Ja u septembru idem u vojsku i nekom cu morati da ostavim da mi podesava postavu pa hocu li onda i ja biti izbacen jer ce biti neminovno da bude nekad logovanja dva tima sa iste adrese..
Tumacenje:273-275 -> BillLaimbeer40276 -> GM:PNajludji si od sve dece ovde ukljucujuci i Goluba!)))I daj kompletiraj listu!)))
Tumacenje:273-275 -> BillLaimbeer40276 -> GM:P
Nastavak offtopica ove teme (149781.280)Tumacenje:273-275 -> BillLaimbeer40276 -> GM:PNajludji si od sve dece ovde ukljucujuci i Goluba!)))I daj kompletiraj listu!)))Ima da napravim posebnu temu pod nazivom "Vodich za tumacenje uloge pod kojom se korisnik GM-LaimBeer40 obraca ostalim kosrisnicima na forumu" pa udarim spisak svih poruka pa ko voli nek pretrazuje po temi
a ti onda se uzdrzi od preporucivanja PRE izboraA za drugi tom nisam lud da radim bez pitanja "koliko sam ja tu dobar ?" ;) hehe
a ti onda se uzdrzi od preporucivanja PRE izboraA za drugi tom nisam lud da radim bez pitanja "koliko sam ja tu dobar ?" ;) heheAha, pa da preporucujem POSLE izbora zato sto nisam simpatican golubu, pesicu i jos jednom!Pa da posle opet dozivimo ovo isto...