Ajde sada 3 dana da pricamo sta bi bilo kad bi bilo...
Samuraj je gazio redom sve, imao 22-0, ja sam silan entuzijazam istrosio za skor 18-4, potrosio sam vise ent na Kent nego on na tebe, o kupu i da ne pricam. I sada je to jedno polufinale toliko odlucilo. Moji igraci su bili opsednuti posle Lazarevca, a njegovi upropasceni posle derbija sa tobom. Moj centar je zbog entuzijazma sutirao trojke 2/3. Ne treba ni domaci teren ni igraci kada se ima dobar ent. Zato sto se toliko kunes u taj entuzijazam nisi imao prednost domaceg terena i nisi igrao finale te sezone, jer je Samuraj u poslednjem kolu igrao sa vecim zalaganjem.
Ajde kako sam onda pobedio u drugoj utakmici? Jel samuraj nije zaradio ent u prvoj a ja izgubio ili sam i tu utakmicu dobio na entuzijazam? Mislim stvarno, "dosla slabija ekipa i na entuzijazam uzela titulu", kako to da mi ne deluje smesno. I smesno i zalosno. Ajde da uporedimo igrace, svakog posebno. Iz prve petorke, Tesic blokiranje 1, ostalo 5+, Evans jedna cetvorka, ostalo 7+, centar spolja sve 5+, ajde da prebrojimo njegove nepostojece, katastrofalne i ocajne skilove... Sve igraci milionske vrednosti, koliko je protivnik platio transfer njegovih?
Last edited by predrag83 at 11/26/2013 9:25:09 AM