a ti onda se uzdrzi od preporucivanja PRE izboraA za drugi tom nisam lud da radim bez pitanja "koliko sam ja tu dobar ?" ;) heheAha, pa da preporucujem POSLE izbora zato sto nisam simpatican golubu, pesicu i jos jednom!Pa da posle opet dozivimo ovo isto...
a ti onda se uzdrzi od preporucivanja PRE izboraA za drugi tom nisam lud da radim bez pitanja "koliko sam ja tu dobar ?" ;) hehe
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!
e ako dobijem pokrices se usima el moze
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!Sumnjam da bi dobio i da si jedini kandidat... ;)
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!Sumnjam da bi dobio i da si jedini kandidat... ;)Znaci GM moze sve, jos malo pa kao pravi izbori, jos fale da botovi glasaju i to je to :-)))
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!Sumnjam da bi dobio i da si jedini kandidat... ;)Znaci GM moze sve, jos malo pa kao pravi izbori, jos fale da botovi glasaju i to je to :-)))Bas sve! A glasace i botovi! :))))
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!Sumnjam da bi dobio i da si jedini kandidat... ;)Znaci GM moze sve, jos malo pa kao pravi izbori, jos fale da botovi glasaju i to je to :-)))Bas sve! A glasace i botovi!)))Kako se postaje GM, zamisli kad bi Golub ili Peki bili GM-ovi, bas bi bilo veselo :-))))))
GM podrzi mene na sledecim izborima...taman da ne pobedim...bice mi dovoljna i samo tvoja podrska!!!Sumnjam da bi dobio i da si jedini kandidat... ;)Znaci GM moze sve, jos malo pa kao pravi izbori, jos fale da botovi glasaju i to je to :-)))Bas sve! A glasace i botovi!)))
pa roknuo bi se na mestu??