al ja imam uvijek argumenteonda nema razloga za izbjegavanjekonstruktivne rasprave su uvijek dobrodošle, dapače, što češće to boljerecimo, ako trebate savjet kako dobit lokardu samo mi se javite, nema smisla da ode u prvu ligu kad se ne zna tamo zadržat duže od jedne sezone, samo sramoti ligu iz koje dolazi a to vam ne treba
al ja imam uvijek argumente
pa znao sam ja dosta pisati ali bilo je nekih likova koji su provociralionda ću te ja izbjegavat... poznat sam po provokacijineargumentiranoal ja imam uvijek argumentekačio sam se s marijoh i nije bilo bez argumenata. preskakali su moje postove radi duljine
pa znao sam ja dosta pisati ali bilo je nekih likova koji su provocirali
neargumentirano
ček,ček...a koje si ti to argumente naveo ...kad si se ti posvadio.......:::)))
ček,ček...a koje si ti to argumente naveo ...kad si se ti posvadio.......:::)))sad ti mene prc da ja izvlačim te postove... e mal sutra, ak mi se bude dalo ;)))
nisam znao da si se bacio u day tradere?! prvo vidim da pišeš u pola šest ujutro, pa sad trejdaš
ma vodim razgovore na pitanjima i odgovorima u vezi igre i kako GE funkcionira
al ja imam uvijek argumente :)onda nema razloga za izbjegavanje :)konstruktivne rasprave su uvijek dobrodošle, dapače, što češće to bolje :)recimo, ako trebate savjet kako dobit lokardu samo mi se javite, nema smisla da ode u prvu ligu kad se ne zna tamo zadržat duže od jedne sezone, samo sramoti ligu iz koje dolazi a to vam ne treba :)
al ja imam uvijek argumente :)
i kaj nam to vrijedi kad bute nam vratili nazad Kivana, a on je jedini koji nije patetićan u prvoj ligi.....Zakaj nam voljenog GM- stalno izbacujete iz prve lige....nije dost dobar da se sa vama druži pa ga se oćete ćim prije riješiti...ili zato kaj jedini nije patetićan ...pa strši između vas....::::))))