Όνομα ομάδας:
panionios(27678)Χρήστης: GM-Billion
1ος Αγώνας: 14/10/2007
Ο panionios είναι μαρκάν η καλύτερη ομάδα του Ελληνικού buzzerbeater(:P).Στην ΙΙΙ.7, από όπου ξεκίνησε, μπήκε στα playoffs και παρόλο που έχασε στον προημιτελικό προβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.Εκτός από ένα σύντομο πέρασμα στην ΙΙΙ μένει εκεί χωρίς να έχει κάνει όμως έως τώρα το βήμα παραπάνω.Στο κύπελλο δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και γι αυτό σύνηθως αποκλείεται από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.Εδώ και μερικές σεαζόν είναι GM και ασχολείται περισσότερο με τις ανάγκες της κοινότητας.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α)Το παιχνίδι μου το σύστησε ο κολλητός μου ενώ ήμουν στο νοσοκομείο και ανάρρωνα από μια επέμβαση.Μου λεει άντε τελείωνε βγες γιατί έχουμε και άλλο κολλημα μετά το Hattrick. Έτσι και έγινε μεγάλο κόλλημα.
Β)Μεγάλες επιτυχίες δεν έχω αφού είμαι ακόμα στην ΙΙ κατηγορία.Οπότε θα έλεγα το γεγονός ότι μου πρότειναν οι ΒΒs να γίνω GM χωρίς να γνωρίζω κανέναν ήταν για μενα μια αναγνώριση. Αν το έχω μετανιώσει ή οχι που δέχτηκα είναι άλλο θέμα...
Γ)Επίσης έχει να κάνει με τα καθήκοντα μου σαν GM.Δεν υπάρχει χειρότερη θέση από το να τιμωρείς χρήστες που δεν παραδέχονται τα αυτονόητα.
Δ) Evans Whittington (2267616) ήταν ο πρώτος παίκτης που πούλησα και έφερε καλά τα λεφτά στο ταμείο μου. Αν και το μετάνιωσα εκείνη την χρονιά.
Ε)Όχι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη "αγωνιστική αντιπαλότητα" με κάποιον χρήστη.
ΣΤ)Το Buzzerbeater είναι ένα δικτιακό ΠΑΙΧΝΙΔΙ,όλοι μας καθόμαστε μπροστά σε μια οθόνη μόνο και μόνο για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.Όποιος δεν το βλέπει έτσι, δυστυχώς είναι πολλοί, έχει χάσει το νόημα του παιχνιδιού,
καλή συνέχεια και ευχαριστώ πολύ!!!
Όνομα ομάδας:
Floga(27731) Χρήστης: sav__vas
Η Floga είναι σταθερά μια ομάδα επιπέδου ΙΙΙ κατηγορίας με ισχυρό ελληνικό κορμό και με ένα σύνολο που κάθε χρόνο διεκδικεί στα ίσια την άνοδο στην ΙΙ.Ξεκινώντας από την ΙΙΙ.10 την σεζόν 2 κατάφερε χωρίς όμως να κερδίσει τους τελικούς να ανεβεί κατηγορία. Στην ΙΙ.2 όπου και τοποθετήθηκε εκτός από την πρώτη χρονιά που μπήκε ως 3ος στα playoffs δεν είχε το απαραίτητο υλικό για να σταθεί με αποτέλεσμα την σεζόν 7 παράλληλα με την καλή πορεία του στο κύπελο (έφτασε μέχρι τους 16).Έπεσε στην ΙΙΙ.15 στην οποία και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Τέλος έχει φτάσει ακόμη μία φορα στους 16 του κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 16, όταν και αποκλείστηκε από του Biribakides.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α)Από μια διαφήμιση σε ένα site
Β)Την 3 σεζόν που ανέβηκα κατηγορία
Γ)Τα οικονομικά προβλήματα που έχω φέτος
Δ)Τον Abel Vargas Segovia
Ε)Τον mavros likos (27728).Δεν μπορούσα να τον νικήσω ούτε σε φιλικό.
Όνομα ομάδας:
Athens Lions(27676)Χρήστης: Tomygun
Τα λιοντάρια παρόλου που την σεζόν 2 δεν έφτασαν στους τελικούς, πήραν την άνοδο στην ΙΙ.4 λόγω του πολύ καλού σερί τους(18-4). Η επόμενη χρονία ήταν σίγουρα η σημαντικότερη στην ιστορία τους. Στο κύπελο πήγαν έως τους 64 και στο πρωτάθλημα έφτασε ένα βήμα πριν την Α1, αφού έχασε στον τελικό από τον Olympiakos Rio με παρόμοιο σκορ(82-74,82-75). Έκτοτε δεν έχει καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Την σεζόν 6 υποβιβάστηκε στην ΙΙΙ.12 και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανεβεί. Αξιοσημείωτο είναι πως αν και έχει κανει πάνω από 100 μεταγραφές έχει μόνο 3 ξένους παίχτες...
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α)Τυχαία έψαχνα και το βρήκα.Επαιζα hattrick και ήθελα κάτι σε μπάσκετ.
Β)Καλυτερη στιγμή ήταν όταν κέρδισα μία ομάδα που έχανα συνεχώς.
Γ)Χειρότερη είναι όταν χάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί.
Δ)Στην αρχή δεν είχα ασχοληθεί πολύ και έπαιζε να το παρατήσω.Μετά κόλλησα.
Ε)Telis Iosifidis. Τον κραταω ακόμα από ντραφτ.
Στ)Η κάθε νίκη είναι σημαντική.Μερικές φορές που σε έχουν προκαλέσει σε κάποιο φόρουμ θέλεις να κερδίσεις λίγο παραπάνω.