Kakšno tekmo,pa bi se nam lahko "usral" ,če bi še bolj reaskirali,a ne? Sicer pa imamo dobro koš razliko,kar je tudi pomembno.
kar bi morda pridobili na eni poziciji, bi pač izgubili na drugi. Po tekmi je lahko biti pameten, vsaj tako pravijo, a jaz za nobeno od teh treh nimam kakšne posebne ideje, kako bi lahko - glede na videno - drugače postavil napad in bi se mi zdelo, da sem s tem kaj pridobil...
Če bi tole kdo drug izjavil...bi si mislil: nvm

Po mojem,že imaš kakšno idejo

kar bi morda pridobili na eni poziciji, bi pač izgubili na drugi.
Veliko več bi pridobili,kot izgubili.Na primer....:
Tale moj igralec Knutiš
(12153513)-je zelo podoben Neumannu in bi ga z veseljem dal igrati na centra ali KC,vendar ga ne morem zaradi treninga.V ZS pa lahko to počnem:
(78508647) Nasprotnemi center ni mogel zaustaviti Knutiša-ker ima tako dober met,kot center,pa še met z skoka....veliko boljši.V obrambi pa se je seveda pokrival branilca.Edini minus je: napadalni skok.......vendar pa je zato Aivars
(31190900) (Niki se je spet poškodoval..tokrat v 1. minuti)-pobiral napadalne skoke na krilu in obrambne skoke,kot Center v obrambi.
Živele rošade....enkrat se nam bo že posrečilo

P.S.-našim KC-jem,kar sede na Krilu in Krilom na B.....le tako naprej,kadar igramo notranjo taktiko,pa bo.