Όνομα ομάδας:
Olympiakos Kalli8eas(27711)Χρήστης: Fentagin7
1ος Αγώνας: 14/10/2007
Αν και είναι στο παιχνίδι από την σεζόν 2 τα σημαντικά για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας αρχίζουν από την σεζόν 7 όταν δηλαδή έκανε το άλμα και προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.Απο κει και έπειτα, πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα φτάνοντας πολύ ψηλά στο κύπελλο και διεκδικόντας στα ίσια την άνοδο στην Α1 σε όποιον όμιλο και αν βρέθηκε.Στο κύπελλο έχει φτάσει μία φορά στον τελικό(season 3) και 3 ακόμα φορές στους 32.Στο πρωτάθλημα μετά την ανοδό του στον όμιλο ΙΙ.1 μπήκε απευθείας στα playoffs και την αμέσως επόμενη χρονιά πέτυχε την πολυπόθητη άνοδο. Βέβαια δεν κατάφερε να παραμείνει και από τότε κάνει προσπάθειες να ξαναανεβεί στα σαλόνια της Α1 από την ΙΙ.3 αν και δεν τα έχει καταφέρει προς το παρόν...
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α) Από διαφήμιση στο hattrick, πάντα μου άρεσαν τα sport manager games
Β) Η ανοδος μου στην Α1
Γ) Η φετινή σεζόν
*Το σκέφτηκα να τα παρατήσω για τις αδικίες που κάνουν μερικοί
Δ) Massimo Ianniello – θεός
E)Green Devils - όχι για καλούς λόγους...., Kentauroi Cholargou - είναι κολλητός
Στ) Παίξτε τίμια ρε παιδία, ένα παιχνίδι είναι.!!!!
Όνομα ομάδας:
Mavros Likos(27728)Χρήστης: gioRgos
Ο Μαύρος Λύκος ξεκίνησε την πορεία του στο παιχνίδι από την τρίτη εθνική και γρήγορα έφτιαξε ένα δυνατό σύνολο.Μέσα σε μία σεζόν κατάφερε να ανεβεί κατηγορία (season 4) και έπειτα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρωταγωνιστούσε στην ΙΙ.1 φτάνοντας 3 διαδοχικές σεζόν στον τελικό. Μετά βέβαια από αυτές τις αποτυχημένες προσπάθειες για άνοδο στην Α1 περιορίζεται στην είσοδο στα playoffs ενώ παράλληλα εδώ και πολύ καιρό προπονούσε τον PG της Εθνικής Κοκκαλίδη τον οποίο και πούλησε φέτος για πάνω από 4 εκ. στον MartiouUnited, ομάδα της ελληνικής Α1.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α)Για το παιχνίδι έμαθα σε κάτι forum στο hattrick και απο εκει είπα να δοκιμάσω.Δεν περίμενα οτι θα κόλλαγα βέβαια αλλα την έπαθα. Έβαλα και 2 φιλαράκια και είχαμε μάχες στα φιλικά πολυ γέλιο. Ο ένας με ξεπέρασε αφου φέτος ήταν στην Α1 οι biribakides που στην αρχη ηταν πράσινα άλογα αλλα.... τέλος πάντων.Ο αλλος φίλος peristeri bc περνάει τον περισσότερο καιρο του στην ΙΙΙ αλλα ετσι ειναι αυτα (χαχαχα)
Β)Η καλύτερη μου στιγμή οταν ο Kokkalidis το πουλέν άρχισε να παίζει στην εθνική.Ουτε θυμάμαι πόσες χρονιές τον προπονούσα μονο αυτον και απο αυτη την άποψη νομίζω οτι είναι ένα μικρο θαύμα που ειμαι ακόμα στην ΙΙ χωρις σταματημό απο την 4η σεζόν.
Γ) Χειρότερη στιγμή στο παιχνίδι βασικα δεν υπάρχει αφου ειναι απλα ενα παιχνιδι και απο αυτη την άποψη οσο δεν βαριέμαι θα συνεχίζω ακομα και στην 5η να πέσω.Εδω δεν βαριέται ο asingratitos που τα εχει σαρώσει ολα τι λεμε τώρα.
Δ)Ε τον kokkalidi φυσικά ποιον άλλον?
Ε)Ε ναι το peristeri bc αλλα ο φιλος δεν ανεβαίνει με τπτ ρε παιδάκι μου.odinoris θα πέσω εγω ρε φιλε που θα παει καπου θα βρεθούμε (χαχα)
Στ)Ας προσθέσω και ενα γενικό σχόλιο.Παιδια μην τα βάζεται με τους εθνικούς προπονητές δεν φταίνε τα παιδιά απλα πρέπει πολλοί απο εμας να προπονούν 1 παιχτη για πολλές σεζόν για να παει η εθνικη μπροστά τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.Να δωσω εδω και τις ευχαριστίες μου σε παιδια που μου εχουν σταθεί ειτε φιλικά είτε συμβουλευτικά.Greekie (απο τα παλια),kavala44,odinoris,airjohn και φυσικά το φιλο rotondo για την υπομονή του
Όνομα ομάδας:
Campo Stars(27728)Χρήστης: Asterius
Ο Campo βρισκόταν στην ίδια κατηγορία από την σεζόν 3 έως και την 12η φτάνοντας συνεχώς στα playoffs, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει τον στόχο του. Τελικά την σεζόν 12 αν και ήταν το outsider για άνοδο, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με 2-0 στους τελικούς ανέβηκε στην Α1. Εκεί αν και είναι αλήθεια πως ήταν άτυχος σε πολλούς αγώνες φάνηκε πως θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει το επίπεδο, κυρίως αμυντικά, των υπόλοιπων ομάδων και με σερί 2-20 έπεσε κατηγορία.Εμβληματικός αρχηγός της ομάδας ήταν για πολλές σεζόν ο Κωνσταντίνος Καραπατάκης, οποίος έπαιξε συνολικά 218 ματς