BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
From: BORBA

This Post:
00
243645.68 in reply to 243645.67
Date: 7/27/2013 4:42:20 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Για τους Lucky Fun να διευκρινήσω ότι ήταν σε άλλο παιχνίδι... απλά το έγραψα για να συγκρίνω τις "αδικίες" του παιχνιδιού!

From: sainhs

This Post:
00
243645.69 in reply to 243645.68
Date: 7/27/2013 10:40:06 PM
Overall Posts Rated:
4343
αν θες πες μας ποιο παιχνιδι ειναι εκεινο με τους lucky fun να το ριξουμε μια ματια.
παντως το δικο μας εχει μπολικο υλικο για μελετη

Last edited by sainhs at 7/27/2013 10:41:18 PM

From: BORBA

This Post:
00
243645.70 in reply to 243645.69
Date: 7/28/2013 12:08:19 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Το παιχνίδι των Μπεκρήδων με του Κρίστες

This Post:
00
243645.71 in reply to 243645.70
Date: 8/3/2013 8:24:42 PM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
Στην κόψη του ξυραφιού ο κόκκινος όμιλος!! Ο 8ος μπορεί να βγει 2ος και το αντίστροφο!

This Post:
00
243645.72 in reply to 243645.71
Date: 8/4/2013 5:35:10 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Οντως! Φοβερη ισσοροπια στην απο δω μερια με τους mpekrides που αυτη τη στιγμη ειναι τελευταιοι να εχουν 5αδα για play off! Για να δουμε τι θα παιχτει!

Παντως εμενα αυτο που μου εχει προκαλεσει τη μεγαλυτερη εντυπωση απ ολα ειναι η πορεια του Live Burning Crew BC! Το παλικαρι εχει φτιαξει μια ομαδα πολυ χαμηλομισθη η οποια κενταει για πλακα! Τα στατιστικα στους αγωνες του ειναι λες και εχει την ακριβοτερη ομαδα του ομιλου κι αν δεις τους παικτες του λες δεν μπορει καπου τους κρυβει τους αλλους! Ασε που εφτασε και στον 6ο γυρο του κυπελου! Πραγματικα αξιος συγχαρητηριων ο φιλτατος Κρανατος!

From: sainhs
This Post:
00
243645.73 in reply to 243645.72
Date: 8/4/2013 7:49:37 AM
Overall Posts Rated:
4343
Εχει κανει εξαιρετικη πορεια η Live Burning Crew, οντως με χαμηλομισθο ροστερ.
Εχει στησει ομαδα με ικανοποιητικα δευτερευοντα σκιλς σε καθε παικτη, σωστη τακτικη σε καθε παιχνιδι και κυριως σωστη κριση ποτε να παιξει χαλαρα-δυνατα.

This Post:
00
243645.74 in reply to 243645.73
Date: 8/17/2013 2:55:31 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Συγχαρητηρια στο Κορακα για την αξια νικη του!
Δυστυχως πεσαμε στο ντουβαρι που λεγετε Αλφασι που αμοιβεται λιγοτερο απο 3 χιλιαρικα αλλα αναχετιζει παικτες των 40 χιλιαδων.
Στραβος δεν ειναι ο γυαλος σιγουρα...στραβα εγω αρμενιζω!

Και παλι συγχαρητηρια!

This Post:
00
243645.75 in reply to 243645.74
Date: 8/22/2013 10:27:26 AM
Overall Posts Rated:
4343
Απο περιεργια και επειδη μαρεσουν τα στατιστικα, εκανα μερικα μαθηματικα για το παιχνιδι αυτο.

