BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Hellas Buzzerbeater Records

Hellas Buzzerbeater Records

Set priority
Show messages by
This Post:
00
151359.67 in reply to 151359.59
Date: 10/2/2010 5:06:40 PM
Overall Posts Rated:
3131
Όνομα ομάδας: panionios(27678)
Χρήστης: GM-Billion
1ος Αγώνας: 14/10/2007

Ο panionios είναι μαρκάν η καλύτερη ομάδα του Ελληνικού buzzerbeater(:P).Στην ΙΙΙ.7, από όπου ξεκίνησε, μπήκε στα playoffs και παρόλο που έχασε στον προημιτελικό προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.Εκτός από ένα σύντομο πέρασμα στην ΙΙΙ μένει εκεί χωρίς να έχει κάνει όμως έως τώρα το βήμα παραπάνω.Στο κύπελλο δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και γι αυτό σύνηθως αποκλείεται από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.Εδώ και μερικές σεαζόν είναι GM και ασχολείται περισσότερο με τις ανάγκες της κοινότητας.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α)Το παιχνίδι μου το σύστησε ο κολλητός μου ενώ ήμουν στο νοσοκομείο και ανάρρωνα από μια επέμβαση.Μου λεει άντε τελείωνε βγες γιατί έχουμε και άλλο κολλημα μετά το Hattrick. Έτσι και έγινε μεγάλο κόλλημα.
Β)Μεγάλες επιτυχίες δεν έχω αφού είμαι ακόμα στην ΙΙ κατηγορία.Οπότε θα έλεγα το γεγονός ότι μου πρότειναν οι ΒΒs να γίνω GM χωρίς να γνωρίζω κανέναν ήταν για μενα μια αναγνώριση. Αν το έχω μετανιώσει ή οχι που δέχτηκα είναι άλλο θέμα...
Γ)Επίσης έχει να κάνει με τα καθήκοντα μου σαν GM.Δεν υπάρχει χειρότερη θέση από το να τιμωρείς χρήστες που δεν παραδέχονται τα αυτονόητα.
Δ) Evans Whittington (2267616) ήταν ο πρώτος παίκτης που πούλησα και έφερε καλά τα λεφτά στο ταμείο μου. Αν και το μετάνιωσα εκείνη την χρονιά.
Ε)Όχι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη "αγωνιστική αντιπαλότητα" με κάποιον χρήστη.
ΣΤ)Το Buzzerbeater είναι ένα δικτιακό ΠΑΙΧΝΙΔΙ,όλοι μας καθόμαστε μπροστά σε μια οθόνη μόνο και μόνο για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.Όποιος δεν το βλέπει έτσι, δυστυχώς είναι πολλοί, έχει χάσει το νόημα του παιχνιδιού,
καλή συνέχεια και ευχαριστώ πολύ!!!

Όνομα ομάδας: Floga(27731)
Χρήστης: sav__vas

Η Floga είναι σταθερά μια ομάδα επιπέδου ΙΙΙ κατηγορίας με ισχυρό ελληνικό κορμό και με ένα σύνολο που κάθε χρόνο διεκδικεί στα ίσια την άνοδο στην ΙΙ.Ξεκινώντας από την ΙΙΙ.10 την σεζόν 2 κατάφερε χωρίς όμως να κερδίσει τους τελικούς να ανεβεί κατηγορία. Στην ΙΙ.2 όπου και τοποθετήθηκε εκτός από την πρώτη χρονιά που μπήκε ως 3ος στα playoffs δεν είχε το απαραίτητο υλικό για να σταθεί με αποτέλεσμα την σεζόν 7 παράλληλα με την καλή πορεία του στο κύπελο (έφτασε μέχρι τους 16).Έπεσε στην ΙΙΙ.15 στην οποία και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Τέλος έχει φτάσει ακόμη μία φορα στους 16 του κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 16, όταν και αποκλείστηκε από του Biribakides.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α)Από μια διαφήμιση σε ένα site
Β)Την 3 σεζόν που ανέβηκα κατηγορία
Γ)Τα οικονομικά προβλήματα που έχω φέτος
Δ)Τον Abel Vargas Segovia
Ε)Τον mavros likos (27728).Δεν μπορούσα να τον νικήσω ούτε σε φιλικό.

