Πιστευω οτι μεγαλοποιουμε τα πραγματα ειδικα για την δουλεια που γινεται στις αλλες χωρες..εχουν παραπανω γνωσεις απο εμας στο παιχνιδι; Το μονο που εχουν παραπανω ειναι ο αριθμος χρηστων και καταφερνουν μονο με αυτο να κυριαρχουν.
Προανέφερα πως παραπάνω γνώσεις δεν έχουν. PF με 16 μπάσιμο, 13 χειρισμό, 10άρα πάσα και 20 εσωτερικό σκοράρισμα έχουν και δεν ευθύνεται γι αυτό ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών. Τσέκαρε τον περσινό τελικό των Εθνικών Ανδρών και πόσους χρήστες έχουν οι χώρες τους. Κάτω από 200 χιλιάρικα μισθό έχει μόνο το τριάρι της Κίνας το οποίο είναι και στη λίστα αν θέλετε να τον δείτε. Εμείς 17 εσωτερικό σκοράρισμα έχουμε μόνο σε PF-C και το έχουμε δει μόνο τος τελευταίες 5 σεζόν, δηλαδή εδώ και 1 ημερολογιακό χρόνο.
*Τα σκιλς που προανέφερα δεν τα έβγαλε η φαντασία μου. Είναι καταχωρημένοι στις βάσεις δεδομένων μας.
(23159) Κοίτα και πάλι Κοίτα και Κοίτα λέγοντας. 17 εσωτερικό σκοράρισμα!
Υπάρχει βέβαια και καλύτερο
(22822). Λόγω των παρατάσεων ανέβηκαν τα ratings, αλλά 19 εσωτερικό σκοράρισμα???
Εμείς με 13-14 και 15 σπάνια και στα καλύτερά μας, δεν θα έλεγες πως έχουμε ταβάνι?
Αν ήταν τόσο απλά αναλογικό, θα έπρεπε να ήμασταν η 7η δύναμη στο ΒΒ λόγω χρηστών.
Η Κινα δεν θα έπρεπε να ήταν 1η δύναμη, μιας και έχει λιγότερους χρήστες από μας.
Η Σλοβακία δε με τους.... 282 χρήστες δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην πρώτη 20άδα, αλλά είναι 2η δύναμη!
Αν θελουμε μπορουμε, βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχει νοημα και εχουμε ταβανι
Θαυμάζω την αισιοδοξία, την θέληση και το πάθος σου και ελπίζω να με διαψεύσει το μέλλον και να δικαιώσει εσένα.
Δεν είμαι ούτε μεμψίμοιρος, ούτε απαισιόδοξος.
Η ενασχόληση μου όμως με τις Εθνικές εδώ και 13 σεζόν με έχει απλά κάνει κυνικό, ίσως σε ενοχλητικό βαθμό και απολογούμαι.