(συνέχεια...)
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α)επαιζα basketsim και ακουσα απο ενα φιλο οτι είχε φτιαχτει και ενα παρομοιο παιχνιδι basket simulator και ετσι αποφασισα να μπω να το δοκιμασω.
Β)Σιγουρα ο τελικος του κυπελου ελλαδος απεναντι στον Asingratitos.
Γ) Η χειροτερη στιγμη ηταν την σεζον 10 οταν και υποβιβαστηκα ανελπιστα απο την ΙΙ.4. Να τα παρατήσω δεν το σκεφτηκα ποτε ούτε και τώρα...
Δ)Τον Ruggiero ο οποιος ακομα παιζει στην ομάδα
Ε) Όχι, θέλω να νικάω με όποιον αντιπαλο και να παίζω
Όνομα ομάδας:
voutirostopsomimou(27657)Χρήστης: Rantanplan
1ος Αγώνας: 10/10/2007
O rantaplan είναι ένας από του πλέον αναγνωρίσιμους και αναγνωρισμένους χρήστες στο παιχνίδι έχοντας στην κατοχή του την ομάδα: voutirostopsomimou.
H ομάδα του δημιουργήθηκε στο τέλος της season 2. Χρειάστηκε μόλις 2 χρονιές στην 3η κατηγορία για να ανέβει στη 2η και από εκεί άλλο τόσο για να προβιβαστεί στην Α1. Από τότε μετράει 2 υποβιβασμούς και 3 ανόδους. Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην και πάλι 1η κατηγορία. Η πλέον αξιοσημείωτη πορεία του στο κύπελλο ήρθε τη season 12 όπου και έφτασε στους 16!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α) O Peristeri Lakers είναι παιδικός φίλος και μου το πρότεινε να μπούμε μαζί. Έτσι και έγινε.
Β) Η πρώτη φορά που κατάφερα και ανέβηκα στην Α1. Καταξίωση, για το παιχνίδι και την ομάδα μου.
Γ) Οταν καταστράφηκε η εικόνα που είχα για το παιχνίδι, βλέποντας "δολοπλοκίες", "συμμαχίες" και "ανταλλαγές" με υπέρογκα ποσά που ουσιαστικά ξέφευγαν από την έννοια του παιχνιδιού ενώ παράλληλα έμεναν ατιμώρητές. Τότε σκέφτηκα να το παρατήσω γιατί είδα ότι το είχα πάρει πολύ σοβάρα και με επηρέαζε... Μετά αποφάσισα να μην ενδιαφέρομαι τόσο και ξαναγύρισα στην έννοια του παιχνιδιού, χωρίς να πολύ ενδιαφέρομαι για την κατάληξη.
Δ) Οχι δεν έχω ξεχωρίσει κανέναν παίχτη... Κοιτάω μόνο να γίνεται το καλύτερο για την ομάδα.
Ε) Με αρκετούς χρήστες μιλάμε τόσο για το παιχνίδι όσο και για άλλα θέματα, κάτι που έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια που παίζω ΒΒ. Με τον Olympiako2007 του Ροτοντο, είχαμε από παλιά καλά ντέρμπυ. Πολύ καλή ομάδα και έξυπνος χρήστης, έχει δημιουργήσει τοπ σύνολο.
Στ) επειδή στο ΒΒ παίζουν παιδάκια από ηλικίες 14 ετών έως και οικογενειάρχες 40 και 50 ετών, θα ήθελα οι πιο μεγάλοι να βλέπουν πιο χαλαρά το παιχνίδι και να δίνουν καλό παράδειγμα στους μικρότερους... Πέρα από φανατισμό και ακραίες καταστάσεις, που κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί εδώ...
Το ΒΒ είναι ένα παιχνίδι που έχει ενώσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο... Ας το εκμεταλλευτούμε θετικά χωρίς να μπαίνουμε σε μισάνθρωπες λογικές της ωμής πραγματικότητας που κάποιοι μας εξωθούν...
Όνομα ομάδας:
tifozi3(27652)Χρήστης: Metal Maniac
1ος Αγώνας: 10/10/2007
Στο τέλος της season 2 οi tifozi3 ως ''greek champs'' κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο του ελληνικού buzzerbeater. Τις πρώτες 4 χρονιές του στο παιχνίδι κατάφερε να πετύχει 2 ανόδους, από την ΙΙΙ στην ΙΙ και μετά στα σαλόνια της Α1. Η season 5 σηματοδοτήθηκε από μια μεγάλη αλλαγή με την μετονομασία της ομάδας σε tifozi3, το σημερινό, δηλαδή, όνομα. Μετά από 2 χρονιές στην Α1 ήρθε ο αναπόφευκτος υποβιβασμός. Από τότε παραμένει στην ΙΙ.4 με σταθερή παρουσία στα πλέυ οφ. Στο κύπελλο φαίνεται να δίνει αρκετό βάρος με αποτέλεσμα 2 διαδοχικές seasons να φτάνει στους 16. Ο λόγος για τις season 9 και 10!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α) Από φίλο. Είχα μόλις ξεκινήσει το Hattrick και ξεκίνησα και αυτό.
Β) Όταν ανέβηκα στην Α'
Γ) Όταν είχα αφήσει την ομάδα στην τύχη της και έπεσα στη Β'
Δ) Όχι κάτι ιδιαίτερο. Ο Costea που είναι τώρα στην ομάδα θα μπει σίγουρα Hall Of Fame.
E) Εδώ και κάποιες χρονιές δίνουμε συνέχεια μάχες με τον Athens Lambs. Κάποιος από τους δυό μας ακόμα και φέτος, λογικά θα πάει στην Α'.
Στ) Το παιχνίδι τα σπάει. Σε τακτική είναι πολύ ανώτερο του Hattrick.