@GM-Nik0 е основоположителя на конфротационните дискусии. Спомням си добре времето, когато ти не приемае чуждо мнение и твоето беше миродавно, така че изказвания от типа, които правиш малко по-рано в дискусията са смешни. Ако наистина искаш друг тип отношение и дискусионна култура, започни сам да спазваш такива принципи. Бъди сигурен, че всеки път, щом заговориш по познатия начин (заяждайки се), аз лично ще ти отвръщам по същия начин.
@minkacha, аз подкрепям birbi по отношение стратегията за другия сезон. Не само в играта, но и извън нея винаги съм подкрепял мнението, че играчите никога не бива да бъдат делени на млади/стари или други критерии, различни от можещи или не. Смятам, че винаги трябва да се използват тези, които биха били най-полезни на отбора към дадения момент. В реалния свят, един треньор не прави услуга на младо момче, което не е готово за професионалния спорт, пускайки го при големите. Тук едва ли това ще се отрази отрицателно на някой от играчите, но на отбора - да. И давам пример с Абаджиев - разбира се, че би ме радвало да е в НО, но не бих искал той да играе за сметка на някой, който е по-добър към този момент и ще бъде от по-голяма полза. Това само може да ме мотивира да продължа да тренирам. Така мисля аз, други може да мислят по различен начин.