Όνομα ομάδας: Athens Lions(27676)
Χρήστης: Tomygun

Τα λιοντάρια παρόλου που την σεζόν 2 δεν έφτασαν στους τελικούς, πήραν την άνοδο στην ΙΙ.4 λόγω του πολύ καλού σερί τους(18-4). Η επόμενη χρονία ήταν σίγουρα η σημαντικότερη στην ιστορία τους. Στο κύπελο πήγαν έως τους 64 και στο πρωτάθλημα έφτασε ένα βήμα πριν την Α1, αφού έχασε στον τελικό από τον Olympiakos Rio με παρόμοιο σκορ(82-74,82-75). Έκτοτε δεν έχει καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Την σεζόν 6 υποβιβάστηκε στην ΙΙΙ.12 και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανεβεί. Αξιοσημείωτο είναι πως αν και έχει κανει πάνω από 100 μεταγραφές έχει μόνο 3 ξένους παίχτες...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α)Τυχαία έψαχνα και το βρήκα.Επαιζα hattrick και ήθελα κάτι σε μπάσκετ.
Β)Καλυτερη στιγμή ήταν όταν κέρδισα μία ομάδα που έχανα συνεχώς.
Γ)Χειρότερη είναι όταν χάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί.
Δ)Στην αρχή δεν είχα ασχοληθεί πολύ και έπαιζε να το παρατήσω.Μετά κόλλησα.
Ε)Telis Iosifidis. Τον κραταω ακόμα από ντραφτ.
Στ)Η κάθε νίκη είναι σημαντική.Μερικές φορές που σε έχουν προκαλέσει σε κάποιο φόρουμ θέλεις να κερδίσεις λίγο παραπάνω.

This Post:
11
151359.68 in reply to 151359.59
Date: 10/2/2010 5:06:54 PM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
Όνομα ομάδας: Olympiakos Kalli8eas(27711)
Χρήστης: Fentagin7

Αν και είναι στο παιχνίδι από την σεζόν 2 τα σημαντικά για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας αρχίζουν από την σεζόν 7 όταν δηλαδή έκανε το άλμα και προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.Απο κει και έπειτα, πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα φτάνοντας πολύ ψηλά στο κύπελλο και διεκδικόντας στα ίσια την άνοδο στην Α1 σε όποιον όμιλο και αν βρέθηκε.Στο κύπελλο έχει φτάσει μία φορά στον τελικό(season 3) και 3 ακόμα φορές στους 32.Στο πρωτάθλημα μετά την ανοδό του στον όμιλο ΙΙ.1 μπήκε απευθείας στα playoffs και την αμέσως επόμενη χρονιά πέτυχε την πολυπόθητη άνοδο. Βέβαια δεν κατάφερε να παραμείνει και από τότε κάνει προσπάθειες να ξαναανεβεί στα σαλόνια της Α1 από την ΙΙ.3 αν και δεν τα έχει καταφέρει προς το παρόν...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α) Από διαφήμιση στο hattrick, πάντα μου άρεσαν τα sport manager games
Β) Η ανοδος μου στην Α1
Γ) Η φετινή σεζόν
*Το σκέφτηκα να τα παρατήσω για τις αδικίες που κάνουν μερικοί
Δ) Massimo Ianniello – θεός
E)Green Devils - όχι για καλούς λόγους...., Kentauroi Cholargou - είναι κολλητός
Στ) Παίξτε τίμια ρε παιδία, ένα παιχνίδι είναι.!!!!

