καλησπέρες παίδες,
εγώ είμαι ο Στέλιος. καταρχάς να ευχαριστούμε τα 2 παιδιά που παρουσιάστηκαν και στις ομιλίες των υποψηφίων. για εμένα είναι σαν να έχουμε μόνο 2 υποψηφιότητες. θα σας μαλώσω όμως και τους δύο. βρε σεις, πείτε στον κόσμο το όνομά σας!
καλή επιτυχία και στους δύο!!!
εγώ ξέρω τον Getho τον Γιώργο από τη σεζόν 19 αν θυμάμαι καλά. μιλάμε τακτικά, έχουμε παίξει 7 φορές αντίπαλοι σε όλες τις διοργανώσεις και με έχει πελάτη με 5-2 που θα γίνει 6-2 την επόμενη Παρασκευή και γνωρίζω τι μάνατζερ είναι. και είναι ένας μάνατζερ που το πολύ σε 2 σεζόν εκτιμώ πως θα έχει προβιβαστεί στην Α1, θα μείνει εκεί, και πολύ σύντομα ίσως βάλει πλώρη για παραπάνω. το άλλο παιδί δεν έχω την τύχη να το γνωρίζω, αλλά δέχομαι την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που εξωτερικεύει.
μακάρι να μας βγάλετε ασπροπρόσωπους παίδες. έχετε δύσκολο έργο όμως γιατί μιλάμε για κάτι άγνωστο εντελώς για εσάς και πρωτόγνωρο, άσχετα αν πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι. πιστεύω να σας καθοδηγήσουν οι εχοντες τέτοιες παραστάσεις ώστε να οργανωθείτε εύκολα και γρήγορα και να αναπτύξετε κα ιμεθοδολογία στο πως θα διαχειρίζεστε όλο το πακέτο των αρμοδιοτήτων που θα αναλάβετε.
θα ήθελα να τοποθετηθώ στα γρήγορα σε 2-3 πραγματάκια που αγγίξαμε νωρίτερα.
σχετικα με τις φάρμες και απαγορεύονται και σωστά απαγορεύονται. μπορεί να έρθουν επιτυχίες έτσι, αλλά δεν θα υπάρχουν ιδιοκτήτες που θα καμαρώνουν για τους παίκτες τους και κατ'επέκταση θα δημιουργείται μεγαλύτερη δυσκολία στην εξεύρεση εθελοντών ιδιοκτητών.
σχετικά με τον εριθμό των χρηστών μας θεωρώ πως έχουμε μια χαρά όγκο χρηστών. το πρόβλημα είναι ότι είμαστε κάπως ανενεργοί σαν Έλληνες.
σχετικά με τους χρήστες που είναι πρόθυμοι να προπονήσουν national potential pleyers ίσως βοηθούσε ένα νέο νήμα δήλωσης ενδιαφέροντος ώστε όταν βγαίνει πάικτης στο σφυρί να υπάρχει άμεση ενημέρωση.
σχετικά με τα συστήματα, εγώ πιστεύω και στα καλά περιφερειακά όπως η κίνηση. είναι βαρετό αυτό το μόνιμο κοίτα μέσα που παίζουν όλοι και προσελκύει κόσμο στις εθνικές. καλό θα ήταν να αγκαλιάσουμε μια τέτοια προσπάθεια ειδικά από φέτος που αναμένεται και αλλαγή στην μηχανή αγώνων που θα αποδυναμώσει την κυριαρχεία των εσωτερικών συστημάτων. ξαναλέω όμως ότι προσωπικά ελπίζω πως βγαίνει και με την τωρινή.
τέλος ο στόχος παραμένει η συνεχής βελτίωση των παικτών μας σε σχέση με το παρελθόν. και υπάρχουν πολλά περιθώρια ειδικά στους ψηλούς όπου η παλιά φρουρά ίσως είχε αρκετές τρυπάρες αδιανόητες. πχ κάποιος ψηλός μας είχε περιμετρική άμυνα στο 2. τόση χαμηλή ούτε στην IV δεν αγοράζουμε καλά καλά.
και πάλι σας ευχαριστούμε για την προσφορά που είστε διατεθιμένοι να προσφέρετε. όρεξη να υπάρχει και σιγά σιγά θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. ήδη έχουν γίνει άλματα και θα γίνουν με εσάς κι άλλα.
ταπεινότητα, σεβασμός, όρεξη, και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.
καλής σας επιτυχία και πάλι.