BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > IZBORNA DEBATA

IZBORNA DEBATA (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191322.7 in reply to 191322.6
Date: 7/26/2011 6:31:31 PM
Overall Posts Rated:
10361036
da, ja sam 7.2 ironično komentira svaka čast na 100 pobjeda jer je već tad predugo stalo

This Post:
00
191322.8 in reply to 191322.7
Date: 7/26/2011 7:50:12 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48394839
Dakle, povodom posta kojeg sam napisao na forumu 2.2 lige (190637.110), moje pitanja za kandidate su slijedeća...

-Kako planirate povečati bazu igrača reprezentativnog potencijala?
-Hoće li biti objavljena šira lista igrača, u bilo kojem obliku, koji su korak-dva do repke, kako bi vlasnici takvih igrača mogli lakše ocijeniti koliko i kaj im fali za napredak i kako bi vlasnici reprezentativaca vidjeli da im se netko opasno približio i da trebaju dići još po koji skil?
-Hoće li biti objavljena lista potrebnih bitnih skilova za ulazak u reprezentaciju po uzoru na neke druge repke?!? (npr. Grčka)

Sei un mito
This Post:
33
191322.9 in reply to 191322.8
Date: 7/26/2011 8:08:56 PM
Overall Posts Rated:
10361036
pa da krenemo od povećanja baze igrača za reprezentaciju...koliko ja znam to je još aktualno, izbornik i skauti u-21 reprezentacije rade na tome, javljaju se svim vlasnicima mvp i ČKS potencijala i daju im savjete..a sad i sam znaš da se to ne može na silu, to smo već 100 puta spominjali, neki žele poslušat, neki ne žele (nažalost dosta njih uopće ne odgovara na poruke, znam iz iskustva dok sam ja bia skaut). srića neki igrači su prodani i udemljeni kod managera koji će sve posvetit njima, evo sad mi padaju na pamet selestrin, ozren petrović, onda onaj trojac kod nike&juraja, petroša, naravno vicko, moj mužek, itd.. srića je ta da ima ljudi koji žele napravit sve za stvaranje budućih zvijezda za reprezentaciju, i to je po meni najbitnija stvar momentalno.

ppvo drugo pitanje..hm, pa možda bi valjalo napravit nekakav širi popis i da manageri znaju šta tribaju napravit da njihov igrač uđe u reprezentaciju. koliko znam dosad je takvih razgovora bilo isključivo putem pm-a, savjetovanje i uspoređivanje skillova pojedinih igrača na istoj poziciji.. to svakako nije loša stvar da se motiviraju manageri nadolazećih igrača pa i ovi koji imaju sadašnje reprezentativce da ih ne zapuste i preposte poziciju nekom drugom..

lista potrebnih skilova je promjenjiva naravno.. a koliko znam choda je bija spominja neke skilove za krila i krilne centre i isto tako kako želi da verbić izgleda za koju sezonu.. naravno da se mogu stavit skilovi najboljih pojedinaca reprezentacije na jedno misto pa nek to bude vodilja za sve koje žele stvarat igrače.. zašto ne?

This Post:
11
191322.10 in reply to 191322.9
Date: 7/27/2011 5:40:04 AM
Overall Posts Rated:
9999
Bok,

Vezati ću se na Ray-ev post...

Molio bih budućeg izbornika ( kandidate ) da daju suvisle odgovore na ova pitanja:

- Da li se moguće u ovoj grupi kvalificirati među dva najbolja i otići korak dalje ( Mislim da nam ne treba izbornik koji ne ide na rezultat jer momčad gradimo od kad ja igram ovu igru )
- Da li će se javno objaviti širi popis reprezentativaca da se zna ako neko drži igrača sa formom ispod levela 8 da nema što tražiti u reprezentaciji bez obzira na skilove.
- Da li se razmišlja o aktivnijem sudjelovanju s igračima iz prve i druge lige gdje je potencijal za kupnju naših potencijalnih i redovnih reprezentativaca a ne da trunu u stranim klubovima. To se nije događalo do sada a tu je veliki potencijal.
- Da li se razmišlja o izradi sajta za vlasnike potencijalnih reprezentativaca da uploadaju svoje statove za lakše obrađivanje podataka.
- Što napraviti s vlasnicima koji posjeduju više reprezentativaca na različitim pozicijama jer je nemoguće da su u dobrom i konstantnom treningu.

Hvala na suradnji.

Lp

From: kuki29

This Post:
11
191322.11 in reply to 191322.6
Date: 7/27/2011 5:41:35 AM
Overall Posts Rated:
141141
kad si već skupio sve domaće trofeje vrijeme je da nešto napraviš i s repkom

svaka čast na kandidaturi, moj glas imaš
tu je i starosta, ne sjećam se kad smo imali ovako jaku konkurenciju za izbornika i to mi je drago

Last edited by kuki29 at 7/27/2011 5:47:53 AM

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
191322.12 in reply to 191322.10
Date: 7/27/2011 7:53:03 AM
Overall Posts Rated:
13811381
- Da li se razmišlja o izradi sajta za vlasnike potencijalnih reprezentativaca da uploadaju svoje statove za lakše obrađivanje podataka.