Όνομα ομάδας: Mavros Likos(27728)
Χρήστης: gioRgos

Ο Μαύρος Λύκος ξεκίνησε την πορεία του στο παιχνίδι από την τρίτη εθνική και γρήγορα έφτιαξε ένα δυνατό σύνολο.Μέσα σε μία σεζόν κατάφερε να ανεβεί κατηγορία (season 4) και έπειτα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρωταγωνιστούσε στην ΙΙ.1 φτάνοντας 3 διαδοχικές σεζόν στον τελικό. Μετά βέβαια από αυτές τις αποτυχημένες προσπάθειες για άνοδο στην Α1 περιορίζεται στην είσοδο στα playoffs ενώ παράλληλα εδώ και πολύ καιρό προπονούσε τον PG της Εθνικής Κοκκαλίδη τον οποίο και πούλησε φέτος για πάνω από 4 εκ. στον MartiouUnited, ομάδα της ελληνικής Α1.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α)Για το παιχνίδι έμαθα σε κάτι forum στο hattrick και απο εκει είπα να δοκιμάσω.Δεν περίμενα οτι θα κόλλαγα βέβαια αλλα την έπαθα. Έβαλα και 2 φιλαράκια και είχαμε μάχες στα φιλικά πολυ γέλιο. Ο ένας με ξεπέρασε αφου φέτος ήταν στην Α1 οι biribakides που στην αρχη ηταν πράσινα άλογα αλλα.... τέλος πάντων.Ο αλλος φίλος peristeri bc περνάει τον περισσότερο καιρο του στην ΙΙΙ αλλα ετσι ειναι αυτα (χαχαχα)
Β)Η καλύτερη μου στιγμή οταν ο Kokkalidis το πουλέν άρχισε να παίζει στην εθνική.Ουτε θυμάμαι πόσες χρονιές τον προπονούσα μονο αυτον και απο αυτη την άποψη νομίζω οτι είναι ένα μικρο θαύμα που ειμαι ακόμα στην ΙΙ χωρις σταματημό απο την 4η σεζόν.
Γ) Χειρότερη στιγμή στο παιχνίδι βασικα δεν υπάρχει αφου ειναι απλα ενα παιχνιδι και απο αυτη την άποψη οσο δεν βαριέμαι θα συνεχίζω ακομα και στην 5η να πέσω.Εδω δεν βαριέται ο asingratitos που τα εχει σαρώσει ολα τι λεμε τώρα.
Δ)Ε τον kokkalidi φυσικά ποιον άλλον?
Ε)Ε ναι το peristeri bc αλλα ο φιλος δεν ανεβαίνει με τπτ ρε παιδάκι μου.odinoris θα πέσω εγω ρε φιλε που θα παει καπου θα βρεθούμε (χαχα)
Στ)Ας προσθέσω και ενα γενικό σχόλιο.Παιδια μην τα βάζεται με τους εθνικούς προπονητές δεν φταίνε τα παιδιά απλα πρέπει πολλοί απο εμας να προπονούν 1 παιχτη για πολλές σεζόν για να παει η εθνικη μπροστά τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.Να δωσω εδω και τις ευχαριστίες μου σε παιδια που μου εχουν σταθεί ειτε φιλικά είτε συμβουλευτικά.Greekie (απο τα παλια),kavala44,odinoris,airjohn και φυσικά το φιλο rotondo για την υπομονή του

Όνομα ομάδας: Campo Stars(27728)
Χρήστης: Asterius

Ο Campo βρισκόταν στην ίδια κατηγορία από την σεζόν 3 έως και την 12η φτάνοντας συνεχώς στα playoffs, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει τον στόχο του. Τελικά την σεζόν 12 αν και ήταν το outsider για άνοδο, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με 2-0 στους τελικούς ανέβηκε στην Α1. Εκεί αν και είναι αλήθεια πως ήταν άτυχος σε πολλούς αγώνες φάνηκε πως θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει το επίπεδο, κυρίως αμυντικά, των υπόλοιπων ομάδων και με σερί 2-20 έπεσε κατηγορία.Εμβληματικός αρχηγός της ομάδας ήταν για πολλές σεζόν ο Κωνσταντίνος Καραπατάκης, οποίος έπαιξε συνολικά 218 ματς

