nikito, като ходиш да пиеш е така с реденето на отбора, ама какво да се прави... човещинка си е... xD xD
Аз наистина сигурно съм най-прокълнатия мениджър в ББ. Като изключим един испанец, който го докарах до У21 на Испания, с който игра финал на ЕП, няма друго трейни, което да не е страдало яко от контузии. Последния пример е как в една и съща седмица ми се контузват 2 трейнита в 2 поредни мача, а имам лекар 6 ниво... Ама какво да се прави...? Продължаваме напред! ->
Колкото до това как всъщност ги тренирам...
Angel Penchev (45218912) този сезон е твърдо на Пробиви, при положение, че го правим ЛК. Не е моя вината, че го купих след като 1/3 от сезона беше минал, а предния му треньор не го беше тренирал. Друг е въпроса, че
stiwi дори не ми писа за него. Относно двамата в Утопия, за тях никога не съм казвал, че ще ги тренирам както треньора каже. Точните ми думи са:
Готвил съм си ги по мое усмотрение, защото никой не се е свързвал с мен, но съм склонен да предоговаряме с тренера.
Не изпълнявам на 100% това, което си ми казал (I mean
stiwi), защото сигурно си имам своите причини. Ако ми беше писал, щеше да чуеш доводите ми и да се разберем евентуално.