Verovatno da je problem u imenu - da se uz'o ime Sasa ilic 36+ imao bi novi ugovor koji ti skoro garantuje bar jos 1 titulu, a o lovi, poslu itd. da i ne govorimo..
Na
(46321221) uz uzimanje u obzir sto je tvoj rival vise zeleo pobedu i ne vidi se da si ista pogodio od suteva na utakmici a narocito nisi nadoknadio minus boljim izvodjenjem sl. bacanja. Nisam odgledao sam kraj meca ali pretpostavljam da zadnjih par suteva za 3p su posledica jurenja rezultatskog zaostatka posto si igrao pod kosem, ali to ne umanjuje znacaj 18 lopti bacenih u bunar za 3p; i tako tvoja prednost od 19 sk vise je otisla u vetar losom selekcijom suta a vidi se i da nemas dovoljno dobre odbrambene igrace cim ti je njegov bek postigao 7 trojki iz 12 pokusaja. Da bi se bolje ocenila utakmica trebalo bi pogledati i entuzijazam ekipa pre ovog meca, kao i snaga ekipa i forma - no vidim da si igrao s igracem od 7k
(2937846) u I petorci preko koga se
(2943847) nadavao koseva; kao i da igraci u rivalovoj petorci (sestorci+1) imaju po 31g+ sto znaci iskusni su u odnosu na tvoje igrace, izdrzljivost im ne znam inace bi se lakse shvatio ovaj poraz.
E, sad, mozda ce ti neko bolje objasniti, ali razumi da ja igram samo trecu ligu i to je moj limit.
Last edited by jamais vu at 7/14/2012 4:15:29 PM