BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237211.62 in reply to 237211.60
Date: 3/8/2013 9:42:49 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Ποιο είναι το πλάνο?

This Post:
00
237211.63 in reply to 237211.62
Date: 3/8/2013 9:48:36 AM
Overall Posts Rated:
1313
αν θελεις στειλε μου bb mail.

This Post:
00
237211.64 in reply to 237211.56
Date: 3/8/2013 11:12:55 AM
Aris b.c.t
A1
Overall Posts Rated:
652652
Γεια σου βρε αγορίνα με το εθνικό φρόνημα!

Δεν σε ειρωνεύομαι προς Θεού, το πιστεύω και γω αυτό που λες κι ας είμαστε απλά σε ένα ηλεκτρόνικό παιχνίδι.

Απλά θυμήθηκα πως όταν εγώ έγραψα παλαιότερα κάτι ανάλογο, είχε βγει ένα παληκάρι και με είχε περάσει γενεές δεκατέσσερεις.

Δεν υπάρχει δυστυχώς το παραπάνω στην πράξη. Οι διαπροσωπικές σχέσεις υπερτερούν και σε συτό τον τομέα.

Τα παραδείγματα αναρίθμητά.

Ορισμένα επιγραμματικά

Να θυμίσω στις εκλογές σου πως πήρε 21 ψήφους ο Mr Green!!!
Να θυμίσω πως έφαγα καταγγελία από τον "πάντα στρατιώτη της Εθνικής Ελλάδος"
Να θυμίσω πως όταν προσπάθησα να "βοηθήσω" οικονομικά το παληκάρι, που αρκετά αργότερα ήταν εκείνος που με πέρασε τις παραπάνω 14 γενεές, όταν ήμουν Εθνικός προπονητής, πρώτα οι φίλοι μου εναντιωθήκαν απέναντί μου επειδή θα έδινα αγωνιστικό πλεονέκτημα, έστω και ελάχιστο, στον εν λόγω χρήστη.

Οπότε ξεχνάμε το θέμα του Εθνικού συμφέροντος.

Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, εγώ θα ήμουν ακόμη Α1 και θα είχαμε απίστευτους παίκτες και ροή παραγωγής αντίστοιχα με εκείνες των "προηγμένων" χωρών του ΒΒ

Ειδικά ο Maddog, αλλά και ο Legend τα είπαν ως έχουν. Κρίμα που δεν μπορώ να δίνω παραπάνω μπαλάκια



Να σου πω την αληθεια πως τρελαινομαι οταν χανω σε επιπεδο εθνικης γιατι ξερω οτι δεν αντιπροσωπευω μονο τον εαυτο αλλα τους ελληνες χρηστες???
Κατα την γνωμη μου κακως δεν εχουμε ομαδες φαρμες προς οφελος αποκλειστικα και μονο της εθνικης. Οι περισσοτερες υπερδυναμεις του buzzer εχουν. Οι μονες φαρμες αν μπορεις να τις πεις ετσι ειναι χρηστες οι οποιοι θυσιαζουν το καλο της ομαδας τους για την προπονηση. Παραδειγματα υπαρχουν αρκετα αλλα ενας χρηστης που το κανει αυτο και θυσιασε και την ανοδο ειναι ο RONNIE12 που εχει εναν παικτη στη φετινη εθνικη τον Μαργιολη ο οποιος θα παιξει σιγουρα και στην ανδρων και προσπαθει να μου φτιαξει εναν ακομη παικτη τον Κοη. Οτι παραλογο και αν του ζητησα το εκανε το παλικαρι.
Τωρα για την δικη σου περιπτωση ακουσα αλλα δεν την ξερω ακριβως...Αν θελεις μιλαμε με ΠΜ να μην ενοχλουμε τους υποψηφιους προπονητες.

This Post:
00
237211.65 in reply to 237211.62
Date: 3/8/2013 11:17:52 AM
Overall Posts Rated:
1313
Υστερα απο την φιλικη συμβουλη τoυ maddoghellas σκεφτηκα να εκφρασω καποιες ιδεες και σκεψεις που ισως βοηθησουν στο τομεα της προωθησης παικτων για την εθνικη

αυτο που ο καθενας πρεπει να επιδιωκει ειναι να βαλει τα πραγματα σε μια σειρα και να ''εξαλειψει'' αυτο το χαος που επικρατει.Ενα χαος χωρις αρχη και τελος, που επικρατει πολλες σαιζον,(λογος και της στασιμοτητας μας,ισωσ μια μικρη βελτιωση τις τελευταιες σαιζον)

Γι αυτο το ερεθισμα που εχουν προτεινει πολλοι,και για την μη ενασχοληση των χρηστων με την προπονση νεων παικτων και με την εθνικη ,εχω να προτεινω καποια πραγματα χωρις μεγαλες και αριθμητικες αναλυσεις...καπου εδω θα χρειαστω το sarithin...

