BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237211.70 in reply to 237211.67
Date: 3/8/2013 12:33:05 PM
Overall Posts Rated:
3636
Έτσι για να ανέβει λίγο το ηθικό μας...

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην U21, ο νέος προπονητής μου εμπιστεύτηκε τη γενιά των 18άρηδων για να αναλάβω την ενημέρωση των προπονητών τους.

Δεν ξέρω ποια είναι η αντίστοιχη εμπειρία των παλαιότερων, ωστόσο εμένα με ενθουσιάζει το γεγονός ότι 34 αθλητές προπονούνται με την προοπτική της στελέχωσης της εθνικής, ότι οι προπονητές τους εμπιστεύτηκαν το μήνυμα του προπονητή και είτε με ειδοποίησαν μόνοι/ες τους είτε απάντησαν πρόθυμα στα δικά μου μηνύματα. Ίσως να ήταν και περισσότεροι υπό άλλες συνθήκες.

Υ.Γ: οι άνθρωποι (προπονητές ανδρών και U21) που ετοίμασαν τα excel που χρησιμοποίησα θα έπρεπε να βραβευθούν με κάποιο τρόπο.

Υ.Γ2: για κάποιο λόγο ξέχασα να βάλω (και να ευχαριστήσω) τον kajabbar στην κατηγορία των κοινωνικών του αθλήματος.

This Post:
00
237211.71 in reply to 237211.70
Date: 3/8/2013 12:46:50 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Φιλε μου ειναι πολυ σημαντικος ο τομεας των 18ρηδων.
Βρειτε ενα καλο ντραφτ για τον panoukos ,ειναι πολυ καλος προπονητης και θα ειναι κριμα να αγορασει παλι ξενο.

This Post:
00
237211.72 in reply to 237211.71
Date: 3/8/2013 1:03:20 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Φιλε μου

This Post:
11
237211.73 in reply to 237211.72
Date: 3/8/2013 1:09:46 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Χαλασε το πληκτρολογιο σου ή το πεταξες στην τουμπα απο την Θυρα 4 χαχαχα

This Post:
00
237211.74 in reply to 237211.69
Date: 3/8/2013 2:45:23 PM
Overall Posts Rated:
1313

δεν ξέρω άμα το έχετε παρατηρήσει πάντως εκτός από τον getho όλοι οι άλλοι υποψήφιοι παίζουν αν όχι μια το περισσότερο 2 σεζόν..έτσι δεν πάμε πουθενά όμως..αν ο κάθε πικραμένος θέλει να γίνει προπονητής καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί..εδώ δεν ξέρουν τα βασικά και θέλουν να γίνουν μάνατζερ.. τέλος πάντων αρκετά με το κράξιμο..

τωρα τι να σου απαντησω φιλε μου;...οτι δν εχεις μαθει ακομα να διαβαζεις; η οτι διαβαζεις επιλεκτικα;...2 ακομα εχουν ασχοληθει με το να βγαλουν ενα λογο, εγω και ο hliasre, και οι 2 μας ειχαμε αναφερει οτι ειχαμε ομαδες στο παρελθον και εγω προσωπικα αρκετες χρονιες....ειναι δικαιωμα σου να ψηφισεις οποιον θες,μην στερεις το δικαιωμα στον αλλον να βαζει υποψηφιοτητα.

Last edited by The Number One at 3/8/2013 2:48:27 PM

From: fd97
This Post:
00
237211.75 in reply to 237211.73
Date: 3/8/2013 3:07:16 PM
Overall Posts Rated:
6262
Εχω πει και παλαιοτερα τα περι προπονησης και Εθνικης.Θα τα ξαναπω λοιπον...Πιστευω οτι μπορουμε να πετυχουμε αν και λιγοι σαν αριθμος χρηστων.Αν βρουμε 10-15 μανατζερ που θα προπονησουν παιχτες μεχρι να τριανταρισουν δηλαδη αρκετες σεζον και με σωστες οδηγιες τελειωσε το θεμα(που λεει ο λογος).

Απλα πρεπει να σκεφτουμε αυτους που θα θυσιαστουν και βαζω πρωτο τον εαυτο μου.Προπονω ηδη παιχτη Εθνικης και συνεχιζω..δικο μου ντραφτ και ειμαι περηφανος που επαιξε εστω και αναπληρωματικος στην Εθνικη Νεων.Πιστευω οτι μεγαλοποιουμε τα πραγματα ειδικα για την δουλεια που γινεται στις αλλες χωρες..εχουν παραπανω γνωσεις απο εμας στο παιχνιδι; Το μονο που εχουν παραπανω ειναι ο αριθμος χρηστων και καταφερνουν μονο με αυτο να κυριαρχουν.

