BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 26

Sezona 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251887.61 in reply to 251887.60
Date: 2/21/2014 5:47:19 PM
Lazarevac
II.2
Overall Posts Rated:
77
Dosta se stedelo...jeste malo skuplji ali dugo sam cekao da naleti taj profil igraca a da ne bude bas na zalasku karijere.

From: dongale
This Post:
00
251887.62 in reply to 251887.21
Date: 3/4/2014 1:38:21 PM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
Čestitke Vego_Mak ekipi na zasluženoj pobedi i ostvarenom plej-autu a meni ostaje da se zapitam da li je sve moralo ovako.

This Post:
33
251887.63 in reply to 251887.1
Date: 3/10/2014 5:24:24 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
604604
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ванредна конференција за штампу. Менаџер тима Бесни Цветићи, Мартиненко, обратио се јавности видно потрешен.

Драги навијачи, колеге, играчи,

Извињавам се на сузама, али верујте да ми нимало није лако.

Наиме, као што сте приметили, тим Бесних Цветића напустио је велики играч и велики човек.

Róbert Goz, најбољи стрелац Бесних Цветића и први Цветићев цветић, отишао је пут Грчке да тамо помогне братском тиму у борби за опстанак у четвртој лиги. Професионалну каријеру је започео 2009. године, када је у сезони 10 узет на драфту од стране max team-а, али сам одмах видео његов велики таленат и довео га у свој тим чија је окосница био невероватних 15 сезона. Вредан и радан, на сваког тренингу и утакмици је давао 120% себе и свог, не малог, кошаркашког умећа.

Наступао је и за јуниорску репрезентацију Србије у сезони 13, али никада није стигао до сениорске репрезентације.

Из Цветића је отишао као играч који је постигао највише поена на једној утакмици (49), а као што му је већ речено, он је у овом клубу увек добродошао и за њега чувамо место у управи. Наравно, његов дрес ће бити повучен из употребе уз ревијалну утакмицу...

Роберте, хвала и срећно!

No guts, no glory!
This Post:
11
251887.64 in reply to 251887.63
Date: 3/10/2014 5:38:22 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
Brat moj,
šta god ti zatreba tu sam. Ne mogu ni da zamislim kroz kakvu agoniju prolaziš sada.

This Post:
00
251887.65 in reply to 251887.63
Date: 3/10/2014 6:14:39 AM
Overall Posts Rated:
353353
"Dobar igrač a pre svega dobar čovek, na terenu smo bili bespoštedni rivali ali van terena dobri prijatellji. Svakako najveća živa legenda naše lige, želim mu svu sreću u nastavku karijere", rekao je Maksimilijan Anđelić, kapiten Svetog Vida.

This Post:
00
251887.66 in reply to 251887.65
Date: 3/10/2014 9:57:18 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
604604
Second Team:
Mad Mamba Academy
Хвала на подршци, другари. Драго ми је да је и Роберт био свестан у каквој је ситуацији клуб и да му је било неопходно подмлађивање тако да смо и поред растанка остали у најбољим могућим односима. Једва чекам буду ћу сарадњу са њим...

No guts, no glory!
From: mijusko
This Post:
55
251887.67 in reply to 251887.66
Date: 3/10/2014 2:06:18 PM
Overall Posts Rated:
3131
Poštovani starosedeoci u ligi, sa uživanjem sam ove sezone pratio forum lige i bez obzira što je napuštam na kraju sezone sa uživanjem ću se povremeno vraćati ovde da uživam u vašem viđenju ovog sporta. Ja inače radim u košarci u mojoj Jagodini (sada samo statistiku-ranije puno raznih stvari) i od ove sezone mi je zapala i nova dužnost-da pripremam izveštaje sa utakmica koje se ovde odigraju i to šaljem na sajt KSS-a. Koga ne mrzi da pogleda-videće da sam se prilično trudio inspirisan vašim postovima ovde-uz ogradu da bih ja bio i opširniji i bliži stilu sa ovog foruma, ali mi to nije dozvoljeno. Neka vrsta cenzure je u pitanju, ali nemojte reagovati odmah-nije ona vrsta cenzure koja se mrzi. U pitanju su čak i interesi kluba-naloženo mi je da ne preterujem ni u pohvalama ni u kritikama, a sudije da ne pominjem uopste.
U svakom slučaju, bilo mi je lepo i korisno vreme provedeno u ovoj ligi. Moje utakmice nisu bile, ali je forum bio zanimljiv. Planiram da odmah sledece sezone opet dodjem u drugu ligu i iskreno se nadam da će to biti ova ista....
Pozdrav!!

