Ηρθε η ώρα να απαντήσω στις κατηγορίες που μου έγιναν μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα:
1) Θα καταγγείλω απο την πλευρά μου την καταστροφή της εξέδρας που φιλοξενεί τους αντιπάλους οπαδούς απο τους υπέρβαρους οπαδούς-ρινόκερους των Rhino Warriors... οι ομάδες που θα έχουν εντός έδρας αγώνα κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα στη συνέχεια να κάνουν ειδικές εργασίες ανακατασκευής στα γήπεδα τους... τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν απο τον Βασίλη τον ίδιο μετά απο αναφορά που θα γίνει στους υπεύθυνους του παιχνιδιού.
2) Θα συγχαρώ τον διαιτητή που επιτηρούσε την εξωτερική άμυνα των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο και είδε το βρώμικο παιχνίδι του Tolstov χρεώνοντας τον με 5 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο τρίτος διαιτητής του αγώνα φρόντισε να κρατήσει μέσα τον αντίπαλο SG παρά τα ύπουλα χτυπήματα αλά Τεόντοσιτς (δείτε σχετικές φάσεις εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=awaWfep6UcQ&feature=pl.... Απο την πλευρά μου θα προχωρήσω σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης που φρόντισε να βγάλει εκτός παιχνιδιού με 6 φάουλ τους δύο ψηλούς της ομάδας μου, αναγκάζοντας την ομάδα μου να παίξει στην παράταση με τα δευτεροτρίτα. Ο ίδιος διαιτητής έδωσε τις 30 απο τις 32 βολές που σούταρε ο αντίπαλος σε φάουλ-εφευρέσεις.
3) Δεν υπήρξε ποτέ πανό απο τους οπαδούς μου που έδειχνε τον Virtalehto με γύψο στα δύο πόδια... οι οπαδοί μου είναι 3χρονα τα οποία δεν ξέρουν ούτε να ζωγραφίζουν ούτε να γράφουν. Εξάλλου απο την προπέρσινη σεζόν προσωπικά έχω διαλύσει τον σύνδεσμο "PAMPER COCKNEY CLUB" και τους "ULTRA BABIES" για τους οποίους είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες απο γνωστούς προβοκάτορες.
4) Και μια και μίλησα για προβοκάτορες, όντως υπήρχε ένας Μήτσος στην κερκίδα... ο συγκεκριμένος υποχθόνιος τύπος, θέλει την τιμωρία της έδρας μας για άγνωστους λόγους. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έρευνα που έγινε (δυστυχώς λίγο πριν το ξεκίνημα της παράτασης) βρέθηκε ένα laser πάνω του μεταξύ άλλων, το οποίο χρησιμοποιούσε επίτηδες στα μάτια των αντίπαλων παικτών την ώρα που σούταραν ελεύθερες βολές... αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επαναληφθούν τουλάχιστον δέκα χαμένες βολές των αντιπάλων... στην παράταση που του αφαιρέθηκε το laser, είδαμε όλοι τι έγινε με τις έξι χαμένες βολές του Virtalehto.
5) Υπάρχει και μια καταγγελία που δεν αναφέρθηκε, αλλά έμαθα πως κυκλοφορεί ευρέως στους κύκλους του ΙΙΙ.14. Σύμφωνα με αυτή προσωπικά κατέβηκα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στάματησα τη μετάδοση του αγώνα, όταν ο σχολιαστής του αγώνα ανέφερε ότι στην τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων έγινε φάουλ απο τον Larucci. Όντως αυτό έγινε απο την πλευρά μου για να προστατεύσω την ομάδα απο τους γνωστούς κατευθυνόμενους δημοσιογραφίσκους που πρόσκεινται στους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους.
6) Τέλος, θα διαψεύσω τις φήμες για εκβιασμό των αντιπάλων ομάδων, μέσω των πρωτάκουστων καταγγελιών για εξόντωση σκυλιών, γατιών, καναρινιών κλπ... για να αντικρούσω τα λεγόμενα, θα ανακοινώσω αυτή τη στιγμή απο εδώ μέσα τη συμφωνία χορηγίας με την WWF Ελλάδας.