Η προπονηση ειναι το σημαντικοτερο κομματι του παιχνιδιου γιατι χωρις προπονηση δεν υπαρχει εξελιξη και δεν θα βγαινουν νεοι παιχτες που θα ειναι αξιοι να αγωνιστουν σε υψηλες κατηγοριες.Πρεπει να τονωσουμε το ενδιαφερον των χρηστων.Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε Α1 και να περνουμε πρωταθληματα συνεχεια.Αν θελουμε μπορουμε, βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχει νοημα και εχουμε ταβανι.Οκ δεν λεω η αληθεια ειναι αυτη αλλα σκεφτειτε οτι αν 15 μανατζερ επι 10 σεζον κανουν σωστη δουλεια μπορουμε να κανουμε παρα πολλα.Και ευτυχως υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται να προπονησουν παιχτες.Απλα πρεπει να θυσιαστουν πιο πολυ απο οτι περιμενουν(οικονομικα,ανοδος,αγ.κατασταση και λεπτα συμμετοχης κλπ.)

Οταν ημουν στην νεων και ειχα τους 18χρονους συνεργαστηκα αψογα με 12-15 μανατζερ απο τους οποιους οι μισοι ηταν Ελληνες χρηστες.Κοιταξτε ειμαστε στην 35η θεση απο τις 98 και δεν κανουμε σωστα τα παντα.Φανταστειτε για 10 σεζον να κανουμε κατι σωστα αρκει ομως να υπαρχει καλη διαθεση και υπομονη.Ελπιζω οτι δεν ειναι απιθανο να γινει.Με τον Σαριθιν να ψαχνει το κοιτα μεσα πιο πολυ και με τις γνωσεις κυριως των παλαιοτερων αλλα και με την ιδεα των ειδικων παιχτων θα εχουμε ο,τι θελουμε σε καθε θεση.Απλα δεν θα εχουμε ποικιλια στις επιλογες μας.Αρα λιγοι και καλοι οι παιχτες που θα μπορεσουμε να φτιαξουμε.Αυτο θα ειναι το μονο αρνητικο.

Aκουγεται παραλογο; Στο μυαλο μου παντως δεν ειναι..και οπως εχει πει και ο μεγαλος Air ποτε μη λες ποτε, γιατι τα ορια, οπως και οι φοβοι ειναι συχνα μονο μια ψευδαισθηση

Καλο βραδυ σε ολους και περιμενω την γνωμη σας!

From: Getho
This Post:
00
237211.76 in reply to 237211.75
Date: 3/8/2013 5:24:41 PM
Overall Posts Rated:
162162
Καλησπέρα,

καταρχην χαίρομαι ιδιέτερα που βλέπω αρκετους χρήστες να ποστάρουν πράγμα που ευχομαι να σημαίνει οτι εχει κεντριστεί κάπως περισσότερο το ενδιαφέρον της κοινότητας μας για την Εθνική..
Ευχομαι να συνεχιστεί αυτό και μετα τις εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος...

Ο φίλος fd97 εχει δίκιο πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον..Ηδη η ομάδα εχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με παλαιότερα και όπως και να εχει η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί.. Με τον Επαναλέων και τον Ταπούτο που εχω μιλήσει μου εχουν πεί οτι ερχονται πολύ καλοί παίχτες απο πίσω.. Οπως είδατε στο προηγούμενο ποστ ρωτησα αν υπάρχουν μανατζερ που θα δεχόντουσαν να θυσιάσουν την ομάδα τους για την Εθνική.. καμία απάντηση..
Ο μοναδικος που εξέφρασε ενδιαφέρον έιναι ο Πανούκος ο οποίος θα ταχτοποιηθει αυριο απο τον Ταπούτο 7..

Θα βοηθησουμε αυτες τις ομαδες στα οικονομικά τους, τις τακτικες, την προπόνηση και οτι αλλο χρειαστει... Το κυριότερο που χρειάζεται ειναι θέληση, πιστη και υπακοή.. Πιστευω οτι οι χρήστες που θα μπουν σε αυτό το τριπάκι θα βγούνε πολύ κερδισμένοι ως μανατζερ καθως θα μάθουν πολλά για το παιχνίδι συν την ικανοποιηση του να φτανεις ενα παιχτη που εσυ εχεις φτιάξει στην Εθνική...

