BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208500.71 in reply to 208500.70
Date: 2/14/2012 4:12:21 AM
Overall Posts Rated:
5959
Εγώ νομίζω ότι το buzzerbeater ακούει τις επιταγές του ΔΝΤ και κάνει εσωτερική υποτίμηση. Γι αυτό και πουλήθηκε κοψοχρονιά ο παίκτης.

Προς GM αν μας διαβάζει ακόμη. Προτέινω να πείς στους developers, να εφαρμόσουμε πολιτκές ΔΝΤ στους μισθούς της ομάδας, μήπως και σωθούμε οικονομικά!!!

This Post:
00
208500.73 in reply to 208500.72
Date: 2/14/2012 4:37:51 AM
Overall Posts Rated:
186186
Εχουνε πεσει πολυ οι αξιες των παικτων και δεν ευθυνεται γιαυτο η προπονηση και η βελτιωση των παικτων αλλα τοοτι δεν υπαρχουν πλεον χρηματα στο παιχνιδακι....

και οσο χανεις απο τις μεταπωλησεις παικτων και απο την προπονηση αφου ουσιαστικα ενας γυμναστης για να το συντηρεις κοστιζει σχεδον οσο θα παρεις αν πουλησεις ενα παικτη μετα απο ποπς....

αυτο ειναι που φωναζουν πολλοι παικτες εντος παιχνιδιου μαζι τους και γω οτι κατι πρεπει να προστεθει στα οικονομικα ή να αλλαξει στο προσωπικο στην αυξηση τιμων ή κατι αλλο για να μπορεσουμε να γινουμε ανταγωνιστικοι σε σχεση με παλιοτερους παικτες σε μεγαλυτερες κατηγοριες

From: Mousis
This Post:
00
208500.75 in reply to 208500.74
Date: 2/14/2012 2:32:31 PM
Overall Posts Rated:
9393
Περίμενα να ολοκληρωθεί και η δική μου αγοραπωλησία για την γράψω :)

Μεταγραφή 3/9/2011 Αγοράστηκε από για $ 260 200

Μεταγραφή 14/2/2012 Αγοράστηκε από Saltrick για $ 650 000

From: BORBA

This Post:
44
208500.76 in reply to 208500.75
Date: 2/14/2012 5:17:08 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Μιας και η μηχανή του παιχνιδιού να μην την ματιάσω μας κάνει τη χάρη και βγάζει σχετικά νωρίς τα φύλλα αγώνα είπα και εγώ να γράψω από απόψε το post game της 2ης αγωνιστικής. Πάμε λοιπόν…

Post game 2ης αγωνιστικής

1. BORBA B.C. - P.Faliro bc 93 - 81
Υπομονή ζήτησε ο προπονητής του Φαλήρου από τους παίχτες του στο συγκεκριμένο αγώνα και όπως φαίνεται τους έβγαλε έξω από τα νερά τους, μιας και είχαν συνηθίσει στο run n gun παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως και πήραν μία δίκαιη και άνετη νίκη, αφού η διαφορά είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Η προσπάθεια των γηπεδούχων να μειώσουν στην 4η περίοδο δεν ήταν αρκετή για να γυρίσει τη ροή του σκορ.
MVP: ο PF Alex Szugyi που πέτυχε 20 πόντους και κατάφερε συνάμα να περιορίσει το θηρίο που λέγεται Γρεκούσης!

2. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ - Ag. Dimitrios Ninja Turtles 52 – 77
Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίχτες του Αγίου Δημητρίου, μιας και επικράτησαν άνετα των αντιπάλων τους με 25 πόντους διαφορά και έτσι άμβλυναν λίγο τις εντυπώσεις από την ήττα στην πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έδειξαν σε έναν ακόμη αγώνα ότι θα χρειαστούν αρκετή δουλειά και ενίσχυση, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
MVP: ο Alberto Rigo το κοντέρ του οποίου σταμάτησε στους 21 πόντους!

3. mpekrides - green xtc 108 - 87
Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να μην χτυπήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα παίζοντας χαλαρά και χάρισαν στους αντιπάλους μια εύκολη νίκη με 21 πόντους διαφορά. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα για τους mpekrides που όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν. Όσο για τους γηπεδούχους το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να φανούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί.
MVP: ο SG Gert Zwiers που τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους και 4 ασίστς!

4. Faliro Bulls - Naxos 92 - 106
Το Μαράκι συνεχίζει για δεύτερη αγωνιστική να μας δείχνει τα δόντια της και αφού στην πρεμιέρα άλωσε τον Τάφο του Ινδού, τώρα ήρθε η σειρά να κάνει τους ταύρους του Φαλήρου να φαίνονται αρνάκια. Με μεστό και μεθοδικό μπάσκετ οι γηπεδούχοι όσο περνούσε ο χρόνος έχτιζαν και μεγαλύτερη διαφορά, απέναντι σε μια από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του ομίλου μας.
MVP: το ελληνόπουλο Nasos Vraxopoulos που πέτυχε 20 πόντους με σχεδόν άψογα ποσοστά!