-Παραγοντας τυχη = Ισοπαλια.
Το σκορ ακομα και με χωρις τον παραγοντα τυχης (του Sarithin) παραμενει ακριβως το ιδιο.
-Τακτικες = Επισης Ισοπαλια.
Καμια απο τις δυο ομαδες δεν εκανε την φοβερη εκπληξη ουτε το φοβερο λαθος σε επιπεδο επιλογης συστηματος.
-Συσχετιζομενες ροες και επιθεσεις: = Ισοπαλια
Ατρομητος Περ - Παναθηναικος 2009
Συσχετ Ριμπ: 0,857 - 1,167 (ελαφρα υπεροχη του Παναθηναικου στα Ριμπαουντ)
Συσχετ Αποτελ Επιθ: 0,892 - 0,807 (καλυτερη επιθετικη ροη απο Ατρομητο)
Συσχετ Εσωτ Σκορ: 1,115 - 1,149 (καλυτερο εσωτερικο σκοραρισμα απο Παναθηναικο)
Συσχετ Περ Σκορ: 0,720 - 0,687 (ελαφρυ προβαδισμα για Ατρομητο)

Τοσο ισοροπημενο (σε στατιστικο επιπεδο παιχνιδι) σπανια εμφανιζεται. Κατι που φαινεται και στο τελικο σκορ.
Ο νικητης κριθηκε πιθανοτατα στις, αγνωστες για εμας, λεπτομεριες (αντοχες, αγων καταστ, μαρκαρισματα, σκιλ, κλπ)
Καθαρα στο στατιστικο επιπεδο, ο μονος δεικτης που κανει διαφορα ειναι το Συσχετ Ριμπ καθως ειναι πανω απο 1,15 και συνηθως σημαινει κυριαρχια στα Ριμπ. Αυτο ομως δεν αποτυπωθηκε καθαρα στους αριθμους Ριμπ του αγωνα πιθανον για τους αγνωστους παραγωντες που αναφεραμε πριν.
Επισης με την μεθοδο των 4 παραγωντων νικης (Ευστοχια, Ανανεωση Επιθ (δλδ Επιθ Ριμπ), Κατοχη, Ελευθ Βολ, αν και ελαχιστα, στους 3 απο τους 4 παραγωντες εχει προβαδισμα ο Παναθηναικος. Μονο στη κατοχη εχει προβαδισμα ο Ατρομητος.

Ελπιζω να εριξα λιγο φως στο τουνελ που λεγεται "Μηχανη Αγωνα"

This Post:
00
243645.76 in reply to 243645.75
Date: 8/22/2013 2:24:32 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Πολυ ωραια η αναλυση σου φιλε μου Σαινη!
Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ανεφερες και συμφωνω απολυτα οτι σε εκεινο το συγκεκριμενο παιχνιδι οπως κατεβηκαν οι ομαδες και αν λαβουμε υποψη ολους τους παραγοντες(αγωνιστικες, σκιλς κτλ) νικητς επρεπε να βγει εστω και για δυο ποντους ο Παναθηναικος! Απολυτως δεκτο αυτο και κατανοητο!
Εγω εχω μια αλλη διαφωνια με τη μηχανη του buzzer και νομιζω εκει θα επρεπε να το προσεξουν λιγο περισσοτερο το θεμα και εξηγουμε αμεσως:
Εχοντας καλως η κακως(καλως οπως προειπα στη προκειμενη περιπτωση) αποφασισει η μηχανη του παιχνιδιου να δωσει 96 ποντους στο Παναθηανικο και 94 σ εμενα θα επρεπε απλα να τα μοιραζει πιο σωστα για να γινεται και πιο αληθοφανες το αποτελεσμα...Δηλαδη θελεις να μου δωσεις 94 ποντους...οκ...Πας και δινεις 22 ποντους στον C μου με 11-15 σουτ που παιζει απεναντι σ ενα ισαξιο και μαλλον καλυτερο απο αυτον παικτη (μαλιστα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ο C του Παναθηναικου ειχε και καλυτερη αγωνιστικη κατασταση) και αντ αυτου δινεις 11 ποντους στον SF μου με 4-14 σουτ και τραγικα ποσοστα γενικως που παιζει απεναντι σε ενα πιτσιρικα των 2000 μισθο που αν κρινω απο dmi και αποδοσεις ακομα και προπονηση να εχει φαει το πολυ να εχει φτασει τπτ καταρτισμενος αντε διαπρεπης στην αμυνα(ποια αμυνα? και στις δυο?....δυσκολα...αλλα τον SF μου τον αναχαιτιζε παντου!)
Αν εκανε το αντιθετο η μηχανη θα μπορουσε κανεις να πει τπτ?
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...
Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια...96-94 το σκορ...οκ...δεκτο ξαναλεω...απλα για το θεαθηναι ρε παιδι μ...