Πρέπει να γίνει αντιληπτό οτι οπως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, μονο ως ομάδα και εμείς θα πάμε μπροστά.. Χρειάζεται δηλαδή συμμετοχη απο ολους οσους αγαπάνε την Εθνική.. Απο την πλευρά μας (σε περίπτωση εκλογής) θα προσπαθήσουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον της κοινότητας αλλα χωρις την συμμετοχή σας δεν θα πετύχουμε..

15 μανατζερ δεν νομίζω οτι φτάνουν αλλα σίγουρα θα είναι μια καλή αρχή.. Εχω δηλώσει οτι θα στραφουμε σε ειδικούς παιχτες αν δεν φτιαχνονται ηδη απο τα προηγούμενα τιμ.. Το κέρδος στην ουσία των ειδικών παιχτων ειναι ο πιο χαμηλός μισθός τους απο τους άλλους και οχι οτι είναι καλύτεροι παίχτες απαραίτητα.. Απο εκει και πέρα αν δεν φτιάξουμε παίχτες τέρατα με τα 17αρια, δεν θα κερδίσουμε τα 19αρια σχεδόν ποτέ.. Πικρή είναι η αλήθεια δυστυχώς αλλα δεν μου αρέσουν τα παραμύθια... Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να βελτιωθούμε όμως και να ανέβάσουμε κι άλλο την ποιότητα της ομάδας μας.. Προς αυτήν την κατευθυνση πρέπει να συνεχίσουμε ολοι μαζί και ισως καταφέρουμε να παρασύρουμε κι άλλους στον δρόμο μας.. Ισως βρεθούνε και οι ''τρελοί'' που θα ''θυσιασουν'' την ομάδα τους για την Εθνική, ποτε δεν ξέρεις..

Απο την πλευρα μας υπάρχει θέληση, απο την δικιά σας ?

This Post:
00
237211.77 in reply to 237211.1
Date: 3/8/2013 8:23:43 PM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρες παίδες,

εγώ είμαι ο Στέλιος. καταρχάς να ευχαριστούμε τα 2 παιδιά που παρουσιάστηκαν και στις ομιλίες των υποψηφίων. για εμένα είναι σαν να έχουμε μόνο 2 υποψηφιότητες. θα σας μαλώσω όμως και τους δύο. βρε σεις, πείτε στον κόσμο το όνομά σας!

καλή επιτυχία και στους δύο!!!

εγώ ξέρω τον Getho τον Γιώργο από τη σεζόν 19 αν θυμάμαι καλά. μιλάμε τακτικά, έχουμε παίξει 7 φορές αντίπαλοι σε όλες τις διοργανώσεις και με έχει πελάτη με 5-2 που θα γίνει 6-2 την επόμενη Παρασκευή και γνωρίζω τι μάνατζερ είναι. και είναι ένας μάνατζερ που το πολύ σε 2 σεζόν εκτιμώ πως θα έχει προβιβαστεί στην Α1, θα μείνει εκεί, και πολύ σύντομα ίσως βάλει πλώρη για παραπάνω. το άλλο παιδί δεν έχω την τύχη να το γνωρίζω, αλλά δέχομαι την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που εξωτερικεύει.

μακάρι να μας βγάλετε ασπροπρόσωπους παίδες. έχετε δύσκολο έργο όμως γιατί μιλάμε για κάτι άγνωστο εντελώς για εσάς και πρωτόγνωρο, άσχετα αν πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι. πιστεύω να σας καθοδηγήσουν οι εχοντες τέτοιες παραστάσεις ώστε να οργανωθείτε εύκολα και γρήγορα και να αναπτύξετε κα ιμεθοδολογία στο πως θα διαχειρίζεστε όλο το πακέτο των αρμοδιοτήτων που θα αναλάβετε.

θα ήθελα να τοποθετηθώ στα γρήγορα σε 2-3 πραγματάκια που αγγίξαμε νωρίτερα.

