Crvena konfa...
1/15/2011 6:00:00 PM KK Grnica -- SuperMachine
Grnica je uspio istrenirati strašnu vanjsku liniju, no očajno mu fali pojačanje pod košem za neki ozbiljniji rezultat, Supermachine mi je uspio maznuti Andru Telaka pred nosom i mogu vam reći da se radi o strašnom obrambenom igraču, ima Valerossi i dobrog centra ali to bi bilo sve i nažalost bez dobrog playa nedovoljno da se suprotstavi Grnici koji ima kompletniju momčad…
Pobjeda Grnice…
1/15/2011 6:00:00 PM Zvijer-zmaj -- The Sith
Zvijer-zmaj ima premoćnu centarsku liniju i ako nije financijski na rubu sloma onda će ubrzo biti ako ne proda nešto, prošlogodišnji MVP lige je na TL ali uz trenutne cijene centara na tržištu teško će dobiti traženi iznos…
The Sith ima nekoliko vrhunskih igrača i tek se pred kraj prošle sezone trgnuo i spasio od ispadanja, a jedno vrijeme je čak i play-off bio u igri…
Zvijer-zmaj je jači ali razlika nije prevelika i oba su prošle sezone imali čudne oscilacije, pa bi i domaći teren mogao igrati veliku ulogu…
The Sith pobjeđuje…
1/15/2011 6:00:00 PM Olympiacos Pulaeus -- Istra Pula
Olympiacos Pulaeus je momčad koja je godinama slovila za jaku šutersku momčad, a sad nakon što je ipak uložio u sezonu treninga centara jednostavno djeluje kao da mu fali nijansa da digne momčad na višu razinu…ide u gostima novopridošlici iz 1. lige Istri Pula koji je pojam jake vanjske linije dignuo na sasvim novu i nama neviđenu razinu…ali nažalost na centarskim pozicijama jednostavno nema čovjeka od formata…
Istru će vanjska linija nositi do pobjede jer nitko trenutno nema dovoljno snage da ga zaustavi po tom pitanju…
1/15/2011 6:00:00 PM kk ponko -- Jugoplastika Hvar TV
I konačno TV tekma, uz dosadašnju enigmu, Ponka sad je tu i nova enigma Jugoplastika Hvar…što se točno kod njega događalo prošle sezone nemamo pojma ali znam da mu je centar Buchcik osvanuo u novoj sezoni dovoljno jak da ga proglasim najboljim centrom u ligi i na pola koraka do Poljske reprezentacije…u pripremnoj tekmi je mog Stankovića smazao za gablec, a vjerujte mi da Stanković nije mačji kašalj…bez obzira na poraz bilo je milina gledati ga kako mi trpa koš za košem s pozicije krilnog centra…47 koševa i 16 skokova uz šut 20-24…takve partije se rijetko viđaju…
Nadam se da je to bilo plansko žrtvovanje sezone kako bi se ostvario spomenuti napredak…
Neznam kad se Ponko zadnji put lograo, to moraju baciti pogled supporteri, ali nema kod njega znakova života već duže vrijeme…nadam se da će bar postaviti momčad…
Pobjeda Jugoplastike Hvar…
Sei un mito