živce zaradi vsega, kar se je zgodilo in to mnenje spoštujem. Ampak da zdaj uporabljaš laži proti meni, to pa preziram.

This Post:
00
31970.721 in reply to 31970.720
Date: 12/1/2014 6:15:59 PM
Overall Posts Rated:
116116
Še kopiram, kar sem napisal kot Koperboy marca na forum:

Večno slavnih igralcev z dobrimi začetnimi skilli ne bi smeli sploh trenirati za U21, ker so preveč redki. Kot majhna BB država si tega ne moremo privoščiti. U21 pa je koristen za učenje treninga za nove menedžerje ter za igralce, ki imajo malo nižji potencial.

To sporočilo je tukaj: (107066.758) Enkrat lahko ugibaš, komu sem odgovarjal...

This Post:
00
31970.722 in reply to 31970.720
Date: 12/1/2014 7:41:57 PM
Overall Posts Rated:
130130
NIKOLI nisem dajal planov za U21 in nanje za U21 niti nisem računal. Razen če je lastnik pač izrecno to hotel.
Ti bom odgovoril,kar s tvojimi besedami:
Pa dej nehi no, kaki butasti izgovori

Kako se lahko človek tako obrne, da celo potvarja dejstva??
Delam po svoji vesti in se nikamor in nikomur ne obračam.Očitno imava zelo različna mnenja o tem,kaj se govori in kaj se dejansko dela.Pa dovolj trič trač,ker se ne mislim spuščati na takšen nivo...
Pod mojim vodstvom se je treniralo veliko članov. Ne rabim ti jih naštevat, ker trenutno zapolnjujejo vsaj 2/3 članske reprezentance.
Katerih članov...za božjo voljo? Navršnik,Šmit,Neumann?...ok Anžič ali misliš razne.. .Padar,Dežman,Brezovnik? Saj ne rečem,da so tako slabi,ampak niso pa ravno Navršnik in Šmit,a ne? Kaj hočem povedati...ravno ti,nosilci današnje rep-niso zaigrali za U21 (kakor se jaz spomnim oz niso bili nosilci U21)
Sedaj ti pričakuješ,da ti bom obrazložil,kaj sem s tem misli??? Ti odgovarjam ponovno s tvojimi besedami:
Pravi ti od vseh tukaj (ok, razen mogoče Elana) najbolj veš,

Razumem, da ti grem na živce zaradi vsega, kar se je zgodilo in to mnenje spoštujem. Ampak da zdaj uporabljaš laži proti meni, to pa preziram.
Nič bolj mi ne greš na živce,kot si mi šel pred razno raznimi "aferami" Veliko sezon smo odigrali skupaj in sem videl oz doživel marsikaj......In spet bom uporabil tvoje besede: Spoštujem(resnično),da si sposoben vsakršno situacijo obniti sebi v prid....na kakšen način,pa se tega lotevaš,pa preziram.

This Post:
00
31970.723 in reply to 31970.721
Date: 12/1/2014 8:01:52 PM
Overall Posts Rated:
130130
Saj,saj.....bom še jaz eno pripopall:
smo se že velikokrat pogovarjali s Koperboy-em glede HOF potencijalov in oba misliva, da je najbolje, da taki igralci trenirajo od štarta za člansko raprezentanco.

V teoriji vse drži,nimam kaj reči......

Advertisement