σχετικα με τις φάρμες και απαγορεύονται και σωστά απαγορεύονται. μπορεί να έρθουν επιτυχίες έτσι, αλλά δεν θα υπάρχουν ιδιοκτήτες που θα καμαρώνουν για τους παίκτες τους και κατ'επέκταση θα δημιουργείται μεγαλύτερη δυσκολία στην εξεύρεση εθελοντών ιδιοκτητών.

σχετικά με τον εριθμό των χρηστών μας θεωρώ πως έχουμε μια χαρά όγκο χρηστών. το πρόβλημα είναι ότι είμαστε κάπως ανενεργοί σαν Έλληνες.

σχετικά με τους χρήστες που είναι πρόθυμοι να προπονήσουν national potential pleyers ίσως βοηθούσε ένα νέο νήμα δήλωσης ενδιαφέροντος ώστε όταν βγαίνει πάικτης στο σφυρί να υπάρχει άμεση ενημέρωση.

σχετικά με τα συστήματα, εγώ πιστεύω και στα καλά περιφερειακά όπως η κίνηση. είναι βαρετό αυτό το μόνιμο κοίτα μέσα που παίζουν όλοι και προσελκύει κόσμο στις εθνικές. καλό θα ήταν να αγκαλιάσουμε μια τέτοια προσπάθεια ειδικά από φέτος που αναμένεται και αλλαγή στην μηχανή αγώνων που θα αποδυναμώσει την κυριαρχεία των εσωτερικών συστημάτων. ξαναλέω όμως ότι προσωπικά ελπίζω πως βγαίνει και με την τωρινή.

τέλος ο στόχος παραμένει η συνεχής βελτίωση των παικτών μας σε σχέση με το παρελθόν. και υπάρχουν πολλά περιθώρια ειδικά στους ψηλούς όπου η παλιά φρουρά ίσως είχε αρκετές τρυπάρες αδιανόητες. πχ κάποιος ψηλός μας είχε περιμετρική άμυνα στο 2. τόση χαμηλή ούτε στην IV δεν αγοράζουμε καλά καλά.

και πάλι σας ευχαριστούμε για την προσφορά που είστε διατεθιμένοι να προσφέρετε. όρεξη να υπάρχει και σιγά σιγά θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. ήδη έχουν γίνει άλματα και θα γίνουν με εσάς κι άλλα.

ταπεινότητα, σεβασμός, όρεξη, και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

καλής σας επιτυχία και πάλι.

From: fd97

This Post:
00
237211.78 in reply to 237211.76
Date: 3/9/2013 3:35:50 AM
Overall Posts Rated:
6262
Οπως είδατε στο προηγούμενο ποστ ρωτησα αν υπάρχουν μανατζερ που θα δεχόντουσαν να θυσιάσουν την ομάδα τους για την Εθνική.. καμία απάντηση..

Εχω ηδη απαντησει..
Απλα πρεπει να σκεφτουμε αυτους που θα θυσιαστουν και βαζω πρωτο τον εαυτο μου.

Με λιγα λογια τα ιδια λεμε, φυσικα υπαρχουν και διαφορες.Αλλα το νοημα πιστευω οτι ειναι το ιδιο.Συμφωνουμε απολυτα!!Και αυτο ειναι αρκετο για να παρεις την ψηφο μου!Καλο θα ηταν να δημιουργηθει αυτο το νημα που θα δηλωσουν την επιθυμια τους οι μανατζερ να θυσιαστουν και απο εκει να παρουν τους παιχτες και να τους προπονησουν.Απλα οπως ειπα δεν ειναι μονο 3 σεζον προπονηση και τελος κατα την γνωμη μου πρεπει να μεινει 10 σεζον στον μανατζερ για να μην χαθει ουτε ενα ποπ ουτε μια κακη αγ.κατασταση.

Εγω παντως για ο,τι βοηθεια θελετε σε θεματα Εθνικης ειμαι παντα ανοιχτος αρκει να υπαρχει πλανο διαθεση και φυσικα ελευθερος χρονος!!

Καλη πρεμιερα σημερα στα πρωταθληματα σας!

From: koctas76

To: fd97
This Post:
00
237211.79 in reply to 237211.78
Date: 3/9/2013 3:51:57 AM
Overall Posts Rated:
2727
ταπεινή μου άποψη είναι πως πρέπει να καθίσουν-ουμε μία ομάδα μάνατζερ και να βρουν ένα πλάνο προπόνησης σε 20 παίκτες 18-19 χρονών ώστε όταν θα γίνουν αυτοί 21 να μπορούμε να παίξουμε πολλά συστήματα ανάλογα με τις αδυναμίες των εκάστοτε αντιπάλων..Να βρούμε δηλαδή μάνατζερ που θα είναι σε σχετικά εύκολο όμιλο χωρίς να πηγαίνουν όμως για άμεση άνοδο όπως δηλαδή η περίπτωσή μου. Μου έτυχε ένα παλικάρι πολύ καλό και θα τον προπονήσω για την κ21..τέλος πάντων.

