5 BAR -4 VIL -στην ίδια σκατοζώνη βρίσκεται και ο Villagkouras που μάλλον και αυτουνου τελείωσαν τα λεφτά...ψάχνει 2 νίκες και οι παίκτες του θα πουληθούν ΜΕΤΑ τον αυριανό αγώνα...οπότε ίσως αύριο να είναι η μια απο τις δύο νίκες...ποιος είναι αυτός ο Ks Bielikowo που έκανε προσφορά στην προσφορά του??θεός...
Μωρέ λεφτά είχαμε και βγάζαμε, αλλά προοπτική δεν υπήρχε, αφού έκανα την στροφή στην προπόνηση, ελαφραίνω και αποχαιρετώ (ελπίζω του χρόνου) την ΙΙΙ. Πιστεύω μια 300άρα να σκάσει από τις 2 αποχωρήσεις που έρχονται σύνολο...
Πολύ αισιόδοξο σε κόβω για το δικό σου. Κατά τ'άλλα 7/8, μάλλον (ο έταιρος επικίνδυνος είμαι εγώ, αλλά δεν θυμάμαι τις καταστάσεις των Barceliosia της προηγούμενης βδομάδας για να κάνω συγκρίσεις...). Αν έκανε και δεύτερη σερί έκπληξη το Π. Φάληρο θα ήμουν υπόχρεος...
Εdit: Τώρα το είδα, πας για 6/8, ο Άλεξ μάλλον θα περάσει αύριο...
Το κύπελλο των Elites έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού παίζουν με ομάδα της ΙΙ που πρωταγωνιστεί με ίδιας αξίας ρόστερ περίπου. Κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσουν οι δικοί μας, αφού έχουν την έδρα συν τοις άλλοις.
Last edited by Villagkouras at 7/26/2013 6:01:36 AM