Ντραφτ
3 παικτες,σε μικρη ηλικια, και ισως με καλη προοπτικη.Αν καταλαβουν ολοι οτι τα χρηματα που απαιτουνται για να βγαλεις τους 3 αυτους παικτες με εγγυημενα καλη προοπτικη ειναι ελαχιστα μπροστα στο κερδος...στατιστικα και μονο, πουλανε πολυ ακριβα το ''τομαρι'' τους.σιγουρα χρειαζεται και ο παραγοντας τυχη,αλλα οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου.

Παικτες
αλλο θεμα ειναι οτι πολλοι νεοι φιλοι μας δεν ξερουν ουτε τα βασικα και ουτε ψαχνουν για να βρουν το τροπο.Ζητημα ειναι λοιπον να καταφερουμε να πεισουμε, με ΔΙΚΗ μας προτωβουλια και με το μεσο της διαφημισης,τον νεο για τα οικονομικα και αγωνιστικα ωφελη της επενδυσης τους.Εξασφαλιζοντας και διασφαλιζοντας του την ''περιουσια'' του αφηνωντας πανω στους ειδικους το θεμα της προπονησης του παικτη του.

Προπονηση
ειχα μια εμπειρια στο παρελθον,εναν πολυ καλο τεχνικα sg,με δυνατοτητα για 3αρι ,σε ηλικα 18 ετων και προοπτικη mvp.οταν ειχα στελει μηνυμα για να ασχοληθουν μαζι μου,ενα μηνυμα πηρα και μετα η σιωπη.Δεν γινεται ετσι,δυστηχως,αν δεν αναλαβεις και δεν ασχολεισαι διαρκως με τους παικτες που εχεις αναγκη δν προκειται να το κανει ο απλος μανατζερ..

Φυσικα ολα αυτα μπορουν να γινουν απο την μερια της εθνικης αμεσα.οι ιδιοι οι μανατζερ ομως θελουν χρονο για να πεισθουν.και για μενα απαιτειται να ερθει στην μοδα το πλανο της ''υπομονης'' ,διωχνοντας το παλιο της ''βιασυνης''.για να εχουν και οι ιδιοι ελπιδα στην ανοδο τους σε υψηλες κατηγοριες.







Last edited by The Number One at 3/8/2013 11:20:00 AM

This Post:
00
237211.66 in reply to 237211.64
Date: 3/8/2013 11:24:24 AM
Overall Posts Rated:
231231
Δεν έχει άλλο ενδιαφέρον η περίπτωσή μου. Φρέσκα κουλούρια.

Πράγματι ο Μαργιολής και ο Κόης είναι αξιόλογοι παίκτες στα χέρια ενός χρήστη που πράγματι γουστάρει να προπονεί και είναι και καλό παιδί.

Αλλά ο Ρονι είναι δυστυχώς μειοψηφία (του έκατσε και καλό ντραφτάκι ΜVP, αλλά συμφέρει περισσότερο να τον πουλήσει για να χρηματοδοτήσει την προπόνηση των πρώτων 2)

Αφού λοιπόν συμφωνούμε όλοι μας πως χρήστες που να έχουν την ομάδα τους για φάρμα είναι ελάχιστοι και πως οι φάρμες από έναν χρήστη είναι παράτυπες από τους κανονισμούς του παιχνιδιού, ξαναγυρνάμε στο αγωνιστικό ταβάνι που προανέφερα.

Άρα ποιος ο λόγος για πλάνα στην Εθνική? Μόνο για τον ρομαντισμό της υπόθεσης και για να γεμίαουμε λίγα ακόμη threads.

Οπότε ψηφίστε αυτόν που γουστάρετε σαν άτομο, έμπειρο ή άπειρο μικρή σημασία έχει.


This Post:
44
237211.67 in reply to 237211.64
Date: 3/8/2013 11:58:29 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Λιγο πιο πανω ενας χρηστης ειπε οτι εχει αρκετο χρημα και προπονητη 6αρι,ξερουμε οτι μεχρι τωρα ''εβγαλε'' 2 παιχταραδες για Ελλαδα και Κυπρο!...Κανενας δεν του εδωσε σημασια!
Και λεω εγω τωρα ποια ειναι τα λαθη που καναμε και ακομη δεν μαθαμε απο αυτα.
Για παραδειγμα θα αναφερω πως αυτος ο χρηστης (panoukos) πηγε και προπονησε παιχτη επι 8 συνεχομενες σεζον για την Κυπρο.
Στην σεζον 12 ή 13 πουλησε τον Πριγκα 4,3Μ και ζητησε να αγοραση καποιον απο τα 4 καλα ντραφτ τις τοτε εποχης,ολοι ομως ζητουσαν καποια υπερογκα ποσα 3Μ,απο αντιδραση αυτος αγορασε τον Γκαβακα πολυ ακριβα για 19χρονο 2,2Μ.
Το Αποτελεσμα....ο Γκαβακας εγινε φοβερη παιχτουρα και οι αλλοι Ελληνες(πολυ πιο καλοι απο τον Γκαβακα0 παιχτες χαθηκαν οπως και οι ομαδες που τους ειχαν εγιναν μποτακια!