Μετά αυτοί οι παίκτες που στα 21 τους θα κάνουν παπάδες να πάνε σε καλύτερες ομάδες εσωτερικού-εξωτερικού που θα είμαστε σίγουροι όμως ότι οι μάνατζερ θα συνεχίσουν την προπόνηση του και δεν θα χαθούν στα βάθη...από αυτούς τους 20 που θα ξεκινήσουν λογικά θα μειωθούν κάποιοι και θα φτάσουν ας πούμε στους 12-15 που όμως είναι ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός..

Αυτοί οι παίκτες θα πληρούν τις προσδοκίες της εθνικής και παράλληλα θα ανήκουν σε ομάδες που θα μπορούν να τους θρέψουν..Έτσι πιστεύω και θα ανεβεί το επίπεδο της εθνικής και θα μπορούμε να έχουμε καλύτερους Έλληνες παίκτες..

Stay cool..
From: kajabbar

To: fd97
This Post:
00
237211.80 in reply to 237211.75
Date: 3/9/2013 6:02:01 AM
Overall Posts Rated:
231231
Πιστευω οτι μεγαλοποιουμε τα πραγματα ειδικα για την δουλεια που γινεται στις αλλες χωρες..εχουν παραπανω γνωσεις απο εμας στο παιχνιδι; Το μονο που εχουν παραπανω ειναι ο αριθμος χρηστων και καταφερνουν μονο με αυτο να κυριαρχουν.

Προανέφερα πως παραπάνω γνώσεις δεν έχουν. PF με 16 μπάσιμο, 13 χειρισμό, 10άρα πάσα και 20 εσωτερικό σκοράρισμα έχουν και δεν ευθύνεται γι αυτό ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών. Τσέκαρε τον περσινό τελικό των Εθνικών Ανδρών και πόσους χρήστες έχουν οι χώρες τους. Κάτω από 200 χιλιάρικα μισθό έχει μόνο το τριάρι της Κίνας το οποίο είναι και στη λίστα αν θέλετε να τον δείτε. Εμείς 17 εσωτερικό σκοράρισμα έχουμε μόνο σε PF-C και το έχουμε δει μόνο τος τελευταίες 5 σεζόν, δηλαδή εδώ και 1 ημερολογιακό χρόνο.

*Τα σκιλς που προανέφερα δεν τα έβγαλε η φαντασία μου. Είναι καταχωρημένοι στις βάσεις δεδομένων μας.

(23159) Κοίτα και πάλι Κοίτα και Κοίτα λέγοντας. 17 εσωτερικό σκοράρισμα!

Υπάρχει βέβαια και καλύτερο (22822). Λόγω των παρατάσεων ανέβηκαν τα ratings, αλλά 19 εσωτερικό σκοράρισμα???

Εμείς με 13-14 και 15 σπάνια και στα καλύτερά μας, δεν θα έλεγες πως έχουμε ταβάνι?

Αν ήταν τόσο απλά αναλογικό, θα έπρεπε να ήμασταν η 7η δύναμη στο ΒΒ λόγω χρηστών.
Η Κινα δεν θα έπρεπε να ήταν 1η δύναμη, μιας και έχει λιγότερους χρήστες από μας.
Η Σλοβακία δε με τους.... 282 χρήστες δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην πρώτη 20άδα, αλλά είναι 2η δύναμη!

Αν θελουμε μπορουμε, βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχει νοημα και εχουμε ταβανι

Θαυμάζω την αισιοδοξία, την θέληση και το πάθος σου και ελπίζω να με διαψεύσει το μέλλον και να δικαιώσει εσένα.

Δεν είμαι ούτε μεμψίμοιρος, ούτε απαισιόδοξος.

Η ενασχόληση μου όμως με τις Εθνικές εδώ και 13 σεζόν με έχει απλά κάνει κυνικό, ίσως σε ενοχλητικό βαθμό και απολογούμαι.

Advertisement