Makar se ja ne prozivam, ali reći ću u svezi ovoga pitanja, naime bila su već dva pokušaja istoga i oba nisu baš zaživjela odn. to je aktualno široj javnosti par dana nakon izbora, a onda svi to zanemare, pa se ostane samo U21 izbornik bakćati s tim.
Podsjeća na onu bolnicu u Zg koju pred svake izbore obećaju da će dovršiti
Inače to i je nešto što je aktualnije za U21 nivo, jer je puno veći fond igrača koje treba pratiti, na starijem nivou je situacija dosta poznata tj. ono šta valja je poznato, za nepoznato se uvijek može iskoristiti BBscout, jer istina bubne tu i tamo neki igrač ko iz vedra neba.
I osim toga to praćenje igrača koji izađu iz U21, a nisu još za nivo stare repke, je posao skauta, koje istina angažira izbornik odn. izbornici.
Sve u svemu, imali smo krasnu stranicu (Riko je to sredio) tj. dio stranice na, koliko se sjećam, www.kosarka.hr ili www.nba-kosarka.hr, tako nekako, sa filmićem na youtube-u o korištenju stranice, input i slično, al kao što rekoh, nije bilo dovoljno interesa da zaživi.

Last edited by LA-Kasie K. at 7/27/2011 7:53:23 AM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
191322.13 in reply to 191322.12
Date: 7/27/2011 8:05:28 AM
Overall Posts Rated:
10361036
mislin da nije baš lako nagovorit sve managere da idu na neku stranicu i svaki čas stavljaju skilove igrača. tesko ih je nagovorit da treniraju obranu umisto skok šuta ili unutrasnjeg suta.. a tek ovo.. eto srića ima par entuzijasta koji na onoj stranici stavljaju skilove igrača, al uglavnom mlađih, tek u razvoju

šta se tiče pitanja anabolica, vidim da nije pratija lanjsku akciju zbrinjavanja reprezentativaca (di je njih 5-6 otišlo u dobre ruke, već sam to spominja) kad već pitaš, evo pravi ti je momenat za angažirat se: (21155844)
hvala! kad ga uzmeš dobit ćeš stranicu za uploadanje napretka ;)

This Post:
00
191322.14 in reply to 191322.13
Date: 7/27/2011 8:17:03 AM
Overall Posts Rated:
782782
pa daj ostavi meni da i ja napišem nešto :)

uglavnom se slažem sa svim što si napisao i po tome se vidi da si i više nego ravnopravan konkurent i da imaš znanja i sposobnosti za izbornika, tako da očekujem napetu borbu.

From: garge

This Post:
00
191322.15 in reply to 191322.14
Date: 7/27/2011 8:19:00 AM
Overall Posts Rated:
8484
Evo i ja sam se prijavio, sretno svima :)

This Post:
00
191322.16 in reply to 191322.15
Date: 7/27/2011 8:26:21 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48394839
Evo i da ja pridodam, kao odgovor ili pojašnjenje jednog od pitanja...BB-Hrvatska forum postoji, živi i funkcionira punom parom u svrhu pračenja napretka mladih igrača visokog potencijala draftiranih u sezoni 15, ilitiga klase 15...
Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom i s slijedećim generacijama, jer je pokrivanje tog foruma u zadnjih mjesec i pol spalo na Valerossija, Marijoha i moju malenkost...pa ovim putem pozivam sve one koji moraju ažurirat stanje svojih igrača da to i učine u što kračem roku...
No očekuje se lista ovogodišnjih potentnih draftiraca, i ako se netko uhvatio listanja drafteva i traženja igrača po ligama neka mi se čim prije javi radi podjele posla, ja se imam u planu uhvatiti od dna liste, tj. od 4.64 lige...
(sorry na malo off-topic no znam da sad svi prate ovo)
Nadam se da shvaćate da je ovo čisto na pogon entuzijazma i da nismo mogli dati svima da pišu po tom forumu, makar smo u jednom trenutku skoro otišli u te vode, jer bi onda morali uposliti i moderatora tj. nekog ko bi to sve držao pod nadzorom, a to je još dodatna briga...ovako je manje-više sve po PS-u i opet, preko nas, dostupno svima zainteresiranima, a što je najbitnije izborniku U21 repke stalno na oku...

Sei un mito
From: treant

This Post:
00
191322.17 in reply to 191322.10
Date: 7/27/2011 8:30:55 AM
Overall Posts Rated:
782782
Molio bih budućeg izbornika ( kandidate ) da daju suvisle odgovore na ova pitanja:

- Da li se moguće u ovoj grupi kvalificirati među dva najbolja i otići korak dalje ( Mislim da nam ne treba izbornik koji ne ide na rezultat jer momčad gradimo od kad ja igram ovu igru )
- Da li će se javno objaviti širi popis reprezentativaca da se zna ako neko drži igrača sa formom ispod levela 8 da nema što tražiti u reprezentaciji bez obzira na skilove.
- Da li se razmišlja o aktivnijem sudjelovanju s igračima iz prve i druge lige gdje je potencijal za kupnju naših potencijalnih i redovnih reprezentativaca a ne da trunu u stranim klubovima. To se nije događalo do sada a tu je veliki potencijal.
- Što napraviti s vlasnicima koji posjeduju više reprezentativaca na različitim pozicijama jer je nemoguće da su u dobrom i konstantnom treningu.

Svi izbornici do sada su išli na rezultat, ne sjećam se da je ijedan napisao da mu rezultat nije bitan. Izgradnja ekipe je kontinuiran proces tako da ćemo mi graditi našu repku i dalje a rezultat je uvijek primaran cilj, naravno da bude što je bolji moguć.
Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.
Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat.
A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.

Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.

Advertisement