This Post:
22
151359.69 in reply to 151359.59
Date: 10/2/2010 5:07:15 PM
Overall Posts Rated:
3131
(συνέχεια...)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α) Από τον κολλητό μου στο real life Δημήτρη (james wax), ιδιοκτήτη της επίσης ιστορικής ομάδας BOMBAY MIXX, ξέροντας την τρέλα για τα basketball manager games που έχουμε και οι 2
Β)Η άνοδος την προηγούμενη σεζόν στην Α1 HELLAS φυσικά
Γ)Μαλλον η φετινή που έκανα τις περισσότερες και μεγαλύτερες ήττες στην Α1
Μου πέρασε κάποιες στιγμές να τα παρατήσω όταν για συνεχόμενες χρονιές στην ΙΙ.1 έχανα στο τσακ (στον πόντο) την άνοδο μέσω των play-off
Δ) Τον Nichita Atanasiu που πούλησα πρόσφατα (ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, μέγας σκόρερ (17σουτ με άλμα, 12 εμβελεια) και τον Manolis Karapatakis που επίσης πούλησα φέτος με βαριά καρδιά (Αρχηγική φυσιογνωμία έκανε την βρώμικη δουλειά, έπαιζε άνετα από SF ώς C, σκόραρε μοίραζε κλπ κλπ και το πιο σημαντικό ήταν draft της ομάδας)
Ε) Μπα δεν έχω βάλει κάποιον στο μάτι :)
Στ) τρομερά εθιστικό στο παιχνίδι, έχει βέβαια ακόμα πολλές ατέλειες και κουλά αλλά εξακολουθούν να το παίζουν παίχτες-ομάδες που γνώρισα από τη σεζόν 3 και αυτό φανερώνει το πόσο καλό ειναι το game. Προτείνω κάποια στιγμή μια συνάντηση bb-manager ή κάποιο αντίστοιχο event