This Post:
00
243645.77 in reply to 243645.76
Date: 8/22/2013 4:52:14 PM
Overall Posts Rated:
4343
Κοιτα, απο οτι βλεπω ο Alfasi προπονειται περιμετρικα (στα ματς παιζει συνηθως SG-PG) και το πιθανοτερο ειναι ΠερΑμ-Πασα. Επισης εχει μια ταση να φορτωνει με φαουλ τους αντιπαλους του. Αυτο κατι κρυβει....
Επισης ο μισθος του στην παρουσα φαση δε πρεπει να μας λεει κατι γιατι αν εφαγε προπονηση και τουμπανιασε, ο μισθος θα ανεβει στο τελος της χρονιας. Αρα κατι παιζει εδω. Την απορια θα μπορουσε να μας την λυσει πανευκολα ο Κορακας :P

Απτην αλλη ο δικος σου ο Francois ειναι περιμετρικος SF, αμυντικα και επιθετικα ικανος για ολα αλλα ξαναλεω περιμετρικα. Το σκιλς στα Ριμπ πρεπει να ειναι χαμηλα (στο συγκεκριμενο ματς ειχε 1 και μ.ο. χρονιας 3,8). Αυτο ειναι γενικα τρυπα για SF οταν παιζει εσωτερικο συστημα. Γιατι 1) εκτος του οτι πρεπει να εχεις σταθερα 2,5 απειλες ( C, PF και μιση απειλη ακομα, συνηθως SF), και 2) αφου ολο το παιχνιδι γινεται μες τη ρακετα εκει θα παιζονται και τα Ριμπ αρα ποιοι θα τα μαζευουν? Οι 2,5 "εσωτερικοι".
Η ΠερΑμ και ΕσΑμ του δεν αφησαν τους αντιπαλους SF να βαλουν πανω απο 7 ποντους και οι δυο μαζι και να περασουν 5 ασιστ. Αρα Αμυντικα ειναι τερατακι. Επιθετικα ομως ζοριστηκε και δε βλεπω ξεκαθαρα το γιατι.

Αυτο που λες για τον C σου να ξες οφειλεται στις 36 ασσιστ που δοθηκαν, αφου και ο PF σου τροφοδοτηθηκε καλα. Και μη φανταστεις οτι θα ειχατε μεγαλες διαφορες ΕσΣου-ΕσΑμ, οι ΕσΑμυνες εδω παιζουν γυρω στα 14-15 (σπανια 16+) οσο και το ΕσωτΣουτ, οποτε ενα πανω ενα κατω δεν βλεπεις διαφορα μεγαλη και μετα μετραν τα δευτερευοντα σκιλς κλπ.

Τελος, παρολο που ενα μικρο στατιστικο προβαδισμα το ειχε ο Παναθηναικος, μη ξεχνας οτι επαιζες και εκτος εδρας. Εκτος το οτι η εδρα δινει πλεονεκτημα στα ratings δινει και κατα μεσο ορο 5 ποντους στον γηπεδουχο και αφαιρει 5 απο τον φιλοξενουμενο. Αν κανεις τα μαθηματικα θα δεις ποσο οριακα κοντα ησασταν.

