Συμφωνώ με όσα λές και απόδειξη ειναι οτι εγώ δεν εχω λάβει μέρος σε αυτή την ανομία των πολιτικών, σε αυτό το ξεπούλημα αφού όσες φορές έχω ψηφήσει έως τώρα στη ζωή μου, ήταν ΛΕΥΚΟ, διότι πολύ απλά δεν με εκφράζει κανείς τους, και όχι ο λιγότερο χειρότερος... Και που πάει στο πρώτο κόμμα τι να λέει, για σκέψου κάποτε ενα 25% λευκά. Θα στείλει ενα μήνυμα σίγουρα...
Οσο αναφορά τα greeklish σίγουρα εχεις ενα δίκιο, κακή συνήθεια απο το μσν είναι... ελπίζω να καταφέρω να την κόψω.
Σε προσωπικό επίπεδο έχω αγωνιστεί για πολλά, σε ότι νομίζω οτι μπορώ να αλλάξω. πχ. να αλλάξει χάρτης του 500 π.Χ. που έλεγε την Κων/πολη , Ιστανμπουλ στους Δελφούς!!!!! Μου είπαν οτι το έκαναν, αλλα δεν εχω πάει να το δώ για να σιγουρευτώ.. και άλλα διάφορα τέτοια ασήμαντα... αλλα απο κάπου πρέπει να αρχίσουμε....
Τέλοσπάντων, δεν θέλω να διαφημίζομαι -αλλωστε δεν εχω κανει κατι τρομερο-, να κάνουμε κατι θέλω, οτι μπορούμε...
Οσο αναφορα το θέμα του παιχνιδιού δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά...η ρίζα του προβλήματος πρεπει να χτυπηθεί, οχι οι ΒΒs....
I love this game!