Επελεξα να βοηθησω τον Getho γιατι μου θυμιζει πολυ τον Γιαννη Κατζαμπαρ ως προς το παθος του για το παιχνιδι και την Εθνικη.
Για τους νεοτερους που δεν με γνωριζουν θα πω μονο λιγα για τον εαυτο μου.
Ειμαι στο παιχνιδι απο την 3η σεζον,διατελεσα προπονητης της Εθνικης μας και ειμαι μεχρι στιγμης προπονητης της Εθνικης Κυπρου.

Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους.....αλλα περισσοτερο στην Εθνικη μας με οποιον και να εχει στο τιμονι!
Τυφωνας - Χρηστος.

ΥΓ.Συγγνωμη για το συντακτικο και τα τυχον ορθογραφικα ....απο κινητο τα εγραψα ουφφφφφφ.

Last edited by Tyfonas at 3/8/2013 12:24:04 PM

This Post:
00
237211.68 in reply to 237211.67
Date: 3/8/2013 12:14:56 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
ποσο τιτανομεγιστος εισαι !!!!

This Post:
11
237211.69 in reply to 237211.66
Date: 3/8/2013 12:26:49 PM
Overall Posts Rated:
2727
δεν ξέρω άμα το έχετε παρατηρήσει πάντως εκτός από τον getho όλοι οι άλλοι υποψήφιοι παίζουν αν όχι μια το περισσότερο 2 σεζόν..έτσι δεν πάμε πουθενά όμως..αν ο κάθε πικραμένος θέλει να γίνει προπονητής καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί..εδώ δεν ξέρουν τα βασικά και θέλουν να γίνουν μάνατζερ.. τέλος πάντων αρκετά με το κράξιμο..
ταπεινή μου άποψη είναι πως η εθνική μας έχει μία πολύ καλή πορεία τις τελευταίες σεζόν γιαυτό είναι και σχετικά ψηλά..σε ένα επίπεδο το οποίο ξεπερνάει το πραγματικό και τις απλές ομάδες ή ακόμα και τις καλύτερες δεν θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες..ο λόγος είναι απλός: με τέτοιους παικταράδες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και πάμε με την πιο συντηριτική δηλαδή το κοίτα μέσα και άμυνα μ2μ..

Stay cool..
This Post:
00
237211.70 in reply to 237211.67
Date: 3/8/2013 12:33:05 PM
Overall Posts Rated:
3636
Έτσι για να ανέβει λίγο το ηθικό μας...

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην U21, ο νέος προπονητής μου εμπιστεύτηκε τη γενιά των 18άρηδων για να αναλάβω την ενημέρωση των προπονητών τους.

Δεν ξέρω ποια είναι η αντίστοιχη εμπειρία των παλαιότερων, ωστόσο εμένα με ενθουσιάζει το γεγονός ότι 34 αθλητές προπονούνται με την προοπτική της στελέχωσης της εθνικής, ότι οι προπονητές τους εμπιστεύτηκαν το μήνυμα του προπονητή και είτε με ειδοποίησαν μόνοι/ες τους είτε απάντησαν πρόθυμα στα δικά μου μηνύματα. Ίσως να ήταν και περισσότεροι υπό άλλες συνθήκες.

Υ.Γ: οι άνθρωποι (προπονητές ανδρών και U21) που ετοίμασαν τα excel που χρησιμοποίησα θα έπρεπε να βραβευθούν με κάποιο τρόπο.

Υ.Γ2: για κάποιο λόγο ξέχασα να βάλω (και να ευχαριστήσω) τον kajabbar στην κατηγορία των κοινωνικών του αθλήματος.


This Post:
00
237211.71 in reply to 237211.70
Date: 3/8/2013 12:46:50 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Φιλε μου ειναι πολυ σημαντικος ο τομεας των 18ρηδων.
Βρειτε ενα καλο ντραφτ για τον panoukos ,ειναι πολυ καλος προπονητης και θα ειναι κριμα να αγορασει παλι ξενο.

This Post:
00
237211.72 in reply to 237211.71
Date: 3/8/2013 1:03:20 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Φιλε μου



Advertisement