Σε λίγο η συνέχεια…

This Post:
11
208500.77 in reply to 208500.76
Date: 2/14/2012 5:19:15 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Και τώρα η συνέχεια…

5. Annihilators BC - Dark Warriors ShawnKemp 95 - 105
Αποφασισμένοι να ρεφάρουν την ήττα της 1ης αγωνιστικής κατέβηκαν στο παρκέ οι παίχτες των γηπεδούχων και τα κατάφεραν, επικρατώντας των αξιόμαχων αντιπάλων τους με 10 πόντους διαφορά. Οι πολεμιστές μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα, θέλοντας να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό και κατάφεραν να πάρουν μέχρι την 3η περίοδο μια διαφορά που έφτασε και τους 20 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την καλή αμυντική λειτουργία τους, έδειξαν πως θέλουν πολύ δουλειά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού τους!
MVP: ο Μεξικανός Simón Caltzonzin που πέτυχε 23 πόντους… μοίρασε 8 ασίστς… και κέρασε 2 μπουκάλια τεκίλα τους συμπαίχτες του για τη νίκη!

6. Skulltrailers - MEVSKI 100 - 86
Ακόμα πονάνε τα αυτιά των παιχτών των γηπεδούχων από τις φωνές του προπονητή τους κατά την ανάπαυλα μετά το τέλος της 3ης περιόδου, όπου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Φωνές, βέβαια, που είχαν ως αποτέλεσμα να αφυπνίσουν τους παίχτες των γηπεδούχων οι οποίοι με ένα 30-16 στην τελευταία περίοδο κατάφεραν εν τέλει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να παραμένουν αήττητοι μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης!
MVP: ο Fedon Antonaras που βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά πετυχαίνοντας 32 πόντους!

7. Panathinaikos 2009 - EGIO B.C. 87 - 104
Σεληνιασμένοι μπήκαν στο γήπεδο οι παίχτες των γηπεδούχων τρομάζοντας με την απόδοσή τους ακόμα και τον ίδιο τους τον προπονητή που έτριβε τα μάτια του με όσα έβλεπε μέχρι το ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να προηγούνται με 33 πόντους διαφορά. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη αποφάσισαν να σβήσουν λίγο τις μηχανές κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν στο σκορ.
MVP: ο Alp Eren Ütkün που χρίστηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 23 πόντους!

8. arisempire - Saltrick 116 - 97
Παρά τη ημιτελές ρόστερ ο φίλτατος Γιάννης είδε τους παίχτες τους να κάνουν ένα αυτοκρατορικό παιχνίδι και να παίρνουν μια σχετικά εύκολη νίκη, κυρίως λόγο της εκρηκτικής 3ης περιόδου τους, όπου εκεί πήραν διαφορά ασφαλείας την οποία και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, προχωρούν σε αλλαγές στο ρόστερ τους στην προσπάθειά τους να καταφέρουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να παραμείνουν στην κατηγορία.
MVP: ο δαιμονισμένος απόψε Ολλανδός Gerhard Rooselaar που πέτυχε 44 πόντους!

This Post:
00
208500.78 in reply to 208500.77
Date: 2/15/2012 5:44:09 AM
Overall Posts Rated:
186186
Μπραβο Νικο πολυ καλα ποσταρισματα ακομα μια φορα απο ενα εμπειρο παικτη που ξερει να αναδεικνυει τις πτυχες του καθε παιχνιδιου....

δικαια ακομα μια μπαλιτσα στο ενεργητικο σου

From: Maraki

This Post:
00
208500.79 in reply to 208500.76
Date: 2/15/2012 7:27:08 AM
Overall Posts Rated:
2727
Πολύ καλός σχολιασμός Νίκο!
Τελικά μόνο οι οπαδοί μου δεν είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα.
Στην Έρευνα Οπαδών έχει 4 μπαλάκια για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, όπως και στον τηλεοπτικό αγώνα.
Και στην περσινή επίδοση έχει 3,5 μπαλάκια........................ :(
Το καλό όμως είναι ότι στο συνολικό έχει 4,5 μπαλάκια. Τι να πει κανείς...

This Post:
00
208500.80 in reply to 208500.79
Date: 2/15/2012 5:06:30 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Γιάννη και Μαράκι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και περιμένω από κάποιον από τους δυο σας ένα απολαυστικό pre game της 3ης αγωνιστικής!!!)

From: Maraki

This Post:
00
208500.81 in reply to 208500.80
Date: 2/16/2012 12:25:33 PM
Overall Posts Rated:
2727
Δε νομίζω να προλάβω να ασχοληθώ με αναλύσεις για τους 2 επόμενους αγώνες. Έχω έναν γάμο στην Αθήνα..
Ούτε ο Γιάννης δεν ξέρω γιατί θα κάνει σχέδια εξόντωσής μου!!!!ήδη ξόδεψε τις οικονομίες του..

Γιάννη ( Ag. Dimitrios Ninja Turtles ) υποτίμησες τον κουνιάδο μου και μάλλον την πάτησες?

Advertisement