Όνομα ομάδας: Bombay mixx(27682)
Χρήστης: JAMES WAX

Bombay mixx, ένας από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους του ελληνικού buzzerbeater.Ιδρύθηκε προς το τέλος season 2, κατάφερε να παραμείνει στην 3η κατηγορία και στη συνέχεια αρχίσε η ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 και τη συμμετοχή του στα πλευ-οφ..Μετά από 2 seasons παραμονής στην Α1 υποβιβάστηκε αφού ηττήθηκε 2 φορές από την ‘’ΑΕΚ ΒC 2007’’.Μετά από παραμονή του για 3 seasons στην 2η κατηγορία υπέστη μεγάλο πλήγμα με τον υποβιβασμό του στην 3η όπου και βρίσκεται μέχρι στιγμής.Στο κύπελλο η καλύτερη του πορεία πραγματοποιήθηκε τη season 6 όπου και έφτασε στα προημητελικά της διοργάνωσης!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Α) Πριν το bb έπαιζα ενα αντίστοιχο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έψαχνα όμως πάντα μήπως κατα τύχη βγει κάποιο μπασκετικό. Έτσι μια μερα στο internet ανακάλυψα το παιχνίδι πoυ μου άλλαξε τη ζωή. Γράφτηκα, το μελέτησα, ενθουσιάστηκα και έβαλα σε αυτό τον κολλητό μου (campo stars), ένα ξαδερφό μου και έναν συνάδελφο. Μετα απο το ΒΒ παράτησα φυσικά το άλλο που έπαιζα και είμαι κολημένος με αυτό.
Β)Σίγουρα η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι είναι η άνοδος μου στην Α1 τη σαιζόν 6. Εκείνη τη σαιζόν έφτασα και στα play off και στους 8 του κυπέλου.Ήταν μία μαγική σαιζόν. Άλλη μια μοναδική στιγμή ηταν η αναμετρηση με τον ασυγκρατητο την 9/9/08.σε εκεινο το ματς επαιξα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μου και τον κοντραρα πολυ.θυμαμαι ακομα την αγωνια μου βλεποντας το!!(εχασα 133-119).
Γ)Η χειροτερη στιγμη ηταν αναμφιβολα ο υποβιβασμος μου στην ΙΙΙ κατηγορια.ηταν μια απογοητευτική σαιζον. Μαλιστα δεν το περιμενα καθως δεν ειχα χειροτερη ομαδα απο ολες τις υπολοιπες τοτε. Εκεινη την περιοδο αρκετες φορες ειπα οτι τα παραταω αλλα η σκεψη διαρκουσε οχι πανω απο 1 λεπτο. Άλλωστε πως μπορεις να παρατησεις ενα παιχνιδι που σου εχει αλλαξει τη ζωη!!Το ββ εχει αλλαξει τις συνηθειες μου και εχει καθορισει τα ωραρια μου. Όλα τα υπολοιπα ενδιαφεροντα μου εχουν προσαρμοστει πανω του!!
Δ) Αυτη τη στιγμη στο hall of fame βρισκεται ενας μονο παιχτης. Ο christos mountakis.Είναι ενας παιχτης χωρις τρομερες ικανότητες αλλα ηταν αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία που έκανα απο τη σαιζον 4 μεχρι την 9.επαιζε στις θεσεις 3 και 4 με εξαιρετική ευκολία. Ένας αλλος παίχτης που θα του κανει παρέα στο hall of fame συντομα ειναι ο Aristotelis Filippidis. Ένας all around παιχτης. Παίζει ανετα στις θεσεις 1,2,3. Είναι το καλυτερο draft που απέκτησα μεχρι τωρα.αλλα και ενας ξενος μου εχει κλεψει την καρδιά.Ο irvin harris.Αμερικανός pf. Είναι μέλος της ομάδας από τις 22/11/07 μεχρι τωρα. Αναδείχτηκε, διεπρεψε και θα κρεμάσει τα παπούτσια του από αυτή την ομάδα!!

This Post:
11
151359.70 in reply to 151359.59
Date: 10/2/2010 5:07:24 PM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
(συνέχεια)

Ε) δεν εχω καποια συγκεκριμενη ομαδα που θα ηθελα να κερδιζω συνεχεια.σε ολη τη διαδρομη απο τον οκτωβριο του 2007 εχω αντιμετωπισει τις καλυτερες ομαδες του ελληνικου ββ.εχουμε δωσει φοβερες μαχες και το εχω απολαυσει.αν επρεπε να επιλεξω οπωσδηποτε μια ομαδα αυτη θα ηταν η doxara.πολυ καλη ομαδα τη
σαιζον 3.Αξέχαστες οι μαχες μεταξυ μας!!Τωρα εχει μετονομαστει σε doxara xanarxomaste kai ειναι μαλιστα εξαιρετικα δυνατη.ελπιζω να με θυμαται ο panos.
ΣΤ) Δεν ξερω πως ακριβως θα ειναι αυτο το αφιερωμα αλλα χαιρομαι διοτι θα θυμηθω και γω τις παλαιοτερες ομαδες.αυτα ειχα να πω....

Αυτά....................

This Post:
00
151359.71 in reply to 151359.70
Date: 10/3/2010 3:28:05 AM
Overall Posts Rated:
5454
Φοβερη δουλεια!!!!ΜΠΡΑΒΟ !!

Message deleted
This Post:
00
151359.74 in reply to 151359.72
Date: 10/3/2010 7:36:48 AM
Overall Posts Rated:
6868
συγχαρητήρια και από εμένα. πολύ καλή δουλειά.

Last edited by WINDASS at 10/7/2010 11:22:23 AM

This Post:
00
151359.75 in reply to 151359.74
Date: 10/3/2010 3:57:36 PM
Overall Posts Rated:
170170
foveroi!!!!!!!!!bravo magkes
sas edwsa oses mpalitses mporousa!!!

From: JohnnyB
This Post:
00