Who's the f.. Adam mali? Da si spomenuo Primoza Ulagu..
Mozda najboljeg strelca SP u Nemackoj 1974. god Grzergorz-a Lato-a sto nam dade odlucujuci gol, jos bolje legende poput Robert-a Korzeniowski-og koji ima samo 4 zlatne medalje sa 3 olimpijade u hodanju na 20 odnosno 50 km, Irena-u Szewińska-u koja je osvojila tricavih 7 medalja (3 zlatne kolajne) na 3 olimpijade u atletici, njihovu reprezentaciju u odbojci sa 3 medalje (zlato u Montrealu), itd.. Sve u svemu imaju samo 62 zlata sa letnjih olimpijada, zasad. Slabi su za nas, iako imaju samo 8 zlatnih medalja u boksu, 5 u rvanju i 4 u dizanju tegova. A kad se naljute treba znati da imaju i 3 zlata u dzudou, i po 4 u macevanju i streljastvu, pa ti vidi da l' ces da cackas mecku u Krakow-u, zezas se sa luckim radnicima u Gdansk-u ili ces da iskopavas zakopano blago u Zakopane-ima. U slucaju da se odlucis za ovo poslednje predlazem ti da na put podjes "pezejcem" ili ako ti je skup onda idi "peglicom". Samo znaj na megdanu ce da te saceka njin junak Zawisza Czarny z Garbowa, koji je za njih kao za nas Marko iz Prilepa grada, kraljevic. I ko sto oni kazu "Polegaj jak na Zawiszy", a mi prevedemo kao u pesmi Olivera Mandica "osloni se na mene sad ti, veruj mi sve..dajem ti svoju rec..da i u dobru i zlu.."
p.s. porucio ti bivsi papa Vojtila da ih ne bijes mlogo, do 15 razlike..
Last edited by jamais vu at 3/13/2012 3:22:50 AM