ами тогава според теб има ли значение дали един играч се бори за национала или не? щото на мен предния у21 ми беше казал да тренирам дрибъл до 13 и да мина на външна защита ...а пък ти казваш, че е добре повече да се наблъска до 16-18 дрибъл? в смисъл ако искаш да правиш играча у21 пак ли би го наблъскал до 16-18 или е правилно до 13, за да може да развие и вторични докато е в у21 ??
За У21 правилно са ти казали, там все пак се преследват срокове, не може да отиде без защита и само с единия дрибъл ;). С тези потенциали ги тренирай за У21, за Мъжете няма да станат. Но ще си ги ползваш за личния отбор.
не съм сигурен дали разбрах правилно за еластик ефекта затова ще питам - еластика помага ли с нещо на кап-а или не помага? т.е. с негова помощ наблъсквам ли повече скилове в кап-а или не? в смисъл помага ли на кап-а или просто играчите тренират по-бързо, но няма влияние точно на кап-а? :)
Само за скоростта влияе да. Но реално е ключът към това да постигнеш повече скилове на по-нисък потенциал - примерно при 8-9.
За скиловете горе долу са ясни- при външните играчи в комбинация с висок дрибъл/пробив+17 и пас над 11-12 е опасно, ше ги капнеш рано. Във формулата на АЗ-то е опасно да вдигаш много Отскока и Далечната.
Под коша за вътрешните играчие и 4те скила+ Отскока са опасни, ако качиш 3 от тях много високо, преди да си спрял с цялостното трениране.
Last edited by Mod-raptor666 at 3/2/2023 7:42:54 AM