Ωραια πραγματα ...Πολλά προγνωστικά φετος !!!! Αφου έδωσε και ο Πετρος προγνωστικα ενταξει τα ειδαμε ολα !
Είπε και την πιο σωστη ατάκα ...Σε 3 σαιζον παλι θα τον ξανακουσουμε !!!!! χαχαχα .Λοιπον παμε για το απολυτο προγνωστικων !
WLV- NS4 Ντέρμπι και πολύ δύσκολο παιχνιδι για προγνωστικα. Διαφωνω με Πετρο για το οτι λεει οτι θα παρω και διαφορα 8 ποντων πανω κατω ,διαφωνω και με τον Kill Bill για το σημείο ...Το μονο που φοβαμαι ειναι οι αγωνιστικες μου καταστασεις λογω της κληρωσης που εχω στο κυπελλο θα εχω ασχημες καταστασεις ... Οριακα
ΑΣΣΟΣ για τα παληκαρια μου !
Ακεντροι -Green Dv Ενισχυμενοι οι Green D και με την απουσια του Κουμπαρουλη απο πλευρας Ακεντρων θα παω με τους γηπεδουχους .Η εδρα θα μιλήσει
ΑΣΣΟΣ και εδω !
ELP -NK Ενθουσιασμος και αγων καταστασεις θα δωσουν την νικη στον Σακη και εδω πολύ οριακά όμως !
ΑΣΣΟΣSVIM 2009-DK ALLSTARS Νικη για τους SVIM και μάλιστα σχετικά εύκολη
ΔΙΠΛΟrevence-byrwniakos Δυνατος πολυ ο Revence με καταπληκτικο ροστερ ,εχω ομως την αισθηση οτι η ομαδα του Βυρωνα στην εδρα της ειναι πολυ σκληρο καρυδι και δυσκολα θα χανει ! Αν και τα προγνωστικα ειναι με τον REV θα πονταρω στον Βυρωνιακο
ΑΣΣΟΣBIL - ZAP Το μεγάλο ντερμπι των κοκκινων ... Οσο ο Μπιλ εχει ομαδα 2ης εθνικης θα κερδιζει ! Ειναι εκτος συναγωνισμου απο ολους μας .
ΔΙΠΛΟ για τον Βασιλη και τους πλουσιους παικτες του
proplayers-Korakia 2 ομαδες χωρις νικη ακομα ...Αν η περιφερεια των Κορακιων αντεξει επιθετικα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα θ αρθει ο ασσος και θα μιλησει η εδρα ! Αν οχι τοτε οι prop θα φυγουν νικητες .Πραγματικα πολυ δύσκολο για προβλέψεις το παιχνιδι ,θα παω με το διπλο των Prop !
ΔΙΠΛΟ και 2,40 !!!

Αντε να δουμε αυτην την αγωνιστικη !!!