Last edited by sainhs at 8/22/2013 4:53:01 PM

This Post:
00
243645.78 in reply to 243645.77
Date: 8/22/2013 5:28:04 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Τα λες πολυ σωστα και δεν διαφωνω σε τιποτα απ οτι λες...Ουτε επισης διαφωνω οτι επρεπε να χασω...Το ξεκαθαρισα και πριν αυτο...Παρ ολα αυτα συνεχιζω να πιστευω οτι η μηχανη δεν τα μοιραζει σωστα τα ποντακια στους παικτες της καθε ομαδας δλδ δεν μοιραζει σωστα το 94 στους παικτες μου και το 96 στους παικτες του Κορακα! Αρα δεν μιλαω για το σκορ...το 96-94 ειναι σωστο...κανενα προβλημα...το πως θα μου το παρουσιασεις εμενα ειναι ενα αλλο θεμα!

Πιστευω δλδ οτι υπολογιζει το σκορ με καποιους αλγοριθμους και μετα πρεπει καπως αυτο το σκορ να το παρουσιασει στο χρηστη! Και λεει 96-94 θα κερδισει ο παναθηναικος...ολα καλα μεχρι εκει! Μετα λεει τωρα θα μοιρασω τους ποντους στους παικτες...εκει εχω τις αμφιβολιες μου!Ξαναλεω αυτο δεν παιζει καθολου ρολο στο σκορ! Απλα για τα ματια μας να τα βλεπουμε πιο φυσιολογικα τα πραγματα. Εχω δηλαδη αμφιβολιες για να σου δωσω να καταλαβεις καλυτερα στο κομματι του πως θα μοιραστουν οι ποντοι στους παικτες και πως θα το παρουσιασουμε αυτο στο simulation.

Παμε τωρα στα skills...Ο alfasi εχει φαει προπονηση...δεκτο και ευκολο να το διακρινεις...το dmi του ειναι στα 30.000 με δυνατος αγωνιστικη....αρα καμια 60.000 να πω με καταρτισμενος...αρα απο τη μικρη μου εμπειρια...το πολυ κανενα 10αρι περιφερειακη αμυνα σωστα(και πολυ λεω)? Πιστευεις οτι φτανει το 10αρι για τον SF μου(εννοω να δικαιολογει το 4/14 σουτ)? Και ρωτω επειδη αν δεις τον αγωνα η μηχανη παρουσιασε τα περισσοτερα σουτ ως μεσης αποστασης σουτακια(+ 3 χαμενα τριποντα)...σχεδον μηδενικα εσωτερικα σουτ! Και αυτα τα λιγα μπασιματα που εκανε και εχασε πιστευεις οτι περα απο περιφερειακη εχει φαει και προπονηση στη εσωτερικη?...κι αν ναι ποσο? Φτανει αυτο να αναχαιτιζει τα μπασιματα του δικου μου?

Πιστευω λοιπον οτι καπου εκει το εχουν αφησει λιγο φλου στη μηχανη (την παρουσιαση των σουτ στην προσομοιωση του αγωνα εννοω και το ποιος θα βαλει ποσους ποντους)...και το πιστευω αυτο γτ να σου πω την αληθεια δεν εχει και πολυ σημασια πως το παρουσιαζουν το καθε παιχνιδι στη προσομοιωση...σημασια για τους περισσοτερους εχει το σκορ σωστα? Αρα ισως επελεξαν να μη φορτωσουν κι αλλο προγραμματιστικα τη μηχανη του παιχνιδιου αλλα να αφησουν αυτο το κομματι λιγο πιο light και να δωσουν περισσοτερο βαρος αλλου(πχ στον αλγοριθμο που τρεχει τον υπολογισμο του σκορ)...Απλως αυτο ισως ξενιζει καποιους που καθονται και βλεπουν ζωντανα και μερικα παιχνιδια(οπως εγω :) )

Φυσικα ολα τα παραπανω δεν γινονται σε ολους τους αγωνες...Σε καποιους πετυχαινει τη προσομοιωση με μεγαλυτερη ακριβεια! Σε καποιυς παλι τα παρουσιαζει ακομα χειροτερα απ το παραδειγμα François - Alfasi...

Αυτα...σορυ για την πολυλογια απλα ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω! Ποια η γνωμη σου σ αυτα που λεω?

Last edited by Fearless pigeon at 8/22/2013 5:39:38 PM

Advertisement