Dejan Mijušković

This Post:
00
251887.68 in reply to 251887.67
Date: 3/11/2014 4:36:00 AM
Overall Posts Rated:
353353
E pa ti ćeš onda kad si čovek košarke svakako nastaviti da igraš ovu igru, verujem da ti je zanimljivo. Šteta što nisi pokušao da izboriš opstanak, s obzirom da je Triper likvidiran imao bi dobre šanse, ali verujem da ćeš se brzo vratiti u drugu ligu. Forum će nastaviti da živi, evo ja sam se malo ulenjio u poslednje vreme, ali pripremiću sad pred plej-of jedan tekstić da malo najavimo i začinimo odlučujuće borbe za plasman :)

This Post:
00
251887.69 in reply to 251887.68
Date: 3/11/2014 4:39:10 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
604604
Second Team:
Mad Mamba Academy
Мијушко, срећно ти било у трећој лиги и да нам се брзо вратиш.

А ти Гомељски си се толико олењио да сам ја онако аматерски покушао да напишем нешто занимљиво, али је било неуспешно...

No guts, no glory!
This Post:
00
251887.70 in reply to 251887.69
Date: 3/11/2014 4:53:00 AM
Overall Posts Rated:
353353
Eh eh nemoj da si skroman odličan ti je tekst onako baš si izlio dušu na papir :)
Falilo mi je malo epskih duela u ovoj poslednjoj trećini sezone da bih imao inspiraciju, nekako od našeg međusobnog meča nisam mnogo ni pratio utakmice, međutim sad kako se bliži plej of opet treba podgrejati atmosferu :)

This Post:
33
251887.71 in reply to 251887.70
Date: 3/11/2014 6:38:41 AM
Overall Posts Rated:
353353
PROTIV DRAMOSERA UZ KNJIŽICU ILI INDEKS

Uprava KK Sveti Vid rešila je da nagradi svoje najmlađe navijače tako što će im širom otvoriti kapije Proviđenja na večerašnjoj utakmici protiv fenjeraša Dramosera. Svi učenici osnovnih i srednjih škola moći će uz svoje školske knjižice, odnosno studenti uz indekse da besplatno uđu na utakmicu i prate svoje ljubimce. Menadžer Gomeljski negira optužbe koje su se pojavile u pojedinim medijima da je ovaj potez još jedan populistički trik u finišu predizborne kampanje: "Moj politički angažman nema nikakve veze sa mojom ljubavi koju gajim prema košarci. Ja sam čovek košarke i ne dozvoljavam da iko dovodi u pitanje moje iskrene namere kada su u pitanju naši najmlađi sugrađani. Zato me vređaju izjave pojedinih zlomislenih ljudi koji izmišljaju da ja na ovaj način privlačim omladinu da glasa za mene. Moja partija "Četvrta Srbija" ima svoj jasan socijalni i ekonomski program koji će nam obezbediti ponovnu pobedu na našoj matičnoj opštini, nama ne treba jeftinih reklamerskih akcija poput deljenja ulja i brašna potencijalnim biračima".
Utakmica Svetog Vida protiv Dramosera poslednja je utakmica koju će ova dva tima odigrati ove sezone u ligi II-3, a pretposlednja ukupno za Dramosere koji su ostali bez šansi za opstanak: "Veoma poštujem menadžera Mijuška koji je pravi košarkaški radnik i kvalitetan menadžer. Ove sezone se odlučio za strategiju jurenja pika na draftu što je dobra zaloga za budućnost. Nama treba ova pobeda da bismo overili prvo mesto jer ne želimo ništa da rizikujemo u poslednjem kolu na gostovanju Revanu."
Utakmica počinje u 17h, nešto ranije nego uobičajeno, jer je u večernjem terminu Gomeljski zakazao završni miting svoje partije pred predstojeće lokalne izbore na opštini Neimar.

Advertisement